Investment Associate die start-ups helpt bij Erasmus Enterprise (0,8-1 FTE)

Investment Associate die start-ups helpt bij Erasmus Enterprise (0,8-1 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
27 sep 31 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 okt 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Erasmus Enterprise is op zoek naar een enthousiaste Investment Associate, om start-ups te scouten, helpen en financieren!

Functieomschrijving

Wat ga je doen

Je gaat jonge ondernemers helpen hun droom te realiseren. Dat kunnen net afgestudeerde studenten zijn met een tof idee of onderzoekers die echt impact willen maken door hun onderzoek in de praktijk toe te passen.

Door het plan, team en aanpak te analyseren en feedback te geven, help je de kans op succes te vergroten. Je geeft je investeerdersperspectief en als het goed genoeg is, kunnen we samen met funding partners waar we een rol spelen het bedrijf verder helpen met financiering.

Onderzoekers mogen, onder begeleiding van Het Knowledge Transfer Office en Erasmus Enterprise, hun onderzoek vertalen naar impact en commercialiseren. Deze bedrijven helpen we door samen een funding- en groeistrategie uit te werken en uit te voeren na oprichting. Door regelmatige check-ins met bedrijven, houden we vinger aan de pols.

Je werk is niet alleen investeren. Als Erasmus Enterprise willen we studenten en onderzoekers ook de kennis en tools bieden om hun ondernemerschapsreis te starten. Dan doen we o.a. door workshops en spreekuren die we aanbieden.

Functieprofiel

 • Je zoekt verbinding met ondernemers, onderzoekers, interne- en externe partners.
 • Je komt snel tot de essentie, bent eerlijk en constructief. Je kan je argumenten goed onderbouwen met feiten.
 • Je hebt cijfermatig inzicht dat cruciaal is om bedrijven te begrijpen.
 • Je weet wanneer je om hulp moet vragen.
 • Je bent in staat je verhaal goed over te brengen in zowel geschrift als presentatie.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Functie eisen

 • WO-opleiding met een cijfermatige achtergrond goed afgerond.
 • Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Ervaring met contracten is een pre.
 • Goede communicatieve vaardigheden en het leuk vinden om in een snel veranderende omgeving te werken.
 • Verbindend en ondernemend. Hands-on mentaliteit.

Uit onderzoek blijkt dat vrouwelijke kandidaten pas solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al bij 60% doen. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV en sollicitatiebrief graag tegemoet.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Arbeidsvoorwaarden
Voldoe je voor een groot deel aan bovenstaand profiel? Dan bieden wij jou graag een dynamische werkomgeving met een hecht team van bevlogen collega’s. We hechten veel belang aan het delen van inspiratie en het plezier dat we in ons werk hebben en gaan graag samen nieuwe uitdagingen aan. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en expertise en is minimaal schaal 8 CAO-NU en maximaal schaal 9 CAO-NU. In eerste instantie bieden we je een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een langer dienstverband als je laat zien dat je goed bij ons past.

Werkgever

Erasmus Enterprise

Erasmus Enterprise (EE) is een start-up binnen de Erasmus Universiteit Rotterdam. Deze jonge ambitieuze onderneming heeft in een korte tijd naam gemaakt op het gebied van ondernemerschap en innovatie. Het opereert op het snijvlak van onderwijs, educatie en het bedrijfsleven. De enterpreneurial community is gevestigd op de Woudestein Campus van de EUR. De community biedt alle mogelijkheden tot beantwoording van alle vragen omtrent ondernemerschap voor zowel studenten, werknemers als (potentiële) ondernemers. Denk hierbij aan housing, waarbij er de mogelijkheid is om kantoorruimte en eventspace te huren, toegang tot funding mogelijkheden bij onze funding partners Graduate Entrepreneur en UNIIQ en natuurlijk de kennis die de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft rondom ondernemerschap bij de dochterondernemingen Erasmus Research and Business Support (ERBS), Erasmus Center for Entrepreneurship (ECE) of YES!Delft. Door een actieve community benadering met o.a. events willen we studenten, werknemers en anderen zoveel mogelijk verbinden en stimuleren ondernemerschap op te zoeken, in lijn met onze Erasmian values.

 

Specificaties

 • Management
 • Economie
 • 32—40 uur per week
 • €2818—€4257 per maand
 • Universitair
 • EE 01/09

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you