Management Assistant Instituut DCSE en Supercomputer DelftBlue

Management Assistant Instituut DCSE en Supercomputer DelftBlue

Geplaatst Deadline Locatie
3 nov 30 nov Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als management assistent ben jij de spil binnen het Delft High Performance Computing Centre (DHPC) en het TU Delft Institute for Computational Science & Engineering (DCSE) die ervoor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Met jouw proactieve en oplossingsgerichte houding maak jij het verschil en kunnen je collega's op je bouwen.

Over DCSE

Het TU Delft Institute for Computational Science and Engineering (DCSE) is een actief netwerk van onderzoekers van alle faculteiten binnen de TU Delft die rekenmethodes ontwikkelen en gebruiken in Science en Engineering toepassingen.

Over DHPC

Het Delft High Performance Computing Centre (DHPC) zorgt voor optimale ondersteuning van de onderzoekers, docenten en studenten die gebruik maken van de enorme rekenkracht van supercomputer DelftBlue. DHPC zorgt o.a. voor gebruikersondersteuning, trainingen, hardware en software.

Functieomschrijving

In deze rol ga je voornamelijk de secretaris, wetenschappelijk directeur en collega’s van DCSE en DHPC ondersteunen. Je zult ook samenwerken met de management assistentes die secretariële en administratief-organisatorische ondersteuning bieden aan de verschillende onderzoekssecties van de afdeling DIAM. Het is mogelijk om voor een deel vanuit huis te werken.

 

Jouw taken bestaan uit:

  • Het zelfstandig organiseren van cursussen, workshops en bijeenkomsten;
  • Het zelfstandig organiseren van symposia en conferenties;
  • Het actief onderhouden van de website en het opstellen en uitsturen van de nieuwsbrief (in het Engels);
  • Agendabeheer;
  • Zorgen voor verslaglegging van een aantal overleggen (zowel Nederlands als Engels);
  • Het verzorgen van de administratieve verwerking van diverse uiteenlopende zaken (bijv. aanstellingen en mutaties van personeel en financiën);
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers over DCSE en DHPC 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je hebt mbo+ werk- en denkniveau, bij voorkeur op basis van een afgeronde management assistent opleiding (bijv. mbo-4 Directiesecretaresse). Je hebt ervaring met organiseren, administratieve werkzaamheden en beheerst MS Office en Outlook.

Je bent collegiaal ingesteld. Zo regel je zelfstandig de taken die je krijgt, maar ben je tegelijkertijd gericht op samenwerking en daardoor ook bereid om jouw collega’s te helpen. Je bent iemand met een proactieve, servicegerichte en accurate instelling. Organisatorische kwaliteiten en improvisatietalent zijn een must in deze functie. Jij bent dan ook probleemoplossend ingesteld, kunt goed tegen drukte en verliest daarbij prioriteiten niet uit het oog. We verwachten dat je een goede beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Een groot deel van de communicatie is in het Engels. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 8 volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.818,- en een maximum van € 3.764,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica

In de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) komen drie disciplines – elektrotechniek, wiskunde en informatica – samen. Gecombineerd versterken ze elkaar en zijn ze de drijvende kracht achter de technologie die we in ons dagelijks leven gebruiken. Neem als voorbeeld het elektriciteitsnet. Dat wordt binnen onze faculteit klaargestoomd voor de toekomst. Ook werken we aan een wereld waarin mens en computer elkaar versterken. Aan het in kaart brengen van ziekteprocessen met behulp van single cell-data en aan het wiskundig simuleren van gigantische aspluimen na een vulkaanuitbarsting. Binnen de faculteit EWI is veel ruimte voor grensverleggend onderzoek. We leiden innovatieve ingenieurs op en beschikken over uitstekende labs en faciliteiten die onze sterke internationale positie onderstrepen. In totaal werken en studeren in deze uitdagende omgeving ruim 1.100 medewerkers en 4.000 studenten.

Klik hier om naar de website van faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica te gaan.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 28—40 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • MBO+
  • TUD02995

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you