Projectmanager nieuwe technologieën (ESM en VR)

Projectmanager nieuwe technologieën (ESM en VR)

Geplaatst Deadline Locatie
17 okt 30 nov Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij interesse in nieuwe technologieën zoals smartphones, smart watches en virtual reality en vind je het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan het verdere gebruik van deze technologieën in onderzoek? Organiseer jij bijvoorbeeld graag events en bijeenkomsten? En breng jij graag mensen samen? Wij zijn op zoek naar een ondernemende enthousiaste projectmanager nieuwe technologieën voor ons Erasmus Behavioural Lab.

Functieomschrijving

Als projectmanager technologieën ben je werkzaam voor ons Erasmus Behavioural Lab (EBL). Het EBL is ons experimenteel onderzoekslaboratorium voor al het gedragsonderzoek aan de Erasmus Universiteit en heeft tot doel om bij te dragen aan gezondheid en welbevinden van toekomstige generaties. Gezondheid en welbevinden zijn fundamenteel voor een goed leven. Nieuwe technologieën, zoals smartphones, smart watches en virtual reality, maken het mogelijk om het welbevinden, gezondheid, en gedrag van mensen in het dagelijkse leven te monitoren en verbeteren.

Afgelopen jaren zijn er verschillende innovatieve onderzoeksmethoden geïntroduceerd gebaseerd op deze nieuwe technologien. Voorbeelden hiervan zijn Virtual Reality (VR) en Experience Sampling Methods (ESM). VR onderzoek vindt virtueel in ons lab plaats. ESM is een onderzoeksmethode waarbij deelnemers gedurende een periode via de smartphone korte onderzoeksvragen krijgt toegestuurd om direct te beantwoorden. Veel onderzoekers in onze faculteit werken hiermee, of willen hiermee gaan werken in de toekomst. Breng jij ze bijeen?

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van samenwerking tussen onderzoekers. Zo help je bij het verder uitrollen van deze nieuwe onderzoeksmethoden binnen de faculteit. Je initieert diverse activiteiten om onderzoekers te enthousiasmeren over de vele mogelijkheden van het gebruik van nieuwe technologieën in onderzoek. Je organiseert bijvoorbeeld workshops en seminars voor onderzoekers, je schrijft nieuwsbrieven en zorgt voor een goede informatievoorziening via een up-to-date website. Ook zorg je voor een correcte interne en externe verslaglegging van het gebruik van de methoden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schrijven van een strategisch jaarverslag. Je hebt, met deze taken, een spilfunctie in het samenbrengen en ondersteunen van onderzoekers in het doen van innovatief onderzoek.

Als projectmanager werk je nauw samen met de onderzoeksdirecteuren pedagogiek en psychologie, een team van onderzoekers en onze labmedewerkers.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en proactieve projectmanager die van aanpakken houdt en zich bekommert om de details. Je bent ondernemend en je krijgt energie van het nemen van initiatieven en het enthousiasmeren van collega-onderzoekers over nieuwe onderzoekstechnologieën.

Verder beschik je over:

  • Minimaal een afgeronde HBO+ opleiding
  • Uitstekende communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, en zowel in het Nederlands als in het Engels
  • Uitstekende organisatievaardigheden
  • Ervaring met werken in wetenschappelijke onderzoekssettings (een pre)

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van deze functie is zo snel mogelijk. De functie bedraagt 0,8-1 FTE. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.960, - en € 4.670, - bruto per maand (schaal 10), conform de CAO-NU. Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering, en een persoonlijk carrièrebudget van € 500,- dat medewerkers jaarlijks kunnen inzetten ten behoeve van hun loopbaanambitie. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

Afdeling

Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB)

De Erasmus School of Social en Behavioural Sciences kent een grote diversiteit aan wetenschappelijke disciplines: bestuurskunde, pedagogische wetenschappen, psychologie en sociologie. Tevens het Erasmus University College, IHS, en twee onderzoeksinstituten RISBO en DRIFT zijn aan de faculteit verbonden. Deze grote variatie is ook terug te zien in onze (internationale) bachelor- en masteropleidingen en in het onderzoek. De activiteiten van de faculteit zijn altijd gericht op mens en samenleving. Onze activiteiten zijn altijd gefocust op mensen en de maatschappij. Bij ESSB staat fundamenteel, internationaal georiënteerd onderzoek hoog in het vaandel. Maatschappelijk onderzoek ten behoeve van professionals, het beleid en de samenleving maakt ook onderdeel uit van de onderzoeksactiviteiten. De faculteit biedt een stimulerend onderzoeksklimaat waar belangrijke nationale en internationale onderzoeksubsidies worden binnengehaald. Aansprekende gastonderzoekers uit binnen- en buitenland werken er voor kortere of langere tijd en er werken ambitieuze promovendi. Ons onderwijs is kleinschalig en werkt met innovatieve onderwijsvormen, zoals Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Zowel de Nederlandstalige als Engelstalige opleidingen worden jaarlijks goed gewaardeerd door studenten en alumni.

De opleidingen die binnen deze wetenschapsgebieden verzorgd worden, bedienen op dit moment bijna 4000 studenten. De ESSB telt daarnaast meer dan 400 medewerkers.

Erasmus Behavioural Lab (https://ebl.eur.nl/) is the experimental behavioural research laboratory of Erasmus University Rotterdam. EBL is the joint research facility of the School of Social and Behavioural Sciences (ESSB) and the Erasmus Research Institute of Management (ERIM). EBL has at its disposal a wide range of high standard research facilities and specialist set-ups for behavioural research. Researchers can use the lab facilities and a range of resources to gather data in the best possible way. EBL technical support staff offer day-to-day lab support and work together with the researchers to craft suitable technical solutions for their experiments.

Specificaties

  • Marketing en communicatie; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gedrag en maatschappij
  • 32—40 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO+
  • ESSB/DPECS/1710022

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you