GZ psycholoog

GZ psycholoog

Geplaatst Deadline Locatie
14 jun 11 jul Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor wie jij er als GZ psycholoog bent? Volwassenen met een ontwikkelingsstoornis (ADHD/Autisme, verslaving) én voor je poli team.

Als regiebehandelaar draag je zorg voor de integraliteit van het diagnostisch en behandelproces. Daarnaast ben je het centrale aanspreekpunt voor alle betrokkenen, inclusief de naasten van de patiënt. Kortom, je bent er als GZ-psycholoog door:
 • Intakes te verrichten en deze te bespreken in het multidisciplinair team.
 • Als regiebehandelaar een diagnose te stellen, indicaties te bepalen en samen met de patiënt het behandelplan vast te stellen.
 • Diagnostiek uit te voeren niet alleen binnen Ontwikkelingsstoornissen team maar ook ons neuropsychologisch team.
 • Je hebt taken in alle vier de kerntaken van de afdeling: patiëntenzorg, onderwijs, opleiding en wetenschappelijk onderzoek.
Jouw nieuwe collega's van het team ontwikkelingsstoornissen wachten al op je. Met jou als GZ-psycholoog zijn we nóg sterker in wat we doen. Namelijk, vanuit de polikliniek van het Radboudumc zorg bieden aan patiënten met een ontwikkelingsstoornis. Het team bestaat uit een mix van disciplines. Behandelen doen we samen. Samen met patiënt, naasten en met collega's van andere behandelprogramma's en externe ketenpartners.

Hoe je ons academisch team het beste kunt omschrijven? Professioneel, enthousiast, wetenschappelijk en betrokken werkend naar Fit to the Future van het Radboud UMC. Dit brengt mogelijkheden en uitdagingen met zich mee om verder inhoud te geven aan de optimale zorg met voor onze patiënten met jou als staffunctionaris.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Jij bent daadkrachtig en transparant, dit straal je uit naar de patiënt en jouw collega's. Daarbij ben je ook een echte teamplayer, zodat je goed functioneert in een multidisciplinair team. Je past binnen het Academisch ziekenhuis klimaat als je net als wij de patiënt altijd vooropstelt. Ook heb je voor deze baan:
 • Een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog.
 • Aantoonbare ervaring met psychologische diagnostiek en behandeling van patiënten
 • Aantoonbare wetenschappelijke interesse of belangstelling voor promotieonderzoek is wenselijk.
 • Voorkeur voor CGT en EMDR aantekening.
 • Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
 • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
 • Op basis van een 36-urige werkweek heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
 • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Psychiatrie van het Radboudumc is een academisch psychiatrisch kenniscentrum dat kennis ontwikkelt op geselecteerde gebieden van de psychiatrie, kennis toepast in vernieuwende en hoogwaardige patiëntenzorg op verschillende niveaus van complexiteit en kennis overdraagt in de opleiding van medisch specialisten en het onderwijs aan studenten en psychologen. Onze afdeling heeft een nauwe koppeling tussen hoogwaardige en vernieuwende zorg voor onze patiënten en wetenschappelijk onderzoek. De principes van de 'evidence-based psychiatry' zijn daarbij leidend: we willen zoveel mogelijk behandelingen aanbieden waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk is aangetoond en doen onderzoek naar de werkzaamheid van nieuwe behandelvormen.

Wij zetten ons in voor de behandeling van en de zorg voor patiënten met psychiatrische stoornissen vanuit een biologisch, psychologisch en sociaalpsychiatrisch gezichtspunt. Onze kerntaken zijn patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek, opleiding van medisch specialisten (psychiaters) en onderwijs aan studenten van de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

 • Medisch personeel (anios, aios, specialist); Paramedische patiëntenzorg; Patiëntenzorg: overig
 • Gezondheid
 • 24—36 uur per week
 • €4000—€5483 per maand
 • Universitair
 • 163246-P987216-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you