Processpecialist

Processpecialist

Geplaatst Deadline Locatie
18 okt 7 feb Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vooraanstaand wetenschappelijk onderzoek én succesvol onderwijs is zonder hoogstaande IT ondenkbaar. Bouw mee aan de campus van de toekomst waar virtueel en fysiek studeren, onderzoeken en werken samengaan. Solliciteer en maak het verschil!

Functieomschrijving

Breng jij moeiteloos processen in kaart samen met je klant? Wil jij werken aan hoogstaande IT bij de Universiteit Leiden, een van de meest gerenommeerde universiteiten van Europa? Bouw dan bij het ISSC mee aan de campus van de toekomst waar virtueel en fysiek studeren, onderzoeken en werken samengaan, als

Processpecialist

Wat ga je doen

In deze functie ben je onderdeel van het team Process Application Services. Jij ondersteunt collega's van andere teams - jouw klanten - in het optimaliseren van hun werkprocessen. Dit doe je door in gesprek te gaan met collega's: wie doet wat en hoe worden systemen gebruikt. Je levert bovendien een bijdrage aan het ontwikkelen van de dienstverlening op het gebied van business analytics & process mining. Ofwel vanuit kennis die je al hebt, of door je hierin on the job verder te specialiseren. Ook de rol van scrum master is mogelijk. Kortom, een functie met directe impact op de manier waarop collega's werken en ruimte voor jouw eigen invulling.

Waar ga je werken

Het ICT Shared Service Center (ISSC) is het IT innovatie-, kennis- en supportcentrum van de Universiteit Leiden, een van de oudste universiteiten van Europa. Dagelijks maken tienduizenden studenten, medewerkers en alumni gebruik van de zeer uiteenlopende IT voorzieningen. Ervaren professionals en jonge talenten leren hier met plezier van elkaar.

Je bent in deze functie onderdeel van het agile team Process Application Services van het ISSC. Het team is gespecialiseerd in ITIL, Agile en Customer Support processen en levert tooling zoals Jira, Confluence, TOPdesk en Power BI. Diverse afdelingen binnen de universiteit zijn door onze services in staat hun processen nog efficiënter en wendbaarder te maken. De ontwikkelingen gaan richting SaaS technologie en Robotic Process Automation. Samen met je collega's vorm je een hecht team met een informele werksfeer waar je veel vrijheid krijgt.

We streven ernaar om met elkaar een fijne inclusieve werkomgeving te creëren, waarin jij je welkom en gewaardeerd voelt. Er is alle ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en trainingen. We hebben een sterke focus op kwaliteit, volgen de laatste trends op de voet en delen onze kennis in gildes om ons vakmanschap te blijven verbreden. Kortom een bruisende, ontwikkelingsgerichte werkomgeving waar jouw talenten volop de ruimte krijgen.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Jouw werkzaamheden
 • Je maakt samen met je klant ITIL, SCRUM en Kanban processen en het gebruik van systemen als TOPdesk, Jira, Confluence en Power BI inzichtelijk in workflow- en procesdiagrammen.

 • Je signaleert verbeterpunten in service support processen van klanten en geeft verbetervoorstellen met onderbouwing vanuit jouw analyse.

 • Je ondersteunt klanten met rapportages en dashboards over het verloop van processen.

 • Je ontwikkelt nieuwe dienstverlening op het gebied van business analytics en process mining.

 • Je levert input aan functioneel beheerders voor het maken van functionele ontwerpen.

 • Je werkt nauw samen met jouw team van een product owner en developers.

Wie ben jij

Arbeidsvoorwaarden

Wat kun je van ons verwachten
 • Een goed salaris van tussen € 2960,- en € 4670,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband, schaal 10 van de CAO Nederlandse Universiteiten.
 • Zicht op een vaste aanstelling na een jaar goed functioneren.
 • Flexibele werktijden en -duur van 32 tot 40 uur per week, de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken, een reiskostenvergoeding en 29 vakantiedagen per jaar bij een fulltime werkweek.
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Ruime keuze in je secundaire arbeidsvoorwaarden, zo kun je kiezen voor een sabbatical, betaald ouderschapsverlof, je vrije dagen en salaris inzetten voor bijvoorbeeld een sportabonnement en zijn er mogelijkheden voor kinderopvang.
 • Veel aandacht voor goede werkplekken en werkomstandigheden, en uiteraard krijg je een laptop tot je beschikking.
Meer informatie over arbeidsvoorwaarden lees je hier: https://www.universiteitleiden.nl/werken-bij/sollicitatieprocedure-en-arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Universiteit Leiden, ICT Shared Service Centre (ISSC)

Over het ISSC
Het ICT Shared Service Centre (ISSC) is de ICT-dienstverlener van de Universiteit Leiden, een van Europa's meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. Met ongeveer 150 collega's produceren en leveren wij moderne en flexibele ICT-diensten voor onze universitaire researchers, docenten, 32.000 studenten en bedrijfsvoering. Wij ontwikkelen en beheren onder andere state-of-the-art (mobiele) workspaces en moderniseren continu het geavanceerde ICT-netwerk en onze private-cloud omgeving. Naast het applicatiebeheer van de informatiesystemen voor bedrijfsvoering en onderwijs, ontwikkelen/ beheren we robuuste universitaire rekenfaciliteiten en storage voorzieningen, meerdere datacenters en een supercomputer. Dit alles binnen een continu veranderende omgeving waarbij we steeds meer in energieke teams agile werken. De prachtige uitdagingen waar we voor staan, vragen om collega's die op zoek zijn naar deze dynamiek en die het leuk vinden om zichzelf vakmatig continu op hoog niveau te ontwikkelen. Binnen het ISSC zijn hier veel mogelijkheden voor! Er is alle ruimte voor een bij jou en jouw functie passend arrangement met interessante opleidingen en uitdagende trainingen. Verder beschik je over veel verlofdagen, kun je in overleg deels thuiswerken en krijg je een laptop van de zaak.

Diversiteit
Diversiteit en inclusie zijn kernwaarden van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar een inclusieve gemeenschap te zijn waarin alle studenten en medewerkers zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen en al hun mogelijkheden kunnen ontwikkelen. We verwelkomen diversiteit in ervaringen en perspectieven omdat zij onze universitaire gemeenschap verrijken en versterken.

Afdeling

Customer Applications Services (CAS)

Het team Process Application Services is expert in klantgerichte en wendbare IT-processen: de eerste en logische keuze voor onze interne klanten. De personeelsafdeling, financiële afdeling en IT maken voor hun bedrijfsprocessen gebruik van onze services en applicaties. Wij zijn onderdeel van het ICT Shared Service Center (ISSC). Dit is het IT innovatie-, kennis- en supportcentrum van de Universiteit Leiden, een van de oudste universiteiten van Europa. Dagelijks maken tienduizenden studenten, medewerkers en alumni gebruik van de zeer uiteenlopende IT voorzieningen.

Specificaties

 • IT
 • 32—38 uur per week
 • €2960—€4670 per maand
 • MBO
 • 13002

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Niels Bohrweg 1, 2333CA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you