Junior Assistent Controller Erasmus Enterprise, Rotterdam, 24 uur per week

Junior Assistent Controller Erasmus Enterprise, Rotterdam, 24 uur per week

Geplaatst Deadline Locatie
13 okt 25 nov Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij die Junior Assistent Controller die wij zoeken? Ben je accuraat, vind je het leuk om een breed takenpakket te hebben en wil je leren van zeer ervaren collega’s? Lees dan gauw verder!
Voor velen vallen cijfertjes, rapportages en analyses onder de noemer ‘saai’, maar jij trekt daar juist verbaasd en bíjna verontwaardigd je wenkbrauwen van op! Je hebt grote affiniteit met financiële administratie en je komt ons daar graag in ondersteunen.

Functieomschrijving

Erasmus Enterprise is wegens uitbreiding op zoek naar een Junior Assistent Controller!

Wie zoeken wij?
Als Junior Assistent Controller krijg je de kans om alle voorkomende werkzaamheden te leren ter voorbereiding van de administratie. Denk aan bijvoorbeeld de financiële administratie, waar je op termijn één of meer administraties zelfstandig kan uitvoeren. Je assisteert bij periode afsluitingen, de accountantscontrole en rapportages. Als je de wens hebt kun je ook bijdragen en helpen bij procesverbeteringen.

Waarom hebben we jou nodig?
Ons financiële team heeft ten eerste meer dan genoeg werk liggen, waarbij een extra cijferbrein goed van pas komt. Het huidige financiële team bestaat uit een controller en financieel administratief medewerker. Het team werkt er hard aan om de afdeling naar een hoger niveau te tillen en ook daarvoor willen we jouw ideeën en kennis gebruiken. Je houdt overzicht en snapt hoe de administratie werkt. Maar belangrijker nog: je levert een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling van onze processen.

Een greep uit de dagelijkse werkzaamheden:

 • Controleren van geboekte inkoopfacturen;
 • Aanmaken van verkoopfacturen;
 • Opstellen en controleren van verkoopfacturen;
 • Opstellen en controleren van memoboekingen;
 • Afletteren van tussenrekeningen;
 • Maken van specificaties en analyseren van tussenrekeningen;
 • Inlezen en verwerken van bankafschriften;
 • Uitvoeren van maandcontroles.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

 • Je hebt een relevante opleiding, minimaal op Hbo-niveau of je bent studerende aan een financiële opleiding richting Controlling of Accountancy;
 • Je hebt al enige werkervaring op het gebied van financiële administratie, ervaring met SAP is een pre;
 • Je bent proactief, accuraat, klantgericht, analytisch, flexibel en gewend om zowel zelfstandig als in teamverband werkzaamheden uit te voeren;
 • Je hebt een groot analytisch vermogen;
 • Je bent sterk in plannen en organiseren;
 • Je bent gedreven - je zet je in om sterke resultaten te creëren en je houdt ervan om resultaten te leveren.
 • Je hebt een 'can do' houding, enthousiasme voor uitdagingen en een sterke werkethiek.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: één jaar, met uitzicht op een langer dienstverband als je laat zien dat je goed bij ons past.

Voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan bieden wij jou graag een dynamische werkomgeving met een hecht team van bevlogen collega’s. We hechten veel belang aan het delen van inspiratie en het plezier dat we in ons werk hebben en gaan graag samen nieuwe uitdagingen aan.

Je salaris is conform schaal 7 cao-NU.

 

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken samen met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt vaak plaats in multidisciplinaire internationale teams. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

Erasmus Enterprise

Erasmus Enterprise is een start-up binnen de Erasmus Universiteit Rotterdam. Deze jonge ambitieuze onderneming heeft in een korte tijd naam gemaakt op het gebied van ondernemerschap en innovatie. Het opereert op het snijvlak van onderwijs, educatie en het bedrijfsleven. De enterpreneurial community is gevestigd op de Woudestein Campus van de EUR. De community biedt alle mogelijkheden tot beantwoording van alle vragen omtrent ondernemerschap voor zowel studenten, werknemers als (potentiële) ondernemers. Denk hierbij aan housing, waarbij er de mogelijkheid is om kantoorruimte en eventspace te huren, toegang tot funding mogelijkheden bij onze funding partners Graduate Entrepreneur en UNIIQ en natuurlijk de kennis die de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft rondom ondernemerschap bij de dochterondernemingen Erasmus Research and Business Support (ERBS), Erasmus Center for Entrepreneurship (ECE) of YES!Delft. Door een actieve community benadering met o.a. events willen we studenten, werknemers en anderen zoveel mogelijk verbinden en stimuleren ondernemerschap op te zoeken, in lijn met onze Erasmian values.

Specificaties

 • Financiën
 • max. 24 uur per week
 • €2471—€3336 per maand
 • HBO
 • EE 10/03

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you