Docent Psychologie (0,7-0,9 fte)

Docent Psychologie (0,7-0,9 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
7 nov 25 nov Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij psycholoog en vind je het leuk om studenten te begeleiden? Heb je ervaring met wetenschappelijk onderzoek? Kom dan werken als docent psychologie.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Bij de afdeling Sociale, Gezondheids- en Organisatiepsychologie zoeken wij een bevlogen docent die ons team komt versterken. Kerntaak van de docent is het geven van onderwijs binnen werkgroepen in de overwegend Nederlandstalige bacheloropleiding Psychologie en in de Engelstalige master Social, Health and Organisational Psychology. Ook zul je stages en theses begeleiden, maar een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de opleiding en cursuscoördinatie behoort eveneens tot de mogelijkheden. Binnen ons team kijken we bij het invullen van onderwijs altijd naar de wensen en expertise van de docent en maken zoveel mogelijk een takenpakket waar de docent zich het prettigst bij voelt.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wat breng je mee?       

Je bent opgeleid als Psycholoog en hebt ervaring of aantoonbare affiniteit met het verzorgen van onderwijs en het begeleiden van studenten. Je beheerst de Engelse taal en bent in staat om hierin les te geven. Je bent gemotiveerd om nieuwe kennis eigen te maken, je bent flexibel en efficiënt en in staat om binnen een team te werken. Ook beschik je over goede sociale en organisatorische vaardigheden.

Daarnaast voldoe je aan een van de volgende profielen:

  • Profiel 1: Je hebt aantoonbare ervaring met wetenschappelijke onderzoek. Je bent bijvoorbeeld (bijna) gepromoveerd binnen een tak van de psychologie die verwant is aan sociale psychologie, gezondheidspsychologie of arbeids- en organisatiepsychologie, of je hebt een research master gedaan.
  • Profiel 2: Je hebt een academische master afgerond op het gebied van Sociale, gezondheids- en/ of organisatiepsychologie en hebt bij voorkeur werkervaring binnen dit werkveld.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,7-0,9 fte) voor de duur van vier jaar, met ruimte voor 10% professionele ontwikkelingstijd, bedoeld voor het behalen van de Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) of, als je deze al bezit, voor andere activiteiten die het loopbaanperspectief vergroten. Het salaris - afhankelijk van kennis, ervaring, registratie en eventuele kwalificaties - bedraagt minimaal € 2.960, - en maximaal € 4.670, - bruto per maand (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bij een fulltime dienstverband van 38 uur per week. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Sociale Wetenschappen is een dynamische, toonaangevende faculteit voor hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek en uitdagend academisch onderwijs op het gebied van jeugd, onderwijs, opvoeding, menselijk gedrag en samenleving. De Undergraduate en Graduate School verzorgen voor bijna 6.000 studenten een breed palet aan bacheloropleidingen en (onderzoeks)masters in de disciplines algemene sociale wetenschappen, culturele antropologie, onderwijskunde, pedagogiek, psychologie en sociologie.

De faculteit Sociale Wetenschappen streeft naar diversiteit onder haar medewerkers en studenten en zet zich in om een veilige en inclusieve omgeving te creëren voor iedereen, zoals te lezen is in het Equality, Diversity and Inclusion beleid van de Universiteit Utrecht.

De faculteit hecht er waarde aan dat haar medewerkers voor nu en in de toekomst breed inzetbaar zijn in de universitaire organisatie ter verdere professionalisering van de ondersteuning van onderwijs en onderzoek. Om dit te stimuleren krijgt iedere medewerker op enig moment in de loopbaan de tijd en faciliteiten – bijvoorbeeld in de vorm van trainingen - om deel te nemen aan projecten of mee te werken op andere afdelingen. Eigenschappen die de faculteit belangrijk vindt zijn betrokkenheid, kunnen samenwerken en flexibiliteit.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij
  • 28—36 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • Universitair
  • 1199510

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you