Management-/Office-assistent Internationale en interdisciplinaire bacheloropleiding Molecular and Biophysical Life Sciences (0,5 - 0,6 fte)

Management-/Office-assistent Internationale en interdisciplinaire bacheloropleiding Molecular and Biophysical Life Sciences (0,5 - 0,6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
29 jun 1 aug Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een projectmatig ingestelde medewerker die als spin in het web wil ondersteunen bij een nieuw Engelstalige interdisciplinaire bacheloropleiding?

Functieomschrijving

Bij de faculteit Bètawetenschappen zijn we voor ons onderwijsbeleidsteam per direct zoekend naar een enthousiaste medewerker die als hoofdtaak verantwoordelijk wordt voor de ondersteuning van de internationale interdisciplinaire bacheloropleiding Molecular and Biophysical Life Sciences (MBLS). De opleiding is gestart in september 2021 en trekt veel internationale studenten. Komende september begint het tweede bachelorjaar voor het eerst en het derde jaar moet nog ingericht worden. Kortom, er is veel werk te verzetten wat dit een mooie en variërende uitdaging maakt.

In deze functie werk je nauw samen met de opleidingsdirecteur en -manager van MBLS en versterk je het beleidsteam van de Undergraduate School waarin de acht bacheloropleidingen van de faculteit Bètawetenschappen zijn verenigd.

Je pakt in deze functie de volgende taken op je:

 • Organisatorische, administratieve en ondersteunende taken zoals afspraken plannen, beheren mailbox, notuleren en projectondersteuning voor de opleiding MBLS en de Onderwijs Advies Commissie in het bijzonder.
 • Het verzamelen en uitwerken van managementinformatie en bijhouden van informatie op websites.
 • De communicatie, coördinatie en afstemming (met docenten) over inzet studentassistenten, groepsindelingen en deelnamelijsten.
 • Je bent contactpersoon opleiding MBLS voor studentenadministratie, kwaliteitszorg, studieadvisering en -begeleiding, e.d.
 • Het ondersteunen van het tutoraat (werving mentoren, groepsindelingen maken, trainingen plannen)
 • Het helpen bij de organisatie van events, zoals open dagen en matchingsdagen.

Daarnaast moedigen we je aan om mee te denken over de korte- en langetermijnplannen van de opleiding en je ideeën hierover te delen binnen het opleidingsmanagementteam.       

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

We zoeken naar een collega die één of meerdere van de volgende punten bij zichzelf herkent: een proactieve en enthousiaste collega die gemotiveerd wordt door uitdagingen en zelfstandig aan de slag kan. Daarnaast ben je energiek, gestructureerd en hou je van het plannen en coördineren van processen.

 Je neemt de volgende kwalificaties met je mee:

 • beschikt over een hbo/wo denk- en werkniveau;
 • bent stressbestendig, kan met deadlines omgaan en met ad hoc-vragen waar snel actie op genomen moet worden;
 • stapt makkelijk op collega’s af;
 • vertrouwen, kwaliteit, van elkaar leren, betrokkenheid en prettig samenwerken zijn voor jou belangrijk;
 • Je kan zowel in het Nederlands als het Engels communiceren;
 • kunt goed overweg met Outlook, Word, Excel en PowerPoint;
 • 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie en in een vergelijkbare werkomgeving is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

 • een aanstelling van 0,5 - 0,6 fte voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband;
 • een brutosalaris van minimaal € 2.471,- en maximaal € 3.336,- in schaal 7 bij een fulltime aanstelling;
 • 8% vakantiebonus en 8,3% eindejaarsuitkering;
 • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen en sport. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden zelf uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien.

Kijk voor meer informatie op werken bij de faculteit Bètawetenschappen.

Werkgever

De afdeling Onderwijsbeleid heeft ongeveer 20 medewerkers verdeeld over meerdere teams: team Undergraduate School, team Graduate School Life Sciences / School of Pharmacy en team Graduate School Natural Sciences. Deze teams zetten zich zowel zichtbaar als achter de schermen in voor een zo goed mogelijke ondersteuning van studenten, docenten, opleidingsdirecteuren, programmaleiders en -coördinatoren en diverse commissies en school-brede structuren binnen het onderwijs. De afdeling werkt hierin nauw samen met de afdelingen Onderwijs- en Studentzaken, Communicatie en ICT. 

Werken bij de faculteit Bètawetenschappen betekent vooral het bij elkaar brengen van knappe koppen van diverse achtergronden, uit verschillende vakgebieden en met uiteenlopende gezichtspunten. We ondersteunen de faculteit bij het verrichten van excellent onderzoek en het uitvoeren van inspirerend onderwijs. De faculteit Bètawetenschappen bestaat uit een heleboel fundamentele verbindingen. We hebben zes departementen, namelijk Biologie, Farmaceutische wetenschappen, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde.

Bij de Universiteit Utrecht werken we samen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Met meer dan 7.000 medewerkers zorgen we voor maatschappelijk relevant onderzoek en kwalitatief hoogstaand onderwijs. De universiteit is een actief en betrokken onderdeel van de maatschappij, met als toegevoegde waarde onze open blik op maatschappelijke vraagstukken. We werken samen met andere (internationale) universiteiten, het bedrijfsleven, overheden, de culturele sector en maatschappelijke organisaties. Werken bij de Universiteit Utrecht betekent werken bij de beste universiteit van Nederland.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Natuurwetenschappen
 • 19—24 uur per week
 • €2471—€3336 per maand
 • HBO
 • 1192763

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you