Docenttrainer/onderwijsadviseur (0,8 - 1,0 FTE) Risbo

Docenttrainer/onderwijsadviseur (0,8 - 1,0 FTE) Risbo

Geplaatst Deadline Locatie
27 okt 24 nov Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij de inspirerende, innovatieve docenttrainer/onderwijsadviseur (0,8 - 1,0 FTE), die gemotiveerd is om didactische trainingen te geven aan docenten en het uitdagend vindt om docenten te helpen met het vormgeven en vernieuwen van hun onderwijs? En werk je graag in een internationale, dynamische werkomgeving samen met enthousiaste collega’s? Lees dan snel verder, want wij zijn per direct op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Wij zoeken een collega, die:

  • gemotiveerd is om didactische trainingen aan docenten te geven en te ontwikkelen;
  • een drive heeft om docenten in het hoger onderwijs te helpen innovatief onderwijs te ontwikkelen in een     fysieke, hybride of online setting.
  • de instelling heeft om docenten volledig te ondersteunen: van idee tot implementatie.
  • affiniteit heeft met één of meerdere thema’s waarin wij actief zijn, zoals activerend onderwijs, probleemgestuurd onderwijs, ‘assessment for learning’, impact leren, diversiteit en inclusie en transformatief onderwijs, en hieraan een bijdrage kan leveren.
 

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wat verwachten we van jou?
Je hebt een afgeronde universitaire masteropleiding op het gebied van (toegepaste) onderwijskunde of didactiek. Je hebt ervaring in het geven van didactische trainingen/onderwijs en je beschikt over een pragmatische instelling en open leerhouding. Daarnaast ben je proactief en houd je van projectmatig werken in een commerciële setting. Je bent een echte teamspeler, communicatief vaardig, verantwoordelijk, klantgericht en je kunt je goed uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk, in de Nederlandse en Engelse taal (C1 niveau).

 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een langer dienstverband als je laat zien dat je goed bij ons past.

Wat is ons aanbod?
Voldoe je aan bovenstaand profiel? Dan bieden wij jou graag een dynamische werkomgeving met een hecht team van bevlogen collega’s. Je werkt samen met collega’s aan projecten binnen en buiten de EUR en hebt daarbij veel zelfstandigheid, (klant)contacten en verantwoordelijkheden. Binnen ons team beschikken wij over een breed palet aan onderwijskundige expertise en vaardigheden, wat het mogelijk maakt je te kunnen ontwikkelen op verschillende vlakken. We lopen voorop in de meest recente onderwijsontwikkelingen en nemen je hier graag in mee. We hechten veel belang aan het delen van inspiratie en het plezier dat we in ons werk hebben en gaan graag samen nieuwe uitdagingen aan. Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en expertise, en is minimaal schaal 10 BBRA (€ 2.960,- bruto per maand) en maximaal schaal 11 BBRA (€ 5.439,- bruto per maand). In eerste instantie bieden we je een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een langer dienstverband als je laat zien dat je goed bij ons past.

 

Werkgever

Risbo

Waar kom je te werken?
Als je onze ideale kandidaat bent, kom je werken bij de afdeling Onderwijsadvies & -training van Risbo, een onafhankelijk instituut dat verbonden is aan Erasmus School of Social and Behavioural Sciences, Erasmus Universiteit Rotterdam. Onze afdeling verzorgt didactische trainingen aan docenten en tutoren en ondersteunt en adviseert opleidingen en docenten bij de (her)ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardig (online) onderwijs. Ben je nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze LinkedIn voor een impressie.

Delen:     

 

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 32—40 uur per week
  • €2960—€5439 per maand
  • Universitair
  • Risbo 1/10

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you