Medewerker Frontdesk (0.8 - 1.0 FTE) - UB

Medewerker Frontdesk (0.8 - 1.0 FTE) - UB

Geplaatst Deadline Locatie
27 sep 14 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 okt 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Universiteitsbibliotheek (UB) zoekt een collega die voor de duur van één jaar komt werken in het Frontdesk team. Als medewerker Frontdesk ben jij het gezicht van de UB en ben je in staat om alle bezoekers van de UB een gevoel van welkom te geven. Zowel voor de bezoekers die in de UB komen studeren als voor de klant die alleen maar een vraag heeft over een boek.

Functieomschrijving

 • Je bent het visitekaartje van de UB. Je bent zichtbaar aanwezig en je straalt uit dat je de klanten graag wilt helpen;
 • Je helpt klanten bij alle 1e lijns vragen die we ontvangen in de UB, telefonisch en via mail;
 • Je zorgt ervoor dat studenten bij ons zorgeloos kunnen studeren;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor een foutloos uitleenverkeer van boeken en tijdschriften;
 • Je komt proactief met uitgewerkte voorstellen voor verbetering van (het gebruik van) systemen;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor een verzorgde uitstraling van onze studiezalen;

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

 • Een klantvriendelijke en proactieve collega, verbindend, met een gezonde dosis humor;
 • Ervaring in een servicegerichte omgeving is een pré;
 • Ervaring OCLC of ander catalogussysteem is mooi meegenomen.
 • Affiniteit met de universitaire wereld; Iemand die het leuk vindt om met en vóór studenten te werken;
 • Mondeling en schriftelijk de Nederlandse en Engelse taal machtig op B2 niveau.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een dynamische en gezellige werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief, veel eigen verantwoordelijkheid en een flexibele werkplek. Daarnaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

Het dienstverband (0.8 – 1.0 fte) wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren en ongewijzigde organisatieomstandigheden worden omgezet naar een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen  € 2.367,- en € 3.196,- bruto per maand (schaal 7). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

Afdeling

De Universiteitsbibliotheek

De UB heeft een open cultuur waarbij samenwerking, werken op basis van vertrouwen en verantwoordelijkheid nemen belangrijk zijn. De UB is de content manager van de universiteit en helpt onderzoekers en studenten bij het creëren en verspreiden van kennis. Zo wordt de kennis voor elke burger toegankelijk en dragen we bij aan de societal impact van de EUR.

Frontdesk
Je collega’s van de Frontdesk verzorgen de gebouwgebonden services van de UB, zoals vraagafhandeling, studieplekken en boekenuitleen. Het team bestaat uit ervaren medewerkers en studenten die voor een bijbaantje in de UB hebben gekozen. Dit blijkt een prima mix waarbij er naast veel lachen veel kennis en ervaring met elkaar wordt gedeeld.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 32—40 uur per week
 • €2367—€3196 per maand
 • HBO
 • ESE/UB/20220927-1(NL)

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you