Projectmedewerker data - NIOD

Projectmedewerker data - NIOD

Geplaatst Deadline Locatie
13 okt 1 nov Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Werken binnen een klein team van gepassioneerde collega's binnen een groot netwerk van betrokken organisaties als inhoudelijke vraagbaak in een organisatienetwerk die op dit moment meer dan 250 collecties over de Tweede Wereldoorlog digitaal aan elkaar koppelt en online beschikbaar stelt voor een breed publiek? Bij Netwerk Oorlogsbronnen zoeken wij een nieuwe collega die kennis heeft over de geschiedenis van het toenmalige Koninkrijk der Nederlanden tijdens de Tweede Wereldoorlog en deze kennis weet te vertalen naar digitale toepassingen en applicaties. Wij zoeken iemand met gedrevenheid, professioneel en betrokken die goed de vertaalslag kan maken van kennis naar digitale toepassingen voor een breed publiek.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Dit breng je mee
Wij zoeken iemand die een Research Master heeft in geschiedenis, ervaring heeft met het werken in een erfgoedinstelling en aantoonbaar ervaring heeft met het werken met spreadsheets, databases en digitale werkomgevingen. Je kunt goed zelfstandig werken, bent eigenwijs op de juiste momenten en hebt ervaring met het schrijven voor een breed publiek en projectmatig werken.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal € 2.818 en maximaal € 3.764 bruto per maand bij een full time dienstverband (schaal 8) cao Nederlandse Universiteiten/KNAW) . Dit is exclusief 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, internet- en thuiswerkvergoeding en pensioenopbouw bij het ABP.

De KNAW biedt haar medewerkers een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een pakket dat voorziet in de verschillende behoeften die medewerkers afhankelijk van hun levensfase, levenswijze of loopbaanambities hebben. Zo is het mogelijk om door wekelijks twee uur per week extra te werken het aantal vakantiedagen van 29 tot 41 dagen per jaar (bij fulltime dienstverband) uit te breiden.

Voor een volledig overzicht van de arbeidsvoorwaarden wordt verwezen naar de webpagina: werken bij de KNAW.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Taal en cultuur
  • max. 32 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • Universitair
  • 1165

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Herengracht 380, 1016CJ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you