Coördinator Security Awareness

Coördinator Security Awareness

Geplaatst Deadline Locatie
8 nov 28 nov Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen een academisch ziekenhuis zoals het Radboudumc wordt dagelijks gewerkt met (persoonlijk) gevoelige informatie zowel collega's in de zorg, maar ook in onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. De functie Coördinator Security Awareness is nieuw in het Radboudumc en wordt de spil in het web rondom bewustzijn op het gebied van informatieveiligheid. Jij vertaalt het beleid naar praktische toepassingen. Jij overlegt met collega's van security welke modules we kunnen aanbieden en aansluiten bij een academische ziekenhuis maar geeft ook input welke vraag vanuit de organisatie is ontstaan. Ga jij deze uitdaging met ons aan?

Natuurlijk hoort het werken met (persoonlijk) gevoelige informatie bij het normale werk maar vraagt ook om zorgvuldigheid rondom het gebruik hiervan. Van belang dat iedere medewerker van het Radboudumc dit beseft. Want ook jij zou niet willen dat een deel van persoonlijke gegevens in verkeerde handen komt, zowel binnen Radboudumc als buiten het Radboudumc.

Omdat we steeds meer digitaal werken met deze informatie, zijn we helaas een mogelijk doelwit voor kwaadwilligen buiten de organisatie. Daarom willen we dat elke medewerker binnen Radboudumc, voldoende bewustzijn heeft van dit risico. Dit doen we door middel van verschillende middelen, waaronder eLearnings, spelletjes, bijeenkomsten of campagnes. Daarbij geven we afdelingen de mogelijkheid om deze vormen van leren naar eigen behoefte samen te stellen, maar wel binnen kaders. Want bewustzijn is een basis en daarmee is deelname ook verplicht voor elke medewerker.

Jij overlegt met collega's van security welke modules we kunnen aanbieden en aansluiten bij een academische ziekenhuis maar geeft ook input welke vraag vanuit de organisatie is ontstaan. Je overlegt met HR afdeling over het leren en ontwikkelen van medewerkers en met communicatie hoe je het beste de boodschap kunt overbrengen. Je stelt met collega's van de afdelingen hun pakket per jaar samen, monitort en rapporteert de voortgang. Dit doe je zowel direct naar de afdelingsvertegenwoordiging, als in het totaal aan het thema Informatieveiligheid & Privacy. Op deze manier blijft inzichtelijk hoe het staat met de bewustwording en waar nodig kan hier op worden bijgestuurd. En op basis van de resultaten stel je ook verbeteringen voor en voert deze ook door waar het jouw functie betreft. De verwachting is dat in de nabije toekomst het bewustzijn van informatieveiligheid ook wordt uitgebreid met bewustzijn rondom privacy.

Taken en verantwoordelijkheden
Verantwoordelijk voor:
  • Inrichten van de PDCA-cyclus rondom security awareness.
  • Een (implementatie)plan opstellen voor security awareness binnen Radboudumc.
  • Begeleidt de afdelingen bij de uitvoering van security awareness.
  • Verantwoordelijk voor een goede werking van het gebruikte platform (KnowBe4).
  • Draagt zorg voor een actueel en passend security awareness beleid.
  • Bewaakt de voortgang en afdoening van actiepunten.
  • Rapporteert periodiek en signaleert afwijkingen.
Kerntaken zijn:
  • Advisering operationeel beleid taakgebied.
  • Uitvoering vastgesteld operationeel beleid taakgebied.
  • Managementinformatie.
  • Organisatorische en administratieve ondersteuning.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je voelt je als een vis in het water om dingen 'gedaan' te krijgen. Je overziet jouw eigen werk en bent zelfsturend in het voldoen aan de afspraken (jaarlijkse cyclus met een basis verplichting voor elke medewerker). Je krijgt energie van het schakelen met vele verschillende mensen en wordt gewaardeerd voor jouw professionele communicatie en houding. Je kunt tegen een stootje en bent vasthoudend maar begripvol als afspraken niet conform beleid worden nagekomen. Als dingen verbeterd kunnen worden, signaleer je dit en ga je in overleg om deze verbetering te bewerkstelligen.

Verder heb je ook:
  • hbo - niveau.
  • Minimaal 2 jaar ervaring met spin-in-het-web functioneren in een complexe organisatie.
  • Ervaring met PDCA cyclus werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 2.905 en € 3.863 (schaal 8) op basis van een fulltime dienstverband.
  • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
  • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
  • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Dat geldt ook voor ICT in de zorg, het onderzoek en onderwijs. E-Health is 'hot.' Informatie Management wil voorop lopen in het realiseren van een effectieve en veilige ICT-omgeving voor zowel patiënt en collega's. Daarnaast zullen wij 'state of the art' ICT oplossingen moeten leveren aan bedrijfsvoering, onderwijs en onderzoek waarbij de grenzen en kaders nooit helemaal vaststaan. Zo willen wij, samen met betrokken en creatieve collega's, écht een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Onze mensen weten wat er van ze wordt verwacht en hebben de wil en de durf om hier invulling aan te geven binnen het team en toch met ruimte voor individuele creativiteit. Wij zijn er trots op om deel uit te maken van Informatie Management.

Jouw werkplek is binnen het bedrijfsbureau van Informatie Management. Daarmee heb je een thuishaven met collega's die mede zorgdragen voor het goed functioneren van de bedrijfsvoeringstaken van IM. Je hebt veel contact met de medewerkers van team Architectuur, Compliance en Security, zodat de optimale inhoud vorm krijgt en past bij de ontwikkelingen op gebied van informatiebeveiliging. En zoals hierboven staat beschreven, heb je vele contacten binnen het Radboudumc en waar nodig ook buiten het Radboudumc.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health(care). We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • IT
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €2905—€3863 per maand
  • HBO
  • 172523-P1100812-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you