Teamleider onderwijszaken

Teamleider onderwijszaken

Geplaatst Deadline Locatie
14 jun 26 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een inspirerende, resultaatgerichte teamleider die samen met ons de komende twee jaar een veranderingsproces in gang wilt zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagelijkse gang van zaken van één of enkele teams binnen onderwijszaken die universitaire opleidingen van de faculteit Geneeskunde ondersteunen. Deze teams zitten midden in een veranderingsproces en daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die met energie hiermee aan de slag wilt gaan. Je denkt actief mee over beleid en processen, je komt met verbetervoorstellen en je bent verantwoordelijk voor de procesafspraken met de opleidingen.

Je hebt een coachende rol richting de medewerkers uit jouw team(s) en je stimuleert hen in hun ontwikkeling. Je hebt daarmee oog voor de individuele behoeften en drijfveren, maar kijkt ook naar de teambehoeften. In deze functie val je rechtstreeks onder het hoofd van de afdeling onderwijszaken.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Wij zoeken een inspirerende, daadkrachtige en resultaatgerichte teamleider die kan verbinden en oog heeft voor mensen. Je bent iemand die de samenwerking opzoekt en relaties onderhoudt en versterkt. Je hebt ruim 3 jaar ervaring met leidinggeven, organisatieontwikkeling en procesverbetering. Je kunt projectmatig werken en je bent in staat onderwijsbeleid te vertalen naar werkbare processen. Je bent klantgericht, en bepaalt samen met de opleidingen de dienstverlening aan student en docent. Kennis van logistieke, organisatorische en administratieve ondersteuning van het (universitaire) onderwijsproces is een pre. Dat geldt ook voor kennis van de daarbij behorende studentinformatiesystemen, zoals bijvoorbeeld Osiris. Vaardigheid in spreken en schrijven van de Engelse taal is noodzakelijk binnen deze functie. Het betreft een functie voor de duur van twee jaar. Omdat dit een leidinggevende positie betreft maakt een assessment, conform UMC Utrecht beleid, onderdeel uit van de procedure. 

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal €4707 ,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Afdeling

Onderwijszaken

De afdeling onderwijszaken is een onderdeel van het onderwijscentrum. De afdeling bestaat uit 45 medewerkers en verleent diensten aan studenten, docenten en ondersteunende afdelingen. Binnen de afdeling zijn diensten samengebracht die voor meerdere opleidingen, in een 'dedicated team', worden uitgevoerd. Klanten zijn studenten, docenten, divisies in het UMC, gremia binnen de Universiteit Utrecht en externe partners en zorginstellingen. De opleidingen zijn de opdrachtgevers. De uitvoering van de dienstverlening door de afdeling onderwijszaken vindt plaats in nauwe afstemming en samenwerking met de betreffende opleidingen. Onderwijszaken bepaalt samen met hen het gezicht van de opleidingen van het Onderwijscentrum. Daarbij zijn zij hèt loket voor de dienstverlening aan studenten.

De medewerkers van de ondersteunende teams hebben elk een specifiek takenpakket, waaronder inschrijving studenten, resultaatverwerking, planning co-schappen, organisatie van buluitreiking, organisatie van de selecties voor de universitaire bachelor en masteropleidingen en administratieve ondersteuning van specifieke onderwijslijnen. Zij werken in hoge mate zelfstandig. De sfeer op de afdeling is informeel en de lijnen zijn kort.

Specificaties

  • Patiëntenzorg: overig
  • Gezondheid
  • max. 22 uur per week
  • max. €4707 per maand
  • HBO
  • 2022-2173

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you