Universitair Docent Gezondheidswetenschappen Kwalitatieve Onderzoeksmethode

Universitair Docent Gezondheidswetenschappen Kwalitatieve Onderzoeksmethode

Geplaatst Deadline Locatie
8 nov 27 nov Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Gaat jouw academische hart sneller kloppen van kwalitatief onderzoek? Wil je graag bijdragen aan kwalitatieve, gezondheidswetenschappelijke onderzoeksprojecten? Vind jij het interessant om nieuwe kwalitatieve onderzoeksmethoden te ontwikkelen en evalue...

Functieomschrijving

Deze positie binnen de afdeling Gezondheidswetenschappen omvat zowel onderwijs- als onderzoekstaken. Er wordt van je verwacht dat je kwalitatief hoogstaande cursussen over kwalitatieve onderzoeksmethoden coördineert en geeft op zowel BSc als MSc niveau. Ook begeleid je kwalitatieve BSc en MSc stages. Daarnaast schrijf je innovatieve onderzoeksvoorstellen voor het verwerven van subsidie om je eigen onderzoekslijn op te zetten. Deze onderzoekslijn dient nauw aan te sluiten bij één of meer onderzoeksgroepen binnen de afdeling Gezondheidswetenschappen (Voeding & Gezondheid, Preventie & Volksgezondheid, Jeugd & Leefstijl, Infectieziekten, Muskuloskeletale Gezondheid en Doelmatigheidsonderzoek). Tenslotte verwachten we van je dat je ook enkele algemene taken op je neemt, zoals het coördineren van stages of het lidmaatschap van een opleidingscommissie.

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

We zoeken iemand:
 • met een afgeronde promotie in de Gezondheidswetenschappen, Epidemiologie, Geneeskunde, Gezondheidspsychologie of een aanverwant vakgebied;
 • met expertise in het opzetten en uitvoeren van kwalitatief onderzoek;
 • met een afgeronde BKO of vergelijkbaar onderwijscertificaat of de bereidheid een BKO in het eerste jaar te behalen;
 • die comfortabel is met het geven van onderwijs in zowel het Nederlands als het Engels;
 • met enthousiasme voor het geven van onderwijs op zowel BSc als MSc niveau;
 • met een sterk, aantoonbaar track record van internationale publicaties;
 • met uitstekende sociale vaardigheden en die graag samenwerkt in (multidisciplinaire) teams.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 18 maanden.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €3.974 (schaal 11) en maximaal €5.439 (schaal 11) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Universitair docent 2 en staat open voor ten minste 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 18 maanden.
Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband,
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering,
 • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling,
 • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 30.000 studenten en werken meer dan 5.500 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Faculteit der Bètawetenschappen
De Faculteit der Bètawetenschappen inspireert wetenschappers en studenten om duurzame oplossingen te vinden voor complexe maatschappelijke vraagstukken. Van bosbranden tot big data, van obesitas tot geneesmiddelen en van molecuul tot de maan: ons onderwijs en onderzoek beslaan de volle breedte van de bètawetenschappen. Nationaal en internationaal delen wij kennis en ervaring met vooraanstaande wetenschappelijke instituten en het bedrijfsleven.

Werken bij Bètawetenschappen is samenwerken met studenten, promovendi en wetenschappers met focus op hun vak én een brede blik op de wereld. De faculteit telt ongeveer 5.750 studenten en er werken ruim 1.250 medewerkers.

Over afdeling, instituut, project
Geef hier beknopt meer informatie/een beschrijving van de afdeling, instituut, project etc. Niet verplicht, wanneer deze ruimte niet gebruikt wordt dit blok verwijderen.

Specificaties

 • Universitair docent
 • max. 30.4 uur per week
 • €3974—€5439 per maand
 • Gepromoveerd
 • 13097

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you