Universitair Docent Supply Chain Management

Universitair Docent Supply Chain Management

Geplaatst Deadline Locatie
24 okt 12 dec Heerlen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als universitair docent bent u breed inzetbaar binnen supply chain vraagstukken, zoals de veerkracht van supply chains, verantwoord inkopen, duurzaamheid, de energietransitie, klimaatvraagstukken, verstoringen van de supply chain en de impact van blockchain technologie. Uw aanstelling vindt plaats binnen de vakgroep Marketing en Supply Chain Management (M&SCM).

Vakgroep Marketing en Supply chain management
De vakgroep M&SCM streeft een multidisciplinair karakter na. Ze draagt bij aan het onderwijs in 3 programma's: de BSc Bedrijfskunde, de MSc Management en de MSc Gezondheidswetenschappen. Daarnaast levert zij een bijdrage aan certified professional programs op het gebied van Inkoop- en Supply chain management, Sustainability Management en Identity design. De studentenwaardering voor ons onderwijs is hoog.

Op onderzoeksgebied maakt de vakgroep een gestage ontwikkeling door naar hoogwaardig, multidisciplinair onderzoek. Zo maken we deel uit van het IPSERA netwerk en zijn een Regional IPSERA Centres of Competence (RICC; https://ipsera.com/Community). We nemen deel aan toonaangevende conferenties, zoals het International Symposium on Logistics en de European Roundtable for Sustainable Consumption and Production.
U verzorgt vooral onderwijs voor de vakgroep M&SCM, voor Bachelor-, Masteronderwijs en executive programma’s voor professionals, zoals yOUr MBA.
U levert een actieve en zelfstandige bijdrage aan het ontwerp, de ontwikkeling en de begeleiding van het onderwijs, in een digitale leeromgeving. U werkt in een team met enthousiaste en betrokken collega’s. U heeft een passie voor onderzoek en besteedt 30% van uw tijd aan wetenschappelijk onderzoek uitmondend in (inter)nationale publicaties. Ook levert u een bijdrage aan het facultaire onderzoeksprogramma en aan de valorisatie van onderzoeksgegevens. In overleg behoren mogelijk bestuurlijke en organisatorische taken tot uw pakket.

 

Specificaties

Open Universiteit (OU)

Functie-eisen

U bent (bijna) gepromoveerd in een voor de functie relevant vakgebied, zoals Supply Chain Management, Logistiek Management, Inkoopmanagement, Innovatie Management of Marketing. Ook gepromoveerden met een sociologisch of filosofisch profiel worden uitgenodigd om te solliciteren.
U heeft belangstelling voor innovatieve ontwikkelingen in het hoger onderwijs, zowel vakinhoudelijk als onderwijskundig. U beschikt over goede communicatieve en contactuele eigenschappen. U heeft relevante onderzoekservaring, blijkend uit gepubliceerde artikelen. Ervaring met ontwikkeling van elektronisch (afstands-) onderwijs voor Bachelor en Master of science niveau strekt tot aanbeveling. U heeft ervaring in het universitair onderwijs en affiniteit met werkende professionals en u beschikt over een voor de functie relevant netwerk. U bent in het bezit van de Basis Kwalificatie Onderwijs (BKO), dan wel bent bereid deze te behalen.
Bij voorkeur beheerst u de Nederlandse taal op C1 niveau of bent bereid dit niveau binnen een jaar te halen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: voor de duur van 1 jaar met de intentie tot aanstelling van onbepaalde duur.

Het salaris wordt afhankelijk van uw opleiding, ervaring en kwalificaties vastgesteld overeenkomstig salarisschaal11 van Bijlage A van de CAO Nederlandse Universiteiten en bedraagt maximaal € 5.439,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.

De Open Universiteit biedt goede secundaire en flexibele arbeidsvoorwaarden op het gebied van onder meer opleiding en mobiliteit, werken in deeltijd en betaald ouderschapsverlof.

 

 

Werkgever

Open Universiteit

De Open Universiteit
De Open Universiteit (OU) is de deeltijduniversiteit van Nederland met vestigingen in Nederland en België (zie www.ou.nl/studiecentra). De hoofdvestiging bevindt zich in Heerlen. Studenten volgen er gepersonaliseerd en activerend academisch afstandsonderwijs en binnen de verschillende wetenschapsgebieden wordt disciplinair onderzoek verricht. Studenten kunnen universitaire bachelor- en masteropleidingen in 7 vakgebieden doorlopen. Kenmerken van het onderwijs zijn openheid, flexibiliteit en kwaliteit (zie www.ou.nl/rankings). Er is veel aandacht voor verbetering van het studiesucces van studenten. Aan de OU studeren ruim 18.000 studenten en werken meer dan 750 medewerkers.

De nieuwste technologieën en onderwijskundige inzichten worden toegepast, zowel in de bachelor- en masteropleidingen en cursussen, als in projecten en programma's met partners. Nationaal en internationaal speelt de OU een belangrijke rol in de innovatie van het hoger onderwijs. Het onderwijs is verweven met het onderzoek waardoor tevens wordt gegarandeerd dat de actuele stand van de wetenschap wordt verwerkt. De OU investeert niet alleen in vakinhoudelijk onderzoek op acht wetenschapsgebieden, maar ook in onderzoek in een multidisciplinair programma: Innovating for resilience.

Afdeling

Faculteit Managementwetenschappen

De faculteit Managementwetenschappen (MW) is één van de 6 faculteiten van de Open Universiteit. Onderwijs, onderzoek en valorisatie zijn de hoofdtaken binnen de faculteit. De faculteit MW biedt wetenschappelijke bachelor- en masteropleidingen aan op het gebied van management, evenals een MBA-opleiding en korte programma’s ten behoeve van professionals die hun kennis willen verdiepen (certified professional programs). Het onderzoeksprogramma (Learning and Innovation for Resilience and Sustainability) kenmerkt zich door haar multidisciplinaire aanpak en samenwerking met andere faculteiten. Aan de faculteit MW is een groot aantal promovendi verbonden die op diverse actuele thema’s binnen het onderzoeksprogramma onderzoek doen. De faculteit MW participeert bovendien samen met de faculteit Bètawetenschappen in het onderzoeksinstituut CAROU (Center for Actionable Research Open Universiteit) (https://www.ou.nl/carou) en is onderdeel van de Brightlands Smart Services Campus (http://www.brightlands.com). De CAROU onderzoeksgroep verricht toegepast onderzoek rondom de centrale thema’s big data en sociale innovatie.

Bij de faculteit MW kunnen studenten aan de hand van het geleerde direct reflecteren op hun werksituatie. De organisaties waar zij werkzaam zijn worden vaak betrokken bij het uitvoeren van opdrachten en onderzoek in het kader van zowel de bachelor- als de masteropleiding. Door de interdisciplinaire visie op onderwijs en onderzoek en de verbinding met bedrijfsleven is wetenschappelijk werk aan de faculteit MW vernieuwend en uitdagend.

De faculteit MW richt zich in toenemende mate op verbindende maatschappelijke thema’s zoals veerkracht, duurzaamheid en de digitale transformatie in onze samenleving.

 

Specificaties

  • Universitair docent
  • max. 38 uur per week
  • Gepromoveerd
  • FAC/MW/22122

Werkgever

Open Universiteit (OU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Postbus 2960, 6401 DL, Heerlen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you