Incident manager IT (0,8 - 1,0 fte)

Incident manager IT (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
23 sep 13 nov Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Universiteit Utrecht zoekt drie ervaren Procesmanagers, Ons doel: zorgen voor up-to-date, robuuste en veilige IT dienstverlening.

Functieomschrijving

Veilige en betrouwbare IT is onmisbaar in (online) onderwijs en onderzoek. De Universiteit Utrecht zoekt drie ervaren Procesmanagers, voor een nieuw te vormen team van vijf personen. (Daarin zijn de configuratie manager en de change manager al ingevuld). Ons doel: zorgen voor up-to-date, robuuste en veilige IT dienstverlening. Wij zijn op zoek naar drie
nieuwe collega’s:
Wat ga je doen?
 • Je adviseert het management en de diensteigenaren over het verbeteren en doorontwikkelen van IT service management processen.
 • Je rapporteert (maandelijks en jaarlijks) aan de directie ITS.
 • Je coacht collega’s in beheerteams, die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de verantwoordelijk zijn.
 • Als team zijn jullie in grote mate zelforganiserend.
Als Incident manager heb je een cruciale rol bij de afhandeling van Prio-1 verstoringen. Je communiceert naar gebruikers en zorgt voor het najagen van de oplosgroepen. Dit kan ook buiten kantoortijden voorkomen. De inrichting van consignatiediensten is momenteel een onderwerp van gesprek.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent verbindend en hebt overtuigingskracht. Je hebt oog voor de relatie en voor de belangen van verschillende stakeholders. Je weet verschillen goed te overbruggen.
 • Je bent resultaatgericht en besluitvaardig. Je verliest het belang van eindgebruikers (onderzoekers, docenten, studenten en ondersteunend personeel) niet uit het oog.
 • Je bent flexibel als het kan en standvastig waar het nodig is. Je blijft rustig en houdt overzicht.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, mondeling en schriftelijk.
 • Je hebt affiniteit met agile werkmethoden in IT service management.
 • Je hebt een ITIL-certificering of bent bereid deze te halen. Je kan de processen op termijn op ITIL4 aanpassen.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar (0,8 - 1,0 fte). Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2.960,- en maximaal € 4.670,- (schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De Universitaire Bestuursdienst (UBD) werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Information and Technology Services (ITS) is onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht. De directie ITS bestaat uit dertien multidisciplinaire afdelingen waarbinnen beheer- en innovatiespecialisten samenwerken. Uitgangspunten hierbij zijn: klantgericht werken, gericht op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de dienstverlening. Maar ook: investeren in innovatie en eigentijdse technologie. Daarbij staat veiligheid van de UU-data hoog in het vaandel. ITS is één van de ondersteunende directies en is verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de gehele universiteit. Ongeveer 8.000 interne medewerkers en 35.000 studenten nemen diensten van ITS af. Het is een inspirerende en prettige werkomgeving met leuke collega’s. Je werklocatie is het Utrecht Science Park. Flexibel werken behoort tot de mogelijkheden.

Specificaties

 • IT
 • 32—40 uur per week
 • €2960—€4670 per maand
 • HBO
 • 1197212

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you