Ervaren fondsenwerver particuliere donateurs

Ervaren fondsenwerver particuliere donateurs

Geplaatst Deadline Locatie
3 nov 4 dec Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Bij het Universiteitsfonds Delft richt jij je specifiek op het vergroten van onze particuliere achterban en de inkomstengroei vanuit die particulieren. Dit zijn voornamelijk alumni en studenten van TU Delft. Het is jouw doel om betrokkenheid te verhogen en nieuwe donateurs te werven waarmee TU Delft impactvol onderzoek, onderwijsinnovatie en talentontwikkeling kan financieren.

Er is een prachtige basis van ruim 110.000 alumni en duizenden studenten die nog lang niet allemaal betrokken zijn of zich realiseren dat hun giften zeer gewenst zijn. Dus ga jij ons helpen om dit onbenutte potentieel te activeren. Je hebt een belangrijke rol in  het uitbreiden van de particuliere donateurs en de groei van de donaties. Je zet hiervoor je actuele Direct Marketing kennis en creativiteit in en bouwt verder aan een doordachte, hedendaagse fondsenwervingsstrategie. Deze fondsenwervingsstrategie heeft natuurlijk ook een zware marketing en communicatie component. En je moet dan ook veel samenwerken met andere onderdelen van TU Delft.

Bijzonder aan deze functie is dat je ook samenwerkt met studenten aan crowdfunding projecten en dat je het FAST fund begeleidt. Dit is een fonds voor ambitieuze studenten.

Samengevat: in deze rol stel je projectplannen op en ontwerpt, organiseert en voert fondsenwervende campagnes en acties uit. Je krijgt intern iedereen aangehaakt om de fondsenwervende activiteiten tot het beste resultaat te brengen.

Als je ervaring hebt met diverse fondsenwervingstools en technieken, en als je hebt aangetoond dat je door middel van grondige analyses je acties en campagnes weet te verfijnen en verbeteren, is dit een geweldige uitdagende functie en een zeer spannende en innoverende omgeving. 

Alumnirelaties en Universiteitsfonds Delft
TU Delft zit boordevol talent. Talent dat gedreven wordt door een passie voor technologie en de ambitie om het verschil te maken in de wereld. De afdeling Alumnirelaties en Universiteitsfonds Delft ondersteunt TU Delft door bij te dragen aan onderzoek, onderwijs, talentontwikkeling en ondernemerschap. Met giften en de inzet van alumni, medewerkers, particulieren, stichtingen en bedrijven die wetenschap een warm hart toedragen, zetten wij alles in het werk om studenten en wetenschappers te laten excelleren en maatschappelijke impact te realiseren. Daarmee draagt Alumnirelaties en Universiteitsfonds Delft bij aan het bouwen van een cultuur van teruggeven en doorgeven.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Dit heb jij in huis:

 • Je hebt minimaal hbo niveau.
 • Ruime ervaring met particuliere fondsenwerving, met name met actuele Direct Marketing technieken. Strategisch inzicht. Jij overziet de lange termijn en kunt daar plannen voor maken. Ervaring met het opwaarderen van particuliere giften is een pré.
 • Zelfstandigheid, creativiteit en besluitvaardigheid. Je zit boordevol creatieve ideeën en denkt graag mee over de verdere verbetering van onze fondsenwerving. En neemt ook initiatief om deze verbeteringen te bewerkstelligen.
 • Je bent commercieel, overtuigend, ondernemend en je hebt een goede neus voor kansen bij donateurs.
 • Omdat je werft voor de Technische Universiteit Delft, Heb je affiniteit met technologie en innovaties. En het lijkt je leuk om hier als fondsenwerver in een universitaire omgeving aan bij te dragen.
 • Een scherpe blik en een goede pen en het vermogen om complexe zaken helder te verwoorden, in het Nederlands én Engels.
 • In een universitaire omgeving is een can-do mentaliteit essentieel. Je bent dus doelstellinggericht en vaart op meten is weten.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 32-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 11 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 3.974,- en een maximum van € 5.439,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Universiteitsfonds Delft

Het Universiteitsfonds Delft ondersteunt de TU Delft door bij te dragen aan onderzoek, onderwijs en talentontwikkeling. Wij bevorderen dat de TU Delft tot de wereldtop kan behoren. Wij slaan een brug tussen de TU Delft, haar alumni én bedrijven. Ons motto is: Team up with Excellence

Het team van het Universiteitsfonds werkt samen om het onderzoek, onderwijs en de individuele talentontwikkeling aan de TU Delft kracht bij te zetten. Het bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van de top van het bedrijfsleven en het college van bestuur van de universiteit zelf.

Met giften van alumni, medewerkers, particulieren, stichtingen en bedrijven die wetenschap een warm hart toedragen, zetten we alles in het werk om talentvolle studenten en wetenschappers in staat te stellen om hun ambities waar te maken en maatschappelijke impact te realiseren.

Specificaties

 • Marketing en communicatie
 • 32—40 uur per week
 • €3974—€5439 per maand
 • HBO+
 • TUD03022

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you