Teamleider (0,8 fte) Onderwijsinstituut Faculty of Health, Medicine and Life Sciences

Teamleider (0,8 fte) Onderwijsinstituut Faculty of Health, Medicine and Life Sciences

Geplaatst Deadline Locatie
20 jun 26 jun Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Let op: dit is een interne vacature. Je kunt alleen op deze vacature solliciteren als je momenteel al in dienst bent bij deze werkgever.

Functieomschrijving

Wie zijn wij
In het Onderwijsinstituut Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (OI-FHML) zijn alle facultaire onderwijstaken voor de opleidingen Geneeskunde, Gezondheidswetenschappen incl. European Public Health en Biomedische Wetenschappen ondergebracht. Het OI-FHML is bij de uitvoering van de onderwijstaken zowel verantwoordelijk voor de inhoud als voor de uitvoering, logistiek, beheer en planning.
Het OI-FHML bestaat naast de Directie uit drie afdelingen: Onderwijszaken, Bedrijfsbureau, en Strategie & Beleid.
De onderstaande vacature voor teamleider is gesitueerd binnen de afdeling Onderwijszaken OI-FHML.

Wat ga je doen
Het managementteam bestaat uit het hoofd afdeling Onderwijszaken en drie Teamleiders (inclusief jou). Een collegiale samenwerking binnen dit team is een vanzelfsprekendheid. In gezamenlijkheid formuleert het MT de strategie en geeft uitvoering aan het personeelsbeleid. Als directe leidinggevende van de teams IRO, Co-shap planning en SHE verricht je inhoudelijke taken gerelateerd aan het coördineren van de teams. Denk hierbij onder andere aan het organiseren, plannen en voorzitten van afdelings-overleggen, meedenken over het innoveren van werkprocessen, aansturen van projecten en de verbinding maken tussen teams onderling en/of stake holders. Verder fungeer je als contactpersoon voor het domein Geneeskunde. Je bent de schakel tussen logistiek en inhoud, deelnemen aan het MT Geneeskunde hiervoor is een vereiste.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Wie zoeken wij
Wij zoeken een collega met een positief kritische instelling en een gezonde dosis relativeringsvermogen. Je hebt een proactieve instelling, bent servicegericht, klantvriendelijk en bent organisatiesensitief. Je bent proces en mens georiënteerd en beschikt over goede communicatievaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Wat bieden wij
Het betreft een aanstelling van 0,8 fte.
Inschaling zal afhankelijk van kennis en ervaring plaatsvinden in het profiel coördinator bedrijfsvoering 4, 3 of 2.

 • Aan de slag bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht.
 • Een uitdagende job met ruime faciliteiten voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Flexibele werktijden, 232 verlofuren, goede pensioenregeling, mogelijkheid tot thuiswerken, en het CAO keuzemodel.
 • Inschaling en het functieniveau zijn afhankelijk van opleiding en ervaring. Salaris varieert tussen min. € 2.979,- en max. € 5.230,- euro bruto per maand.
 • Vakantietoeslag (8,0%) en eindejaarsuitkering (8,3%) conform de CAO Nederlandse universiteiten.
 • Aanstelling zal in eerste instantie tijdelijk plaatsvinden voor een periode van 1 jaar. Bij gebleken geschiktheid zal de aanstelling voor deze functie omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website  http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
Meer informatie vindt u op www.maastrichtuniversity.nl

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 30.4 uur per week
 • €2979—€5230 per maand
 • HBO
 • AT2022.268

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitssingel 60, 6229 ER, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you