Hoofd Onderwijs- en Studentzaken bij het departement Economie (0.8 fte)

Hoofd Onderwijs- en Studentzaken bij het departement Economie (0.8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
17 aug 4 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij organisatiesensitief, een echte verbinder en wil je je blijven ontwikkelen in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Functieomschrijving

Houd jij van afwisseling, dynamiek, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden in je werk? Ben jij een doortastende en energieke leidinggevende met ervaring in de ondersteuning van  onderwijsprocessen? Dan is de functie Hoofd Onderwijs- en Studentzaken (OSZ) bij het departement Economie echt wat voor jou! 

De faculteit Recht, Economie en Bestuur en Organisatie (REBO) van de Universiteit Utrecht heeft drie departementen met elk een eigen OSZ-team. Je gaat leidinggeven aan het team OSZ van het departement Economie. Het onderwijs bij Economie wordt in het Engels gegeven. In het team werken veel jonge, enthousiaste medewerkers en de focus ligt op continue verbetering van de dienstverlening. Hard werken, humor en collegialiteit kenmerken ons team.

Wat ga je doen?
  • Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het OSZ team Economie (dat o.a. bestaat uit studieadviseurs, medewerkers studentzaken, een admission officer, roosteraars, career officer, secretaris examencommissie en teamleider studiepunt; totaal ongeveer 11 fte).
  • Je bewaakt en bevordert een goede samenwerking en afstemming binnen het eigen team, met de docenten en studenten bij Economie en met de OSZ-teams van de andere departementen, de faculteit en de universiteit.
  • Je bent verantwoordelijk voor de HR-gerelateerde processen (werving en selectie, ziekte, beoordelings- en ontwikkelgesprekken etc.) m.b.t. het team.
  • Je zorgt met het team voor een optimale dienstverlening aan docenten en studenten.
  • Je monitort de departementale processen van onderwijsondersteuning, analyseert knelpunten en initieert verbeteringen, in afstemming met de collega-hoofden OSZ en het domeinhoofd.
  • Je bent indien nodig achtervang voor de andere hoofden OSZ binnen de faculteit.
  • Je neemt deel aan relevante facultaire en/of universitaire overleggen.
  • Je neemt deel aan facultaire of universitaire projecten op het gebied van onderwijsondersteuning.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wie ben jij?
  • Je beschikt over academisch werk- en denkniveau.
  • Je hebt leidinggevende ervaring en stimuleert samenwerking, ontwikkeling en creativiteit.
  • Je hebt ervaring met de ondersteuning van (academisch) onderwijs en de bijbehorende onderwijslogistieke processen.
  • Je staat open voor veranderingen en hebt ervaring met de optimalisatie van processen.
  • Je bent organisatiesensitief en kunt de verbinding leggen met docenten, bestuurders en studenten.
  • Je bent gericht op samenwerken, bent proactief en toont eigenaarschap.
  • Je bent een positieve doorzetter met een flexibele instelling en daarbij stressbestendig en servicegericht.
  • Je wil graag leren en vindt het belangrijk jezelf persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen.
  • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden (in het Nederlands en Engels).
  • Ervaring met het onderwijslogistieke systeem Osiris is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband van 0,8 fte voor de duur van 1 jaar met – bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring -  minimaal € 3.974,- en maximaal € 5.439,- (schaal 11 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. 
Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.


De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht is een unieke combinatie van 3 departementen: Rechtsgeleerdheid, Economie en Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Deze 3 vakgebieden verzorgen afzonderlijk én gezamenlijk onderwijs en onderzoek. Door dit multidisciplinaire aanbod is de faculteit een onderscheidende partner voor kennisoverdracht op hoog niveau.

Staf en studenten in het onderwijs, onderzoek en impact staan centraal binnen de faculteit en worden professioneel ondersteund vanuit de Facultaire Service Organisatie (FSO). De medewerkers in de FSO leveren belangrijke, dienstverlenende bijdragen aan de ontwikkeling en uitvoering van opleidingsprogramma’s, onderzoekprojecten en impactactiviteiten.

In de FSO werken collega’s vanuit een gezamenlijke en gedeelde verantwoordelijkheid voor het grotere geheel samen. Wij werken aan een beweeglijke organisatie, met een open cultuur, gebaseerd op onderling vertrouwen, en waarin ruimte is voor leren en reflecteren. Wij zoeken medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor (de kwaliteit van) hun werk; zij worden daarin gesteund en gefaciliteerd door hun leidinggevenden. Naast kwaliteit en deskundigheid, staan plezier in het werk, onderlinge betrokkenheid en collegialiteit centraal.

Specificaties

  • Onderwijs; Beleid- en staf; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Management
  • Economie
  • 36—40 uur per week
  • €3974—€5439 per maand
  • Universitair
  • 1195444

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Janskerkhof 2-3, 3512 BK, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you