Coördinator bedrijfsvoering (2 x 0,8-1 FTE)

Coördinator bedrijfsvoering (2 x 0,8-1 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
7 nov 25 nov Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij sterke organisatorische vaardigheden en heb je interesse in bedrijfsvoering in de breedste zin van het woord? Ben jij nieuwsgierig naar financiële en HR-vraagstukken in een kennisintensieve omgeving? Kom dan onze faculteit versterken en solliciteer op de functie van coördinator bedrijfsvoering.

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar 2 coördinatoren bedrijfsvoering. In deze functie ondersteun je verschillende stakeholders van de Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB) op het gebied van de bedrijfsvoering. Bedrijfsvoering omvat het financiële, HRM-, en facilitaire beleid in de breedste zin van het woord. Belangrijk is dat de bedrijfsvoering goed aansluit op de primaire processen onderwijs en onderzoek. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve organisatie van de bedrijfsvoering binnen bestuurlijke richtlijnen, universitaire en facultaire kaders en procedures, met als doel een optimale bedrijfsvoering te realiseren.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

 • Het managen van HR-vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld verlof, salaris, opstellen en inregelen van (tijdelijke) contracten.
 • Verantwoordelijk voor de formatiebewaking van de teams in relatie tot de begroting en projectfinanciering.
 • Het periodiek analyseren van de prognosecijfers van de aan jou toegewezen teams en bijdragen aan de jaarrekening en begroting.
 • Aanspreekpunt voor vragen met betrekking tot bestellingen, het inkoopproces, inkomende facturen en declaraties.
 • Aanspreekpunt voor contractonderzoek, dat naast het subsidieonderzoek een groot deel uitmaakt van de financiën van de teams. Je voert de zgn. FLAT-check (Finance, Legal, Audit en Tax) uit in de acquisitiefase van een project, en schakelt met projectleiders in de fase van uitvoering en afsluiting.
 • Werkzaamheden op het terrein van facilitaire voorzieningen en kantoorhuisvesting, zoals het voorzien van adequate hardware voorzieningen en werkruimtes voor jouw klantgroep.
 • Participeren in diverse overleggen, waaronder diverse facultaire overleggen met collega-coördinatoren bedrijfsvoering.

In deze functie werk je nauw samen met je collega-coördinatoren bedrijfsvoering. Je schakelt dagelijks met de supportteams, dat bestaat uit secretaresses en financieel medewerkers. Ook werk je nauw samen met de collega’s binnen het faculteitsbureau, waar alle ondersteunende diensten van de faculteit zijn ondergebracht, zoals Financiën, Projectcontrol en IT.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je hebt een klantgerichte en samenwerkende houding. Je kunt je goed opstellen als “partner” van het wetenschappelijk personeel. Je bent bekend met projectmatig werken en pakt je werkzaamheden analytisch en doortastend aan.  Je vindt het leuk om afwisseling te hebben in taken, onderwerpen en bezigheden. Je kunt snel en goed schakelen en blijft bij drukte het overzicht houden, proactief handelen en prioriteren. Indien nodig ben je in staat om hulp in te roepen en op te schalen waar nodig. Je hebt een goed reflectief vermogen en je kunt feedback geven en ontvangen

 • Je hebt minimaal een afgeronde Hbo-opleiding;
 • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring op het terrein van ondersteunende bedrijfsprocessen in de volle breedte en in het bijzonder met financiën en HR;
 • Je hebt een onderzoekende houding en bent in staat hoofd- en bijzaken scherp te onderscheiden;
 • Je hebt een goed cijfermatig inzicht.
 • Uitstekende beheersing van Excel en andere Office-programma’s;
 • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en beheerst het Engels voldoende.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van deze functie is zo spoedig mogelijk. De functie bedraagt 0.8 tot 1 fte en is in eerste instantie voor de periode van een jaar. Afhankelijk van functioneren en mogelijkheden binnen de organisatie behoort een vast dienstverband op termijn tot de mogelijkheden. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.960, - en € 5.439, - bruto per maand (schaal 10 of 11), conform de CAO-NU. Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering, en een persoonlijk carrièrebudget. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

Afdeling

Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB)

Erasmus School of Social en Behavioural Sciences (ESSB) is onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam, in een stad die bruist van energie, ondernemerschap en culturele diversiteit. De faculteit streeft naar een zo groot mogelijke positieve impact op mens en samenleving. We investeren in onderzoekthema’s en onderwijsprogramma’s die gericht zijn op toekomstige maatschappelijke uitdagingen.

Onze faculteit bestaat uit een grote diversiteit aan wetenschappelijke disciplines en  onderwijsprogramma’s. Deze diversiteit uit zich ook in onze staf en studenten. De aan onze faculteit gelieerde onderzoeksinstituten RISBO en DRIFT voeren veel opdrachten uit in zowel de publieke als private sector. In totaal volgen meer dan 4000 studenten een van onze zes bachelorsprogramma’s of het Liberal Arts & Sciences programma aan Erasmus University College. Daarnaast bieden we circa dertig verschillende (pre)masterprogramma’s aan waar elk jaar meer dan 1500 masterstudenten zich voor inschrijven.

Bij ESSB staat interdisciplinair, impactvol en internationaal georiënteerd onderzoek hoog in het vaandel maar is ook stevig geworteld in Rotterdam. De faculteit biedt een stimulerend onderzoeksklimaat waar belangrijke nationale en internationale onderzoeksubsidies worden binnengehaald.

In totaal werken bijna 600 medewerkers mee aan onze facultaire onderwijs-, onderzoek- en impactactiviteiten en dragen zo bij aan onze strategie Meeting the Future Society. Ons werk doen wij grotendeels vanuit de Woudestein campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Gedrag en maatschappij
 • 32—40 uur per week
 • €2960—€5439 per maand
 • HBO+
 • ESSB/FACB/041122

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you