Technicus Beeldvormende Systemen

Technicus Beeldvormende Systemen

Geplaatst Deadline Locatie
4 nov 29 nov Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als technicus beeldvormende systemen word je aangesteld als klinisch fysisch medewerker en draag je primair zorg voor het preventief en correctief onderhoud, maar ook voor de klinisch fysische werkzaamheden rond het goed en veilig functioneren van het apparatuurpark van de afdeling. Ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin jij het verschil kunt maken? Dan maken we graag kennis met je!

De afdeling Beeldvorming is een dynamische en innovatieve afdeling. Samen werken we aan de diagnostiek en beeldgestuurde zorg van morgen. Dit doen wij met de meest geavanceerde apparatuur die beschikbaar is op het gebied van Angio- & Interventie radiologie, MRI, CT, Nucleaire Geneeskunde, Echografie en Conventionele Radiologie, zowel op de afdeling als op het (MITeC) OK-complex. Het team klinisch fysisch medewerkers draagt hieraan bij door het in top-conditie houden van de beeldvormende systemen.

Als technicus beeldvormende systemen houd je je bezig met de trajecten van aanschaf, ingebruikname tot de afvoer van medische apparatuur. Kwaliteitscontrole en -beheer van de beeldvormende apparatuur, zoals Röntgen, MRI, Echo, CT. Ook gebruikersondersteuning rond instellingen en functioneren van deze systemen valt binnen je aandachtsgebied. Je hebt hierbij oog voor de wensen en verwachtingen van onze ziekenhuisbrede klanten en partners.

Je bent op fysisch-technisch gebied het aanspreekpunt van de MBB-ers, radiologen en onderzoekers. Je draagt met je creativiteit bij aan innovaties en maatwerkoplossingen en zorgt er daarbij voor dat deze voldoen aan de geldende normen. Ook draag je met je kennis en ervaring bij aan de begeleiding van stagiairs en AIOs klinische fysica.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste, leergierige collega die de handen uit de mouwen wil steken! Je hebt een positieve, klant- en servicegerichte proactieve houding en je denkt in mogelijkheden. Je voelt je uitgedaagd om op jouw gebied de MBB-ers en artsen te ontzorgen. Het gaat jou erom de klant maximaal te ondersteunen. Je kunt dan ook over je eigen technische grenzen heen kijken en tijdig de samenwerking zoeken met andere disciplines en collega's. Jij neemt hierbij het initiatief, behoudt het overzicht en bewaakt de voortgang. Je herkent jezelf als een probleemoplosser met een "anders nog iets?" mentaliteit.

We zoeken een open, initiatiefrijke collega, een teamspeler voor wie de competenties klantgerichtheid, stressbestendigheid, (keten)organiseren en communiceren herkenbaar zijn als sterke persoonlijke punten.

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:
 • Relevante vakgerichte technische opleiding (bijvoorbeeld Elektronica, Elektrotechniek, Mechatronica, Domotica, Telematica).
 • Opereert op hbo werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als onderhoudstechnicus aan apparatuur. Ervaring met medische apparatuur is een pre.
 • Ervaring met ICT op het gebied van (systeem)software, netwerk en applicatie.
 • Ervaring met röntgentechniek is een pre.
 • Praktisch onderlegd, breed georiënteerd en all-round inzetbaar (elektronica, mechanica en ICT).
 • Vaardig in het projectmatig werken.
 • Bereidheid cursussen te volgen, ook in het buitenland.
 • Bereidheid tot incidenteel overwerk (avond / weekend).
 • Goede mondeling en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
Beschik je nog niet over alle gevraagde kennis en ervaring, maar is dit wel helemaal jouw droombaan? Aarzel dan vooral niet om te reageren!

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.267 en € 4.782 (schaal 9M) op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Op de afdeling Beeldvorming van het Radboudumc worden dagelijks meer dan 450 patiënten onderzocht en behandeld. Werken op onze afdeling biedt uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden. Wij zijn een afdeling die wil leren en waar we van elkaar willen leren. Dit stimuleren wij in een open en collegiale sfeer. Wij gaan voor topkwaliteit en service, en toetsen dit continue bij onze klanten.

De functie van klinisch fysisch medewerker valt binnen de sectie klinische fysica in het team klinisch fysisch medewerkers. Dit team van 6 klinisch fysisch medewerkers is verantwoordelijk voor het beheer van de medische apparatuur binnen de afdeling. Door de aanwezige diepgaande technische kennis draagt dit team in belangrijke mate bij aan de bedrijfsvoering en de innovatieve kracht van de afdeling als geheel.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health(care). We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Techniek / laboratorium
 • Gezondheid
 • max. 36 uur per week
 • €3267—€4782 per maand
 • HBO
 • 172201-P1097378-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you