Dienstenmanager Housing en Commercieel beheer (1 FTE)

Dienstenmanager Housing en Commercieel beheer (1 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
27 sep 21 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 okt 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Gaat jouw hart sneller kloppen van vastgoed? Dat van ons ook!
Bij de Erasmus Universiteit Rotterdam komen studenten niet alleen voor de wetenschap naar onze mooie campus, maar zeker ook voor het drankje op het terras, het in het zweet werken bij de sport, en tussendoor een snelle knipbeurt bij de kapper. Wij verhuren ruimte aan verschillende exploitanten die de campus laten bruisen, en contracteren woningaanbieders voor onze internationale studenten. Spreekt dit je aan? Misschien pas jij dan heel goed bij ons!

Functieomschrijving

De Dienstenmanager Housing en Commercieel beheer heeft twee hoofdtaken:

1.      Uitvoering geven aan het beleid van de universiteit op gebied van huisvesting voor internationale studenten. Concreet betekent dat: zorgen voor voldoende huisvesting voor de internationale studenten door contracten aan te gaan met verhuurpartijen in de markt. De universiteit verhuurt niet zelf kamers aan studenten, maar contracteert aanbiedende partijen. Taken die hierbij aan de orde zijn: ontwikkelen van een vastgoedportefeuille, onderhouden van een netwerk binnen het Rotterdamse, signaleren van relevante in- en externe (vastgoed)ontwikkelingen in Rotterdam en nabije omstreken en deze vertalen naar kansen voor de eigen organisatie, opstellen en beheren van ver- en aanhuurbeleid, zorgen voor afgesloten contracten, bewaken van de kwaliteit van het vastgoed. Soms moeten afspraken gemaakt worden over het leegstandsrisico.

De contacten die je hebt zijn met faculteiten, met het International Office van de universiteit, met projectontwikkelaars en woningaanbieders, en met de gemeente Rotterdam (o.a. Rotterdams en Landelijk Actieplan).

In deze functie werk je nauw samen met de Process manager Housing. Jullie zijn samen ons rotsvaste “Team Housing”.

2.     Namens de EUR verhuren van vastgoed op de EUR aan commerciele-/externe partijen. Op de campus zijn diverse horeca-exploitanten en retailers gehuisvest, die hun ruimte huren bij de universiteit. Jij zorgt ervoor dat er geen leegstand is in die ruimtes, dat er een gevarieerd aanbod van exploitanten is dat aansluit bij de gebruikers van de campus, en dat de contracten met genoemde partijen gesloten worden. Je ziet toe op naleving van de contracten en facturatie.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding op HBO/WO niveau in de richting van vastgoed
  • Minimaal 3 jaar inhoudelijk relevante werkervaring, bij voorkeur in een onderwijsinstelling
  • Beschikt over goede communicatieve- en adviesvaardigheden in het Nederlands en Engels (niveau B2) zowel in woord als geschrift.
  • Je hebt een goed gevoel voor de verhoudingen en belangen in een grote organisatie en je schakelt makkelijk op verschillende niveaus en tussen diverse onderwerpen, zowel intern als met externe partijen

 

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van deze functie is zsm, en de functie is gevestigd in Rotterdam, campus Woudestein, bij Real Estate & Facilities. De functie bedraagt 1,0 FTE. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 3.974, - en € 5.439, - bruto per maand (schaal 11), conform de CAO-NU. Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering, en een persoonlijk carrièrebudget. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Erasmus Universiteit Rotterdam biedt een Dual Career Program (DCP) aan om de partners van nieuw wetenschappelijk personeel te helpen bij het vinden van werk in Nederland. Het programma wordt aangeboden in nauwe samenwerking met de nabijgelegen universiteiten van Delft en Leiden.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

Afdeling

De afdeling Dienstenmanagement

De afdeling Dienstenmanagement is onderdeel van Real Estate & Facilities. RE&F is een enthousiast team van ongeveer 70 collega’s die met elkaar alles regelen op gebied van vastgoed en facilitaire diensten. Op onze bruisende campus lopen zo’n 33.000 studenten rond die daar onderwijs volgen, studeren en sommigen zelfs wonen, en we huisvesten ook zo’n 3.700 medewerkers. De afdeling Dienstenmanagement is verantwoordelijk voor het realiseren van een goede match tussen vraag (faculteiten, studenten) en aanbod (vastgoed, faciliteiten en diensten). Dat betekent dat onze Dienstenmanagers goed op de hoogte moeten zijn wat er speelt binnen de universiteit, en aan de andere kant ook goed moeten afstemmen met de collega’s/partijen die de diensten waar moeten maken.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 40 uur per week
  • €3974—€5439 per maand
  • HBO
  • PRO/REF/20220927-1

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you