Medewerker Studentregistratie Aanwezigheid

Medewerker Studentregistratie Aanwezigheid

Geplaatst Deadline Locatie
15 jun 1 jul Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde (UvA EB) zoekt voor haar Education Service Centre (ESC) twee medewerkers die de docenten ondersteunen bij het registreren van de aanwezigheid en hierover communiceren met studenten.

Als medewerker studentzaken ben je - samen met een collega - verantwoordelijk voor de aanwezigheidsregistratie van studenten bij de werkcolleges. De faculteit vindt het belangrijk dat eerste en tweedejaars studenten deelnemen aan de werkcolleges en hiervoor is een aanwezigheidsbeleid opgesteld. Om dit beleid te kunnen monitoren en handhaven, richt je met input van docenten het systeem Academy Attendance in. Bij afwezigheid van de student breng je de student op de hoogte van de (mogelijke) consequenties, hier richt jij de volledige communicatie voor in. Je handelt reacties van studenten af en levert support aan docenten met betrekking tot de aanwezigheidsregistratie. Daarnaast rapporteer je per blok de aanwezigheidscijfers aan de onderwijsdirectie. Je bent onderdeel van het Bachelor Support Office dat zorgt voor ondersteuning van het onderwijsmanagement en bestaat uit 5 personen. Tijdens tentamenweken kan je worden ingezet bij tentamens op locatie.

Wat ga je doen

Je taken bestaan uit:
 • Invoeren gegevens in het systeem (Academy Attendance) en inrichten proces;
 • informeren en support leveren aan docenten;
 • monitoren afwezigheid van studenten;
 • afhandelen reacties studenten;
 • toepassen administratieve afhandeling van sancties;
 • rapporteren van aanwezigheidscijfers per blok aan onderwijsdirectie;
 • input leveren voor ontwikkeling/verbetering van het proces;
 • ondersteuning bij tentamens (tijdens tentamenweken).

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding. Je bezit goede redactionele en communicatieve vaardigheden, ook in het Engels. Als persoonskenmerken gelden voor deze functie: zelfstandig, accuraat, flexibel, stressbestendig, pro-actief en een goed organiserend vermogen. Je laat je niet gauw van je stuk brengen. Je bent een teamplayer en heb een servicegerichte houding.

Arbeidsvoorwaarden

Een veelzijdige functie waarbij eigen initiatief wordt gewaardeerd en je onderdeel bent van een klein gedreven team die de onderwijsdirectie beleidsmatig ondersteunt en de kwaliteitszorg in het onderwijs coördineert. De functie is voor kandidaten een mooie kans om thuis te raken in beleids- en projectmatig werken.

We bieden een contract voor een jaar, met een proeftijd van twee maanden, met daarna uitzicht op een vast dienstverband.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en/of ervaring, minimaal € 2.376,-- en maximaal €3.208, - bruto per maand, op basis van 38 uur per week. Op deze functie is het UFO-profiel medewerker studentzaken 3, salarisschaal 7 van toepassing.

De UvA biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8.3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?
 • een functie waarbij eigen initiatief en input sterk gewaardeerd worden vanwege de vele innovatietrajecten
 • een enthousiast en warm team dat openstaat voor nieuwe collega's
 • werken in een dynamische faculteit met veel nieuwe initiateven
 • een inspirerende academische en internationale werkomgeving in het hart van Amsterdam.

Werkgever

Faculteit Economie & Bedrijfskunde

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 42.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

Over de faculteit/dienst/instituut/afdeling

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde (EB) verzorgt voor ruim 7500 studenten onderwijs in Economie & Bedrijfskunde en heeft een internationaal karakter. Onze studenten zijn zeer gewild op de arbeidsmarkt.

Bij het ESC staan de student en docent centraal. Onze ambitie is te zorgen dat studenten en docenten zich kunnen toeleggen op studeren en doceren omdat alles daarom heen goed geregeld is. Studenten omdat ze goed geïnformeerd zijn (roosters, cijfers, verzoeken, studiegids, studieadvies) en docenten omdat de randvoorwaarden voor het college geven zo geregeld zijn dat zij zich vooral kunnen richten op de inhoud. Het ESC is een hardwerkende, gedreven club van mensen die goede dienstverlening hoog in het vaandel heeft. De cultuur van werken is informeel, we helpen elkaar graag en klaren samen de klus.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Economie
 • max. 32 uur per week
 • €2376—€3208 per maand
 • HBO
 • 9510

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Roetersstraat 11, 1018WB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you