Managementassistent Sterrenkunde

Managementassistent Sterrenkunde

Geplaatst Deadline Locatie
22 sep 16 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 okt 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om zaken te structureren en goede ondersteuning te bieden? Ben je organisatorisch sterk en zet je alle puntjes op de i? En wil je jouw vaardigheden inzetten voor de ondersteuning van professor Heino Falcke, onder andere bekend van de eerste foto van een zwart gat ooit en de eerste foto van een zwart gat in onze melkweg? Dan ben jij nodig als managementassistent.

Als managementassistent ondersteun je doelgericht en efficiënt Heino Falcke in zijn vele wetenschappelijke en bestuurlijke taken. Dit betekent onder meer het organiseren, voorbereiden, maken van (complexe) afspraken en notulen van vergaderingen, het bijhouden van zijn cv, het plannen en voorbereiden van optredens door aanleveren van benodigde informatie aan de organisatoren. Verder houd je de administratie bij waaronder het indienen van reisaanvragen, declaraties in het interne systeem en bij de organisatie van evenementen en het woon- werkverkeer. Daarnaast organiseer je zelfstandig en kostenefficiënt de vele zakenreizen en regel je de aanschaf van benodigdheden. 

Je werkt nauw samen met de andere managementassistenten van de afdeling en het Radboud Radio Lab en ondersteunt hen waar mogelijk bij het organiseren van workshops, conferenties, en andere evenementen. Je beheert de administratie en bent aanwezig tijdens de bijeenkomst als eerste aanspreekpunt voor vragen.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal mbo niveau en uitgebreide ervaring in een vergelijkbare functie. 
 • Je bent doelgericht, efficiënt en beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden.
 • Je hebt een zelfstandige en proactieve houding en een flexibele en enthousiaste instelling.
 • Naast Nederlands heb je een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Engels.
 • Actieve kennis van Duits is gewenst, maar niet noodzakelijk.
 • Je kunt snel schakelen en inspelen op actuele zaken die snel kunnen veranderen, en je voelt je fijn in een dynamisch team dat werkt in een internationale setting.
 • Ervaring met Microsoft Office, webtools en databases is noodzakelijk en het is belangrijk dat je je nieuwe software snel eigen kan maken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,4 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.471 en maximaal € 3.336 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 7).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De afdeling Sterrenkunde valt onder de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica en maakt deel uit van het Institute for Mathematics, Astrophysics and Particle Physics (IMAPP). De afdeling Sterrenkunde verzorgt het onderzoek en onderwijs in de sterrenkunde aan de Radboud Universiteit. Zij is in 2002 opgericht en bestaat nu uit 17 fte wetenschappelijke staf, 16 postdoctorale onderzoekers, 27 promovendi, 3 technici en 12 Masterstudenten. 
De afdeling is zeer internationaal gericht, met vele buitenlandse medewerkers en bezoekers. Engels is de voertaal op de afdeling en goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is dan ook vereist. Op onderzoeksgebied werkt de afdeling nauw samen binnen NOVA-verband met de andere Nederlandse universiteiten waar sterrenkundig onderzoek plaatsvindt, als ook met de NWO instituten ASTRON en SRON.

Professor Heino Falcke is een van de meest zichtbare en actieve leden van de afdeling en heeft diverse wetenschappelijke en instrumentele projecten opgezet, zoals de LOFAR radiotelescoop, de Event Horizon Telescope, de African Millimetre Telescope en diverse activiteiten op het gebied van de ruimtevaart. Daarnaast is hij hoofd van een zeer actieve onderzoeksgroep, wetenschappelijk directeur van het Radboud Radio lab, heeft hij diverse bestuurlijke functies. Bovendien is hij een veelgevraagd spreker, zowel binnen de wetenschap als daarbuiten.Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • €2471—€3336 per maand
 • MBO
 • 1197304

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you