Managementassistent ter ondersteuning van de Directeur Onderzoek & Onderwijs en de Wetenschappelijk Directeur

Managementassistent ter ondersteuning van de Directeur Onderzoek & Onderwijs en de Wetenschappelijk Directeur

Geplaatst Deadline Locatie
28 sep 9 okt Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 okt 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ter vervanging is Naturalis op zoek naar een Managementassistent ter ondersteuning van de Directeur Onderzoek & Onderwijs en de Wetenschappelijk Directeur.

Functieomschrijving

Dit ga je doen

Binnen het directiesecretariaat zorgen de managementassistenten voor de dagelijkse ondersteuning van de verschillende sectordirecteuren van Naturalis. 

In deze functie werk je met name voor de sectordirecteur van de sector Onderzoek en Onderwijs (O&O) en één van de wetenschappelijk directeuren.

Ons onderzoek en onderwijs zijn van een hoog academisch niveau en worden in nauwe samenwerking uitgevoerd met nationale en internationale universiteiten, hogescholen en collega instituten. In deze context voer je alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden uit. Je beheert de (complexe) agenda’s, zorgt dat de directeuren overal goed beslagen ten ijs komen en dat hun (externe) bezoeken en buitenlandse reizen vlekkeloos verlopen. Je organiseert diverse bijeenkomsten en vergaderingen. Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe relaties en beheert en verstrekt (vertrouwelijke) informatie volgens de geldende richtlijnen. Met overzicht op het geheel en inzicht in de processen beschik je over het vermogen om, ook in situaties met de druk van deadlines en opdrachten van meerdere personen, tijdig de juiste actie te ondernemen.

Specificaties

Naturalis

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste en vaardige managementassistent met HBO werk- en denkniveau en met minimaal 5 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare organisatie, bij voorkeur in een academische omgeving. Je hebt een dienstverlenende instelling, krijgt energie van het regelen van praktische zaken en het ‘ontzorgen’ van jouw directeuren. Je signaleert knelpunten, onderkent de impact en weet met gevoel voor verhoudingen (organisatiesensitiviteit) proactief actie te ondernemen. Het spreekt voor zich dat je discreet en accuraat bent, dat jouw beheersing van het Nederlands en Engels (in woord en geschrift) uitstekend is en dat je goed prioriteiten kunt stellen. Je bent een absolute teamspeler waardoor je er samen met je directe collega’s voor zorgt dat het directiesecretariaat een optimale ondersteuning biedt aan de directie.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: voor de periode van 12 maanden, met uitzicht op een vast dienstverbandvoor de periode van 12 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband.

Een functie in een dynamische en fascinerende werkomgeving. Een organisatie met een grote diversiteit aan professionals met liefde voor de natuur en biodiversiteit. Het salaris ligt tussen € 2.727,- en € 3.489,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (schaal 8 Museum cao). Je krijgt ook een tegemoetkoming in de reiskosten, vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (3,4%). De aanstelling is voor de periode van 12 maanden, met uitzicht op een vast dienstverband en voor 32 uur per week. 

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te worden overlegd.

Werkgever

Naturalis Biodiversity Center is hét kennisinstituut op het gebied van biodiversiteit in Nederland. Met ruim 43 miljoen objecten beheren we één van de grootste natuurhistorische collecties ter wereld. Wereldwijde samenwerkingsverbanden, met 13 hoogleraren aan de Nederlandse universiteiten en de enorme collectie van planten, dieren, gesteenten en mineralen, geven Naturalis een unieke internationale positie en verantwoordelijkheid. Met onze tentoonstellingen, educatieve en maatschappelijke activiteiten laten wij een breed publiek kennis maken met de diversiteit van het leven op aarde In ons prijswinnende vernieuwde museum verwelkomen wij jaarlijks ruim 400.000 bezoekers.

Afdeling

Het directiesecretariaat

Naturalis is een veelzijdige organisatie, verdeeld over vier sectoren. Het directiesecretariaat ondersteunt de algemeen directeur en sectordirecteuren in de breedste zin van het woord en is daarmee de verbindende factor tussen de directieleden en de sectoren. Het team bestaat uit drie managementassistenten waarvan één leidinggevend coördinator. 

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 32 uur per week
  • €2727—€3489 per maand
  • Universitair
  • SP Managementassistent

Werkgever

Locatie

Darwinweg 2, 2333 CR, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you