Business developer AgTech

Business developer AgTech

Geplaatst Deadline Locatie
3 nov 2 dec Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Maak kennis met hightech oplossingen nog vóór ze op de markt zijn. Als TUD-Business Developer koppel jij ze aan de Nederlandse agri-, horti- en voedselsector en internationale partners en projecten.

Functieomschrijving

Door samenwerkingen te initiëren tussen Delftse wetenschappers en het agrarisch bedrijfsleven bouw je mee aan een toekomstbestendige voedselproductieketen. Meer voedsel voor een groeiende wereldbevolking, met minder water, energie én chemicaliën. Jij herkent de kans en initieert projecten zoals: AI-technologieën waarmee verspilling in de zachtfruitketen op een slimme manier worden tegengegaan , sensortechnologie voor de ontwikkeling van een  ‘e-neus’ die plagen in gewassen vroegtijdig opspoort zodat telers op tijd natuurlijke vijanden – bijen! – inzetten om gewassen te beschermen.

Het zijn dit soort interessante projecten waarin jij als Business Developer een belangrijke schakel bent. Aan jou de uitdaging om mogelijkheden te herkennen en de technische kennis uit onderzoek te verbinden met uitdagingen in de agri- en hortisector en vervolgens een projectconsortium op te starten. Omdat jij zowel de taal van de onderzoekers als die van de agrarische sector begrijpt, weet jij belangen bij elkaar te brengen en randvoorwaarden te creëren om succesvolle samenwerking vorm te geven. Je houdt van langere termijn relaties en projecttrajecten, geen korte sprints, al komen die ook zeker voor. Ook help je met het vinden en binnenhalen van de benodigde financiering, initieer je congressen, competities, workshops, meetings en matchmaking-events, en ontwikkel je samenwerkingsverbanden met (inter)nationale bedrijven en/of overheden.

Als Business Developer:

 • Werk je samen met onderzoekers, field-labs en faculteiten van de TU Delft
 • Verbind je toonaangevende ondernemingen met technische onderzoekers in diverse velden.
 • treed je waar nodig op als “vertaler” tussen beide werelden
 • Help je met het identificeren, verkennen en opzetten van onderzoek- en innovatietrajecten
 • Lever je een actieve bijdrage aan regionale innovatieclusters waar wordt samengewerkt met (academische)experts, maatschappelijke partijen, startups en corporaties
 • Ga je actief op zoek naar financieringsmogelijkheden vanuit het (inter)nationale bedrijfsleven en de hiervoor beschikbare publieke middelen (NWO, Topsectoren, EU, EFRO, etc).

Je werkt in een inspirerende omgeving, waarin je dagelijks wordt omringd door onderzoekers en studenten die werken aan de allernieuwste technieken en innovaties. Samen met een team van vijf professionals vorm je binnen het Innovation & Impact Centre het TU Delft AgTech Institute. In het team is de sfeer relaxt, blijven we nieuwsgierig en zetten we ons om  maatschappelijke impact te realiseren. Daarbij onderhoud je een groot netwerk met bedrijven, brancheorganisaties, overheden en kennisinstellingen zoals de 4TU, TNO en de NWO. Kortom: volop afwisseling, uitdaging én kansen om bij te dragen aan een betere wereld!

Als business developer werk je in het Corporate Innovation team van het Innovation & Impact Centre (I&IC). Het I&IC ondersteunt bij het opzetten van samenwerkingen tussen bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen om gezamenlijk aan maatschappelijke vraagstukken te werken en kennis door te geven aan de maatschappij. Het I&IC biedt praktische ondersteuning en advies aan TU Delft onderzoekers, maar geeft ook adviezen en ondersteuning aan het College van Bestuur. Het I&IC heeft disciplinaire afdelingen op het gebied van onderzoeksfinanciering NL en EU, IP, Public Affairs, Corporate Innovation, Campus-ontwikkeling en Beheer grootschalige projecten. We werken met een team van circa 30 gepassioneerde innovatiemanagers en business developers die verschillende thema’s belopen. In deze functie heb je een zelfstandige en flexibele rol en werk je in leuke teams met diverse collega’s en een goede werk-privébalans. 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt een academische -technische of -agrarische achtergrond.
 • Je hebt relevante werkervaring in de agrarische óf technische sector.
 • Je hebt enige jaren ervaring met projectacquisitie of business development.
 • Je hebt bij voorkeur affiniteit met 2 van de 5 strategische thema’s: Ai/Bioinformatics, Robotics/automatisering, sensortech, water/klimaat en energie in de agrarische sector.
 • Je bent initiatiefrijk, werkt gestructureerd en kunt projecten leiden.
 • Je kunt goed luisteren naar de behoeftes van het bedrijfsleven en onderzoekers, weet hoe je je netwerk warm houdt en komt met creatieve oplossingen om projectideeën te realiseren.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 32-38 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.974,- en een maximum van € 5.439,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • 32—38 uur per week
 • €3974—€5439 per maand
 • Universitair
 • TUD03021

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you