Coördinator Bedrijfsvoering Universitair Dierenziekenhuis (0,6 - 1,0 fte)

Coördinator Bedrijfsvoering Universitair Dierenziekenhuis (0,6 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
21 jul 15 aug Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Houd je van een breed en gevarieerd takenpakket en lijkt het je leuk om in een Dierenziekenhuis te werken? Lees dan verder.

Functieomschrijving

Houd je van een breed en gevarieerd takenpakket en lijkt het je leuk om in een Dierenziekenhuis te werken? Neem je graag initiatief, ben je zelfstandig en niet bang om ergens verantwoordelijkheid voor te nemen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Ben jij minimaal 3 dagen in de week beschikbaar (meer mag ook!), aarzel dan niet om met ons in gesprek te gaan We werken in de dynamische werkomgeving van het Universitair Dierenziekenhuis op het Utrecht Science Park maar, afhankelijk van de grootte van je contract, is gedeeltelijk vanuit huis werken ook mogelijk.

Binnen het departement Clinical Sciences van de faculteit Diergeneeskunde draait het om Onderwijs, Onderzoek en het Dierenziekenhuis. Wij zoeken een enthousiaste collega die een sleutelpositie inneemt in de operationele afstemming tussen het departement, de ondersteunende diensten zoals HR, Finance, ICT en ARBO & Milieu en de overige processen.

Je ondersteunt de manager bedrijfsvoering en het departementale bestuur bij lopende zaken en de implementatie van projecten.

Je wordt onderdeel van het team bedrijfsvoering CS, een klein team van enthousiaste mensen, waarbij je nauw samen werkt met de andere coördinatoren bedrijfsvoering.

Een voorbeeld van de verschillende werkzaamheden;

  • HR: aansturen/begeleiden van contracten en personele wijzigingen;
  • ondersteunen bij kostenberekening (tijdelijke) aanstellingen en budget- en/of begrotingscontrole(s) uitvoeren;
  • Finance: procesbewaking bij de totstandkoming van nieuwe (onderzoeks)contracten, begeleiden/bijhouden contractenregister;
  • bestuur ondersteuning: signaleren en bewaken van de voortgang van acties, projectondersteuning, het organiseren van bijeenkomsten, etc.;
  • facilitaire zaken: coördinatie van bijvoorbeeld interne verhuizingen, vernieuwing of verbouwing kliniekonderdelen, arbo & milieu;
  • contactpersoon voor AVG, registers vullen en beheren;
  • communicatie: coördineren nieuwsbrieven, afstemming website, aanspreekpunt afdeling communicatie;
  • beantwoorden van vragen en verwijzen van medewerkers op het terrein van facilitaire zaken, HR en financiën. Je bent een belangrijke spil tussen de ondersteunende diensten, de mensen en processen binnen de departementen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste en energieke collega met een mbo+/hbo werk- en denkniveau. Je pakt zaken proactief op, hebt een scherpe analytische blik en weet processen en procedures strak te organiseren. Je bent organisatiesensitief, hebt gevoel voor verhoudingen binnen de organisatie en vertoont eigenaarschap in je werk. Dit alles met een positieve, flexibele en stressbestendige instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van 0.6 - 1.0 fte voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Het salaris bedraagt minimaal € 3.098,- en maximaal € 4.670,- (schaal 9/10 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband.

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema's One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 20—40 uur per week
  • €3098—€4670 per maand
  • MBO+
  • 1193890

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 108, 3584 CM, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you