Afdelingssecretaris / junior adviseur

Afdelingssecretaris / junior adviseur

Geplaatst Deadline Locatie
3 nov 2 dec Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Bestuursbureau van de Universiteit Leiden, Directie Strategie en Academische Zaken (SAZ) zoekt zo spoedig mogelijk een creatieve:

Afdelingssecretaris / junior adviseur (0,8 - 1,0 fte)

Vacaturenummer: 13096

Wij hebben een leuke, nieuwe functie bij onze afdeling. Als afdelingssecretaris help je ons om allerlei activiteiten van de afdeling soepel te laten verlopen. Je werkt nauw samen met de directeur, het secretariaat, de teamleiders en met vele anderen binnen en buiten SAZ waardoor je een brede blik krijgt op de universiteit en onze afdeling en alles wat er speelt. Een mooi kijkje in de keuken, en kans om met veel ontwikkelingen mee te kijken.

We zijn een dynamische afdeling van ongeveer 45 personen waar veel gebeurt en waar het nooit saai is met een actief clubje jonge medewerkers. We werken aan veel verschillende dossiers, projecten en programma's die allemaal bijdragen aan strategische ontwikkeling van de universiteit in onderwijs, onderzoek en de impact die we daarmee hebben.

Het werk

Wij zoeken iemand die lol heeft in het organiseren, regelen en overzicht houden. Die snapt wat er nodig is, proactief met oplossingen en creatieve voorstellen komt. Een rechterhand voor de directeur en de afdeling. Denk aan de volgende activiteiten:
  • Organiseren van diverse overleggen inclusief agenda opstellen. Vastleggen van de actiepunten en bewaken van de uitvoering;
  • Ondersteunen bij het organiseren van verschillende strategische bijeenkomsten die SAZ organiseert.
  • Ondersteunen bij het maken van het werkplan van de afdeling. Je maakt de planning, verzamelt informatie, leest mee en houdt overzicht;
  • Communicatie van en over SAZ verbeteren;
  • Ondersteunen van de directeur met het maken van overzichten, uitzoekklussen, contacten leggen, e-mails voorbereiden.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat:
  • is een HBO- of WO-afgestudeerde;
  • houdt overzicht;
  • is een organisatietalent;
  • is nieuwsgierig en creatief;
  • helpt waar het nodig is;
  • communiceert makkelijk in het Nederlands en het Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor een jaar. Aanstelling vindt plaats conform de CAO Nederlandse Universiteiten. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal

€ 2.960 en maximaal € 4.670 bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 10).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof , sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kunt u nalezen op: www.werkenbij.leidenuniv.nl.

Diversiteit

De Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn.

Afdeling

Bestuursbureau, Directie Strategie & Academische Zaken

Meer over jouw nieuwe afdeling
De directie Strategie en Academische Zaken (SAZ) is onderdeel van het Bestuursbureau. De 45 SAZ-medewerkers ondersteunen het College van Bestuur en de faculteiten op het gebied van strategische ontwikkeling van de universiteit in onderwijs, onderzoek, impact en valorisatie, duurzaamheid, internationalisering, duurzaamheid, diversiteit & inclusiviteit, erkennen &waarderen en open science. SAZ adviseert en ondersteunt bij het formuleren, vormgeven, monitoren, evalueren en bijsturen van strategie en beleid, en werkt daarbij samen met collega's uit de hele universiteit. Informatie over het Bestuursbureau en de directie Strategie en Academische Zaken kunt je vinden op www.organisatie.leidenuniv.nl/bestuursbureau.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—38 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO+
  • 13096

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you