Onderwijskundige Digital Skills (0,8 - 1,0 fte)

Onderwijskundige Digital Skills (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
14 sep 5 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 okt 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Weet jij hoe je een leerlijn op moet zetten en heb je affiniteit met digitalisering? Krijg je energie van een internationale en academische omgeving met een goede work-life balance? En ga je graag aan de slag bij een organisatie waar je écht impact kan maken? Word dan beleidsmedewerker bij de Erasmus Universiteit Rotterdam!

Functieomschrijving

Als onderwijskundige voor het programma Digital Skills ontwikkel en organiseer je een leerlijn voor alle medewerkers van de EUR (ruim 3.700 mensen) voor het trainen en ontwikkelen van digitale vaardigheden. Je zorgt dat deze leerlijn aansluit bij de diverse behoeftes van onze professionals. Via deze leerlijn ontwikkelen onze medewerkers hun digitale vaardigheden actief, om daarmee effectief en veilig hun werk te kunnen doen in een toenemend digitale wereld. Dit in lijn met het thema binnen de EUR strategie “Investeren in onze mensen, voor de toekomst”.

Binnen de functie doorloop je de volgende fases:

1.       Inventarisatie: Waar hebben onze medewerkers behoefte aan? Hoe willen ze in deze behoeftes voorzien worden? Je gaat met de organisatie in gesprek om de opleidingsbehoeftes boven water te halen.

2.      Definitie en organisatie: Nadat je de behoeftes duidelijk hebt, ga je aan de slag met het ontwerpen en organiseren van de leerlijn: hoe kunnen we in de behoeftes voorzien? Wat kennen en kunnen onze medewerkers straks, om effectief te kunnen zijn in de digitaliserende universiteit? Hier vertrouwen we op jouw onderwijskundige expertise.  

3.      Plan opstellen: Hoe gaan we de leerlijn realiseren, tegen welke kosten, met welke leveranciers? We willen binnen de organisatie een structurele voorziening inrichten om het ontwikkelen van digital skills voortdurend aandacht te kunnen geven en daar de juiste vorm voor vinden. In deze fase ga je de concrete uitwerking van de leerlijn voorbereiden.

4.      Uitvoering: Het plan ligt er, nu ga je de leerlijn effectief maken en de doelen realiseren: medewerkers (laten) trainen en zich laten ontwikkelen!

De functie is op dit moment tijdelijk, maar het streven is er binnen de contractduur een permanente rol van te maken. In dit geval zal de focus na uitvoering verschuiven naar continue ontwikkeling en het up-to-date houden van kennis en vaardigheden in het snel veranderende digitale landschap.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Als Onderwijskundige Digital Skills bij de EUR krijg je een hoop vrijheid en verantwoordelijkheid. Wij zijn op zoek naar iemand die zich goed voelt bij deze combinatie, en vanuit vakinhoudelijke expertise een degelijke en aansprekende leerlijn kan opbouwen en de organisatie mee kan nemen in deze verandering.

Concreet vragen we daarom dat je het volgende met je meebrengt:

-         Je hebt minimaal HBO+ werk- en denkniveau;  

-         Je hebt meerdere jaren ervaring (4+) met onderwijskundige werkzaamheden/bedrijfsopleidingen, idealiter gecombineerd met ervaring met programma-/projectmanagement en organisatieverandering;

-         Je handelt op proactieve wijze en kunt uitstekend communiceren in het Nederlands en Engels (C1 CEFR in beide talen);

-         In je werkzaamheden ga je gestructureerd en betrokken te werk, en houd je je stakeholders op de hoogte;

-         Je hebt affiniteit met digitalisering en krijgt er energie van je met dit onderwerp bezig te houden.

Als opgeleid onderwijskundige heb je natuurlijk een duidelijke pré.

Voldoe je niet aan alle eisen, maar sluit je profiel verder wel aan en lijkt de functie je interessant? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De functie bedraagt 0,8 tot 1,0 FTE. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 5.506,- en € 6.702,- bruto per maand (schaal 13), conform de CAO-NU. Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering, en een persoonlijk carrièrebudget. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Erasmus Universiteit Rotterdam biedt een Dual Career Program (DCP) aan om de partners van nieuw wetenschappelijk personeel te helpen bij het vinden van werk in Nederland. Het programma wordt aangeboden in nauwe samenwerking met de nabijgelegen universiteiten van Delft en Leiden.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter.  We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Afdeling

Human Resources (HR)

Je wordt aangesteld binnen de dienst Human Resources (HR) en werkt nauw samen met de CIO en CIO Office, als beleidsverantwoordelijke voor de digitalisering van de EUR.

HR biedt als separate dienst haar Professional Services binnen de EUR aan. HR bestaat uit de teams: Advice, Services, Learning & Career Centre, Health Safety & Wellbeing en een kleine staf (secretariaat, Strategy en Legal). In totaal werken zo’n 70 collega’s bij HR.

Specificaties

  • HRM; Beleid- en staf
  • 32—40 uur per week
  • €5506—€6702 per maand
  • HBO+
  • PRO/HR-CIO/220914

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you