AIOS Radiotherapie

AIOS Radiotherapie

Geplaatst Deadline Locatie
4 okt 30 nov Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De opleiding tot radiotherapeut-oncoloog bestaat uit een vijfjarig traject waarbij je competentiegericht wordt opgeleid. Wij volgen de opleidingseisen zoals gesteld door de Registratiecommissie Geneeskundige Specialisten.

Hoe de opleiding er precies uit gaat zien hangt deels af van de keuzes die we samen maken. Maar om jezelf in vijf jaar te ontwikkelen tot een uitstekende specialist:
 • Leer je patiënten met een kwaadaardige aandoening zelfstandig te behandelen en te begeleiden.
 • Leren we je zelfstandig onderzoek uit te voeren binnen het vakgebied radiotherapie.
 • Draai je mee in multidisciplinaire teams rondom de oncologische patiënt.
 • Word je opgeleid in de verschillende competenties rondom het CAN-MED model.
 • Volg je zowel intern als extern cursorisch onderwijs.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Al onze collega's verschillen. We hebben festivalgangers, sportievelingen, rustzoekers, jonge ouders, internationaal georiënteerden en collega's van verschillende achtergronden, opleidingen, culturen en geaardheden. Deze verschillen geven ons team kleur. Sterker nog, deze diversiteit omarmen wij juist. Dus wie je ook bent, jij bent welkom binnen ons team.

Wij zijn op zoek naar artsen met gevoel voor de technische aspecten van het vak die gaan voor de beste patiëntenzorg. Daarnaast heb je de opleiding Geneeskunde afgerond en ben je BIG-geregistreerd (of je rondt dit binnenkort af). Het liefst heb je al enige ervaring met patiëntenzorg of onderzoek binnen de radiotherapie of daarbuiten. Daarnaast kun je zelfstandig en binnen teamverband werken en heb je goede organisatorische, contactuele en communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 5 jaar, voor de duur van de opleiding.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.798 en € 5.230 (schaal 11A) op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Radiotherapie: werken bij een afdeling met een centrale rol in de regio en een internationale naam.
De afdeling Radiotherapie levert topklinische zorg voor een grote regio. Veel oncologische patiënten die elders niet (meer) behandeld kunnen worden bezoeken het Radboudumc. We werken elke dag aan innovaties en nieuwe behandelmethoden om de zorg binnen ons vakgebied verder te verbeteren. Daartoe verrichten we doorlopend internationaal erkend wetenschappelijk onderzoek en zijn we als instituut actief betrokken bij nationale en internationale onderzoeksprogramma's. Met name de samenwerking binnen het Radiotherapy OncoImmunology laboratorium (ROI) is een van onze speerpunten.

We beschikken over de modernste apparatuur: verdeeld over 2 locaties staan 5 versnellers, cone beam CT's, faciliteiten voor brachytherapie, stereotactische radiotherapie en we werken aan de klinische implementatie van een MRI-versneller.

Naast de 10 AIOS die bij ons in opleiding zijn, werken op de afdeling Radiotherapie radiotherapeuten, klinisch fysici, radiotherapeutisch laboranten, onderzoekers en diverse ondersteunende disciplines nauw met elkaar samen.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health(care). We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

 • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
 • Natuurwetenschappen; Gezondheid
 • max. 46 uur per week
 • €3798—€5230 per maand
 • Universitair
 • 170143-P1072592-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you