Stagecoördinator Medische Biologie

Stagecoördinator Medische Biologie

Geplaatst Deadline Locatie
31 okt 30 nov Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als stagecoördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor docenten en studenten wat betreft de organisatie van de stages. Je hebt overzicht van alle regelingen (zoals stageregelement, invulling stagevoorstel, begeleiding) en je zorgt voor een heldere informatievoorziening hiervan via website, mails en voorlichtingsbijeenkomsten. Je houdt overzicht over de voortgang van de cohorten (BSc en MSc stages) en accordeert het stagevoorstel van elk van de studenten via het programma SPIB. Je hebt regelmatig contact met de studieadviseurs over de voortgang van stages, waarbij de studieadviseurs de aangewezen personen zijn om problemen van en met studenten aan te pakken. Je houdt je bezig met de werving van mogelijke stageplaatsen binnen en buiten de Radboud Universiteit en houdt een overzicht van externe stageplaatsen bij.

Verder onderhoud je een voor de studenten toegankelijke database, verzorg je de informatievoorziening naar studenten en voer je een eerste controle uit op de geschiktheid van een stage voor de opleiding van een student. Ook controleer je dat de interne begeleiding geregeld is. Werving van externe stageplaatsen voer je uit in samenspraak met de afdeling CareerService. Vragen over de inhoud van de stagevoorstellen stem je af met de specialisatiecoördinatoren en eventueel met de examencommissie. Tenslotte zet je stage-evaluaties uit en vat je deze samen in een rapportage aan de Opleidingscommissie en het Biologiebestuur. Je bespreekt je werkzaamheden regelmatig met de onderwijsdirecteur en waar nodig met de BSc en MSc coördinatoren. De Biologie onderwijscoördinator en EduSupport zijn belangrijke aanspreekpunten voor praktische zaken.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je bent een afgestudeerd medisch bioloog met affiniteit voor en kennis van onderwijs en organisatie (ook binnen het Radboudumc).
  • Je hebt ervaring met begeleiding van studenten en weet wat er van studenten in stages wordt verwacht.
  • Je bent inhoudelijk thuis in de curricula van de bacheloropleiding Biologie en de masteropleiding Medische Biologie.
  • Je bent aantoonbaar goed georganiseerd en je hebt er voldoening in om het systeem administratief op orde te krijgen.
  • Je bent communicatief sterk, direct en helder.
  • Je bent stressbestendig.
  • Je bent een teamplayer, maar bent ook in staat om zelfstandig taken uit te voeren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,2 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.960 en maximaal € 4.670 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Het onderwijsinstituut Biowetenschappen organiseert het onderwijs voor drie opleidingen, de Bachelor Biologie en de Masters Biologie en Medische Biologie, binnen de Faculteit Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica. De onderwijsdirecteur leidt het bestuur met de onderwijscoördinator en de Bachelor- en Mastercoördinatoren. Het bestuur zet het beleid uit van het instituut, bewaakt de voortgang en pakt knelpunten aan in overleg met het onderwijscentrum, de faculteit en de onderzoeksinstituten. Het onderwijs van de docenten en de invulling van het curriculum worden ondersteund door mensen van EduSupport en TIPscience. Ook heeft het instituut een onderwijsinnovator in dienst voor onderwijsvernieuwing, zoals met Team Based Learning. Stages op het einde van de Bachelor en in de Master worden uitgevoerd op de afdelingen van de onderzoeksinstituten, extern bij andere universiteiten en instituten en, voor de Medische Biologie, bij het Radboudumc en andere medische instellingen.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Beleid- en staf; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €2960—€4670 per maand
  • Universitair
  • 1199428

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you