Onderwijscoördinator Geesteswetenschappen (0,7 fte)

Onderwijscoördinator Geesteswetenschappen (0,7 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
18 jul 8 aug Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Word jij onze nieuwe onderwijscoördinator GW? We zoeken een optimistische, zelfstandige aanpakker met een analytische blik en strategisch inzicht.

Functieomschrijving

Bij de faculteit Geesteswetenschappen zijn we op zoek naar ten minste één nieuwe onderwijscoördinator. De positie is beschikbaar bij het departement Talen, Literatuur en Communicatie (TLC) voor 0,7 fte en is in principe per direct vacant. Daarnaast is het zeer waarschijnlijk dat er in de loop van deze procedure nog een positie (1,0 fte) vacant komt en dat er dus nog een onderwijscoördinator wordt geworven tijdens deze procedure.

Als onderwijscoördinator werk je nauw samen met de onderwijsdirecteur, de opleidingscoördinatoren en het secretariaat in je departement. Je bent betrokken bij de ontwikkeling van het onderwijs in je departement en zorgt voor een optimaal verloop van de onderwijsprogrammering. Ook ben je de gesprekspartner op het gebied van onderwijs voor verschillende partijen, zoals: onderwijsbeleid, onderwijssecretariaat, roosteraars, ambtelijk secretariaat, coördinatoren bedrijfsvoering, de studiepunten en de studieadviseurs.

Je taken bestaan onder andere uit:
  • ondersteunen en adviseren van de onderwijsdirecteur (curriculumvoorbereiding en -advies, beleidsvoorbereiding en -advies, onderwijsplanning etc.);
  • opstellen, bewaken en uitvoeren van (de planning van) de onderwijsprogrammering, zoals Onderwijs- en Examenreglementen (OER), overgangsregelingen en het beheer van het cursusaanbod;
  • opstellen van cursusprognoses en vaststellen van werkgroepenaantallen per semester;
  • optimaliseren van facultaire (administratieve) procedures;
  • Het bewaken en ondersteunen van de kwaliteitszorg van de opleidingen binnen het departement (NSE, onderwijsgesprekken, cursusevaluaties, visitaties, curriculum- en toetsplannen, opleidingsmonitoren);
  • Deelnemen aan diverse overleggen en projecten op het gebied van onderwijs;
  • Updaten  van o.a. opleidingsspecifieke informatie, zoals websites, toelatingsbrieven, factsheets voor docenten, studenten en ondersteuning.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

We zoeken een enthousiaste collega die resultaatgericht werkt en beschikt over een dienstverlenende instelling. Iemand die zelfstandig, initiatiefrijk en flexibel is. Je luistert, stelt relevante analytische vragen en argumenteert scherp. Je bent in staat om draagvlak te creëren in een soms hectische werkomgeving en toont eigenaarschap. Je hecht aan collegiale uitwisseling en aan verdere ontwikkeling van het team van onderwijscoördinatoren.

  • Je hebt aantoonbaar minimaal hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt bij voorkeur werkervaring in de onderwijsondersteuning.
  • Je kunt goed organiseren en schakelt snel tussen verschillende werkzaamheden.
  • Je hebt een helikopterview en werkt nauwkeurig.
  • Je communiceert helder, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en het Engels.
  • Je hebt kennis van systemen zoals OSIRIS, CMS en Microsoft Office, of je kunt je deze snel eigen maken.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband van 0,7 fte voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren behoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2.960,- en maximaal € 4.670,- (schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband.

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 
Aan de faculteit Geesteswetenschappen zijn ongeveer 1.100 medewerkers en 6.000 studenten verbonden. De faculteit omvat vier kennisdomeinen: filosofie en religiewetenschap, geschiedenis en kunstgeschiedenis, media- en cultuurwetenschappen en talen, literatuur en communicatie. Met het onderwijs en onderzoek op deze gebieden wil de faculteit bijdragen aan een beter begrip van Nederland en Europa in een sterk veranderende maatschappelijke en culturele context. De enthousiaste en betrokken collega's en de uitstekende voorzieningen in de historische binnenstad van Utrecht, waar de faculteit is gehuisvest, zorgen voor een inspirerend werkklimaat.

De bedrijfsvoering van de faculteit Geesteswetenschappen is georganiseerd in meerdere ketens. Eén van deze ketens is de keten Onderwijs en Studentenzaken (OSZ), waar het team van de onderwijscoördinatoren onder valt. Samenwerken binnen het team en de faculteit op basis van vertrouwen is van essentieel belang. Verder streven we binnen de faculteit naar toekomstbestendige beleidslijnen. We waarderen een kritische houding, maar tegelijkertijd ben je bereid te luisteren en sta je open voor verandering en verdere verbetering. Wij staan op onze beurt weer open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van het team ondersteunen. Je vertoont eigenaarschap in je werk en legt voor jezelf de lat hoog.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Taal en cultuur
  • max. 28 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO
  • 1193679

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Trans 10, 3512 JH, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you