Sportdocent Pilates en Bodysculpt

Sportdocent Pilates en Bodysculpt

Geplaatst Deadline Locatie
15 nov 27 nov Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 nov 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken een enthousiaste en energieke docent(e) Pilates voor 1 uur per week op donderdagmiddag (17:00-18:00uur) en aansluitend Bodysculpt op donderdagavond (18:00-19:00uur)

WIE BEN JIJ
Je bent een enthousiaste instructeur die elke les weet te verrassen. Je kunt je deelnemers zowel in het Nederlands als in het Engels uitleg geven en motiveren om er echt voor te gaan. Je bereidt de lessen zelf voor en zorgt voor de bijbehorende muziek zodat je jouw lessen volledig authentiek en in eigen stijl vorm kunt geven. Daarbij houd je rekening met de voorkeuren en inbreng van de deelnemers. Eventueel wissel je lessen en muziek uit met collega's.
Een aantal keren per jaar ben je buiten je vaste werkuren bij een docentenoverleg, bijscholing, we-day, AID en/of personeels-uitje aanwezig. De volgende competenties zijn belangrijk voor een goede uitoefening van de functie; klantgerichtheid, samenwerken, sociabiliteit, communicatieve vaardigheden, optreden, initiatief, coachen en creativiteit.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Opleidingseisen:
Bij voorkeur heb je een basis sportopleiding zoals CIOS, ALO of MDGO SB. Daarnaast heb je de opleiding Pilates of Perfect Pilates. Verder heb je kennis van basis krachttraining en weet hoe je balans en stabiliteit in je training integreert.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris bedraagt min. 2818,-- en max. € 3764,= bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. (Schaal 8, HAY-profiel sportdocent 3.)
Daarnaast bieden wij:
  • 8% vakantietoeslag;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 8,4%;
  • uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden; o.a. jaarlijks interne bijscholing
  • uitstekende pensioenregeling via ABP;
  • een keuzemodel om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen, zoals een fietsplan;
  • bedrijfskleding
  • Basis sportrechten medewerkers bij Sports Centre de Bongerd
Een levendige werkplek waar je gemakkelijk contacten legt en waar veel activiteiten plaatsvinden op de Wageningen Campus. En waar zowel het onderwijs, het onderzoek als het bedrijfsleven is vertegenwoordigd;

Werkgever

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.
Met ongeveer 30 vestigingen, 7.200 medewerkers (6.400 fte) en 13.200 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Sports Centre de Bongerd wordt gefaciliteerd door Wageningen University & Research (Wageningen UR) en biedt studenten en medewerkers van Wageningen UR meer dan 60 verschillende sport- en beweeg activiteiten aan. Tevens organiseren wij in samenwerking met de Sportstichting Thymos tal van evenementen en toernooien voor de studenten. Het sportcentrum bevindt zich aan de rand van de campus. Door het grote aantal internationale studenten is de voertaal op de campus grotendeels Engels.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Natuurwetenschappen
  • max. 2 uur per week
  • MBO+
  • P1105912-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you