Verpleegkundig specialist longziekten

Verpleegkundig specialist longziekten

Geplaatst Deadline Locatie
24 jun 22 jul Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Kom jij als verpleegkundig specialist werken in ons ambitieuze en multidisciplinaire team en wil jij je inzetten voor onze longpatiënten? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Als verpleegkundig specialist in ons longteam lever je patiëntenzorg op expertniveau en heb je een sleutelrol in de coördinatie en continuïteit van zorg voor individuele patiënten. Je bent consulent voor patiënten en andere zorgverleners.

Je participeert met name in poliklinische interstitiële longziekten (ILD) zorg waarin je zelfstandig poli gaat draaien en medeverantwoordelijk bent voor het opstellen van richtlijnen en protocollen ter verbetering van de kwaliteit van zorg. Je levert een bijdrage aan deskundigheidsbevordering van afdelingen, verwijzende ziekenhuizen, patiëntenorganisaties en derden. Verder neem je deel aan het tweewekelijkse ILD multidisciplinair overleg (MDO)

In eerste instantie ga je ingewerkt worden binnen het ILD-team. Vervolgens ga je ook participeren in de klinische en poliklinische zorg voor de longtransplantatie. Bij ons kom je te werken in een dynamische, academische omgeving en word je uitgedaagd bij te dragen aan hoogwaardige patiëntenzorg.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundig specialist die de opleiding Master of Advanced Nursing Practice (bijna) heeft afgerond of zeer gemotiveerd is om de opleiding te gaan volgen. Mocht jij diegene zijn dan hopen wij dat je affiniteit hebt met de longziekten en verder een teamspeler, enthousiast en zelfstandig bent. Daarnaast ben jij doortastend, consciëntieus en in staat om nieuwe dingen snel onder de knie te krijgen. Verder ben je gedreven om de beste zorg te leveren, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat goed samen te werken binnen een team met verschillende disciplines. Werkervaring is een pre.

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel!

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (32 uur) functie bedraagt maximaal €5251,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur).

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Afdeling

Longziekten

De afdeling longziekten maakt onderdeel uit van de divisie hart en longen. De divisie kent drie kernspecialismen: longziekten, cardiologie en cardiothoracale chirurgie.

De speerpunten van de afdeling longziekten in het UMC Utrecht zijn onder andere cystic fibrosis, longtransplantatie, oncologie, interstitiële longziekten gerelateerd aan systeemziekten, thuisbeademing (CTB) en moeilijk behandelbaar astma.

Het specialisme longziekten wordt bij uitstek gekenmerkt door multidisciplinair werken en veel samenwerking met andere specialismen. Bij de afdeling hoort een klinische afdeling met 25-30 bedden inclusief een respiratory care unit en dagbehandeling. Je wordt onderdeel van een enthousiaste groep van dertien verpleegkundig specialisten, allen werkzaam binnen eigen aandachtsgebieden en vijftien longartsen.

Er wordt intensief samen gewerkt met de afdeling reumatologie/klinische immunologie op het gebied van de ILD. Het UMC Utrecht is een expertisecentrum voor patiënten met een auto-immuunziekte. Daarnaast zijn wij behandelcentrum voor sarcoïdose patiënten.

Specificaties

  • Verpleging en verzorging
  • max. 32 uur per week
  • max. €5251 per maand
  • HBO+
  • 2022-2117

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you