Tijdelijk studiepuntmedewerker bij het departement Economie (0,8 fte)

Tijdelijk studiepuntmedewerker bij het departement Economie (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
27 jun 13 jul Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij dienstverlenend, nauwkeurig en een aanpakker? Kun je snel schakelen en hou je van afwisseling in je (administratieve) werkzaamheden? Dan zoeken we jou!

Functieomschrijving

Voor het Studiepunt van Utrecht University, School of Economics (U.S.E.) zoeken wij een tijdelijke medewerker Studentenzaken. Het Studiepunt is voor onze (inter)nationale studenten een informatiepunt in het contact tussen student en organisatie. Je verricht zowel frontoffice werkzaamheden (Studiepuntbalie) als administratieve backoffice taken. In deze functie zul je voornamelijk op kantoor werken.
Studenten benaderen het Studiepunt voor, tijdens en na hun studie met allerlei vragen. Als medewerker Studentenzaken beantwoord je deze vragen en zorg je ervoor dat alle gegevens administratief correct verwerkt worden. Nagenoeg alle communicatie met docenten en studenten is in het Engels. Je verricht een combinatie van werkzaamheden in een team van vijf medewerkers.

De volgende diverse werkzaamheden kunnen behoren tot je takenpakket het:
  • beantwoorden van mails van studenten en docenten;
  • uitvoeren van balie- en telefoondiensten (gemiddeld 2 dagen per week): eerste aanspreekpunt voor studenten zijn. Hierbij verstrek je informatie over onderwijs, inschrijving, vooropleiding, (studie)financiering, studentvoorzieningen en afstuderen, documenten ondertekenen en indien nodig verwijs je studenten door;
  • verwerken van aanmeldingen met bijbehorende registraties voor masterprogramma’s;
  • bijhouden van de Engelstalige U.S.E. website voor studenten.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste en betrokken collega en iemand die goed het overzicht kan bewaren over meerdere taken en processen. Je bent leergierig, werkt nauwkeurig en ziet verbanden tussen de werkzaamheden en onderneemt actie als je iets signaleert. Een nieuw systeem of proces heb je snel onder de knie en goed administreren zit in je bloed. Daarnaast stem je graag af met collega’s en houdt ervan samen iets op te bouwen, maar kunt ook zelfstandig je weg snel vinden. Goede spreek- en schrijfvaardigheid in zowel het Nederlands als het Engels is een belangrijke competentie. Ervaring met Microsoft Office is vanzelfsprekend en kennis van Osiris is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor de duur van een ziektevervanging, naar verwachting ca. 6 maanden (0,8 fte). Het salaris bedraagt minimaal € 2.818,- en maximaal € 3.764,- (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband.
Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 
De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht is een unieke combinatie van 3 departementen: Rechtsgeleerdheid, Economie en Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Deze 3 vakgebieden verzorgen afzonderlijk én gezamenlijk onderwijs en onderzoek. Door dit multidisciplinaire aanbod is de faculteit een onderscheidende partner voor kennisoverdracht op hoog niveau. 

Staf en studenten in het onderwijs, onderzoek en impact staan centraal binnen de faculteit REBO en worden professioneel ondersteund vanuit de Facultaire Service Organisatie (FSO). De medewerkers in de FSO leveren belangrijke, dienstverlenende bijdragen aan de ontwikkeling en uitvoering van opleidingsprogramma’s, onderzoekprojecten en impactactiviteiten. 

In de FSO werken collega’s vanuit een gezamenlijke en gedeelde verantwoordelijkheid voor het grotere geheel samen. Wij werken aan een beweeglijke organisatie, met een open cultuur, gebaseerd op onderling vertrouwen, en waarin ruimte is voor leren en reflecteren. Wij zoeken medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor (de kwaliteit van) hun werk; zij worden daarin gesteund en gefaciliteerd door hun leidinggevenden. Naast kwaliteit en deskundigheid, staan plezier in het werk, onderlinge betrokkenheid en collegialiteit centraal.  

Onderdeel van de FSO is het domein Onderwijsondersteuning. Onder het domein Onderwijsondersteuning vallen 3 departementale afdelingen Onderwijs & Studentzaken, waarvan één bij de Utrecht University School of Economics (U.S.E.). 

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Economie
  • 28—32 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • MBO
  • 1192608

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Kriekenpitplein 21, 3511 ZC, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you