Master of derdejaars bachelor stagiaire Duurzaamheid

Master of derdejaars bachelor stagiaire Duurzaamheid

Geplaatst Deadline Locatie
12 sep 2 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 okt 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De missie van de EUR is het creëren van positieve maatschappelijke impact, waarvan Duurzaamheid een onderdeel is. Wij maken duurzaamheid integraal onderdeel van het onderwijs, onderzoek, en de bedrijfsvoering, met de SDGs als leidraad. Daarbij betrekken we de EUR-gemeenschap van medewerkers en studenten, bouwen aan een gebruiksvriendelijk monitoringssysteem, en initiëren duurzaamheidsinitiatieven.

Functieomschrijving

De EUR-duurzaamheidsagenda is uitdagend. Een van die uitdagingen is de actieve participatie van medewerkers en studenten. Om hen te informeren en betrekken publiceren we elke twee maanden een duurzaamheidsnieuwsbrief, jaarlijks een voortgangsrapport Duurzaamheid en delen we informatie op onze webpagina en sociale media. Ook zijn er regelmatig bijeenkomsten met delen van de EUR-gemeenschap zoals de Universiteitsraad, het Sustainability Liaison Network en andere evenementen.

Werkzaamheden
Je ondersteunt de EUR Duurzaamheidsmanager bij de implementatie van de duurzaamheidsagenda. Specifiek:

 • Ondersteunen van het voorbereiden, implementeren, rapporteren, en follow-up geven aan workshops en evenementen rond Duurzaamheid, inclusief technische ondersteuning (Zoom, Teams, Kahoot, Mentimeter etc.);
 • Bijdrage aan het monitoren en rapporteren van resultaten van het Duurzaamheidsprogramma;
 • Ontwikkelen van content voor onze communicatiekanalen op de sociale media, Sustainability Newsletter, MyEUR and EUR.nl etc..

Je werkt samen met:

 • EUR Duurzaamheidsmanager (stagebegeleider);
 • Collega’s van het Strategy Office;
 • Collega’s in andere delen van de universiteit, afhankelijk van de werkzaamheden.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

We verwachten;
Dat je graag in een team werkt en kennis / belangstelling hebt voor duurzaamheid. Je hebt er plezier in het organiseren van bijeenkomsten en je bent goed in het schrijven van uitnodigende teksten. Je beheerst Engels en Nederlands. Je bent ingeschreven bij een Nederlandse Universiteit. Kennis van de EUR wordt gewaardeerd.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 6 maanden.

 • Start datum: zo spoedig mogelijk, voor 4-6 maanden, 4 dagen per week
 • Stagevergoeding (€ 450 bruto /maand, gebaseerd op fulltime)
 • Dagelijkse begeleiding
 • Je wordt deel van het Strategy Office Team.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 32 uur per week
 • max. €450 per maand
 • Universitair
 • ABD/SO/12092022

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you