Twee Projectassistenten Onderwijs voor Professionals (0,8 - 1,0 fte)

Twee Projectassistenten Onderwijs voor Professionals (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
6 jul 31 aug Utrecht
Ben jij een enthousiaste, proactieve collega met een hart voor service? Wij zijn op zoek naar twee projectassistenten voor Onderwijs voor Professionals.

Functieomschrijving

De Universiteit Utrecht (UU) heeft de ambitie om de komende jaren veel werk te maken van Onderwijs voor Professionals (OvP). Dit relatief nieuwe veld ontwikkelt een breed palet aan onderwijsactiviteiten voor ‘professionals’: werknemers, zzp’ers, alumni, etc. vanaf hbo-niveau, die zich ook na hun opleiding verder willen ontwikkelen. Het aanbod varieert van cursussen van één dag tot masterprogramma’s van twee jaar. Ook werken we aan maatwerktrajecten voor organisaties en ontwerpen we opleidingen samen met beroepsvelden. 
De faculteit Recht Economie en Bestuurswetenschap (REBO) en de faculteit Geesteswetenschappen (GW) zijn binnen de UU koploper in het ontwikkelen en aanbieden van OvP-programma’s. Beide faculteiten werken samen met het strategisch thema Institutions for Open Societies vanuit de binnenstad in Utrecht aan een gezamenlijk aanbod. OvP is een jong en dynamisch veld. De programma’s worden aangeboden op een markt die concurrerend is en voortdurend verandert. De komende jaren verwachten we steeds meer activiteiten vanuit OvP te ondernemen.

Vanwege deze uitbreiding zijn we per direct op zoek naar twee project assistenten. Als projectassistent maak je deel uit van een relatief jong team, waarin volop wordt gepionierd en geëxperimenteerd. Projectassistenten werken onderling nauw samen en hebben voortdurend interactie met de (potentiële) deelnemers van de programma’s, programmaleiders van de OvP trajecten en de marketeers.

Je wordt aangesteld bij de faculteit REBO in het domein onderzoeksondersteuning. Je werkt samen met je collega projectassistenten in het Team OvP (8 teamleden). 
Takenpakket:
 • Je bent het aanspreekpunt voor de cursisten en docenten. 
 • Je bent verantwoordelijk voor de inschrijvingen, betalingen en communicatie met de cursisten.
 • Je zorgt ervoor dat al het cursusmateriaal correct is en tijdig beschikbaar gesteld wordt aan de deelnemers.
 • Je ondersteunt bij het realiseren van een digitale leeromgeving (aanvragen cursusomgeving, inschrijven deelnemers, etc.).
 • Je bent on-site host tijdens de bijeenkomsten van de programma’s (indien van toepassing).
 • Je bent verantwoordelijk voor de zaalreserveringen, catering en verdere benodigde voorzieningen.
 • Je bent vraagbaak en ‘persoon om op terug te vallen’ voor de (onderwijs)programmacoördinatoren.
 • Je bent verantwoordelijk voor alle algemene secretariële werkzaamheden voor de onderwijsprogramma’s: afspraken plannen, contacten onderhouden tussen verschillende interne afdelingen (o.a. facilitair, marketing, finance), planningen maken, etc.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, proactieve collega met een hart voor service. Je houdt van organiseren en je vindt het leuk om programma’s tot in de puntjes te verzorgen en ziet het als een uitdaging om problemen op te lossen, zowel van achter je bureau als on-site tijdens het runnen van een programma. Je houdt van aanpakken en weet op hectische momenten het hoofd koel te houden, zorgt dat de kwaliteit hoog blijft en blijft vriendelijk en rustig tegen docenten en cursisten. Je hebt gevoel voor verhoudingen in onze complexe organisatie. Je werkt graag zelfstandig maar kunt ook goed samenwerken. Je houdt van dynamiek en vindt het leuk om nieuwe dingen op te pakken en uit te zoeken. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, want de onderwijsprogramma’s worden ook niet altijd tussen 9-17 uur gegeven.  

Wij zijn op zoek naar een opgewekte collega met:
 • hbo-werk en denkniveau;
 • affiniteit met Onderwijs voor Professionals;
 • ervaring in de commerciële en/of dienstverlenende sector is een pre;
 • uitstekende kennis van en kunde in MS Office, Teams;
 • bij voorkeur kennis van leerplatforms;
 • goede kennis van de Nederlands en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte voor de duur van jaar. Bij goed functioneren wordt het dienstverband omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 2.818,- en maximaal € 3.764,- (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband.
Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 
De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht is een unieke combinatie van 3 departementen: Rechtsgeleerdheid, Economie en Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Deze 3 vakgebieden verzorgen afzonderlijk én gezamenlijk onderwijs en onderzoek. Door dit multidisciplinaire aanbod is de faculteit een onderscheidende partner voor kennisoverdracht op hoog niveau. 

Additionele informatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Pieta van Wees (Hoofd domein onderzoeksondersteuning), via p.a.vanwees@uu.nl of 06 38 06 65 42.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 28—40 uur per week
 • €2818—€3764 per maand
 • HBO
 • 1193346

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Janskerkhof 3A, 3512 BK, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit Utrecht). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. 
Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via de sollicitatieknop.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Iedereen verdient het om zich thuis te voelen bij onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven. 
Heb je interesse om te solliciteren? Stuur je motivatiebrief en cv toe via de sollicitatieknop.

Solliciteer uiterlijk op 31 aug. 2022 23:59 (Europe/Amsterdam).