Senior opleider cluster intensieve zorg

Senior opleider cluster intensieve zorg

Geplaatst Deadline Locatie
16 nov 31 dec Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het betreft een functie als senior opleider waarbij je verantwoordelijk bent voor de organisatie, coördinatie en de kwaliteit van de diverse opleidingsroutes binnen het cluster moeder en kind en langdurige zorg opleidingen.

Functieomschrijving

Als senior opleider geef je functioneel leiding aan het cluster en zorg je voor een optimale samenwerking. Je bent verantwoordelijk voor onderwijsherziening- en ontwerp, acquisitie en het onderhouden van een professionele klantrelatie en de kwaliteitszorg van de opleidingen. Daarnaast ben je betrokken bij de coördinatie van het onderwijs. Jij zet kwalitatief hoogstaande en studeerbare opleidingen neer, gebaseerd op de blauwdruk, conform landelijke kaders en het onderwijsconcept van de UMC Utrecht Academie. Je zorgt voor kwalitatief goed georganiseerde opleidingen, waarbij de verschillende bedrijfsprocessen doelmatig en efficiënt hebben plaatsgevonden. Je draagt bij aan het opleveren van gekwalificeerde beroepsbeoefenaars door uitvoering te geven aan verschillende onderwijsrollen binnen het leren op school. Dit conform landelijke, wettelijke kaders en/of kwaliteitseisen van de klant(en) ten aanzien van de betreffende opleidingen.

Het uitvoeren van (directe) onderwijstaken behoort tot de functie. Verder lever je jaarlijks evaluatiegegevens op ten aanzien van inhoud curricula en kwaliteit docenten en het doen van voorstellen ter verbetering van de kwaliteit. Ook adviseer je klanten met betrekking tot het functiegericht opleiden. Je bent verantwoordelijk voor de verschillende opleidingen in het cluster van de Academie en het werven en voorlichten van studenten.

Met collega senior opleiders van de Academie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en monitoring van de onderwijskwaliteit en werk je samen aan overstijgende thema’s, zoals EBP onderwijs, toetsing et cetera. Per thema is één van de senioren portefeuillehouder. Met opleiders uit verschillende clusters geeft de senior sturing aan de inhoudelijke ontwikkeling van een thema.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

We vragen een innovatieve senior opleider die een onderwijskundige- of opleidingskundige opleiding combineert met een achtergrond in de gezondheidszorg. Je hebt ervaring met het ontwikkelen en inrichten van gezondheidszorgonderwijs volgens het blended learning principe.

Je beschikt over een master onderwijs- of opleidingskunde en je hebt affiniteit met de moeder en kind en/ of langdurige gezondheidszorg. Je hebt ervaring in het ontwerpen en herzien van gezondheidszorgonderwijs en je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen. Je hebt aantoonbare ervaring, bij het opleiden van zorgprofessionals. Daarnaast ben je analytisch, heb je zeer goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte houding. Je bent resultaatgericht en in staat om zelfstandig en in teamverband te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (32-36 uur) functie bedraagt maximaal € 5584,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Afdeling

UMC Utrecht Academie

Samen met 45 collega’s werk je aan het opleiden van topzorgprofessionals, je staat aan de basis van het continu verbeteren van de zorg in Nederland. De academie verzorgt (vervolg)opleidingen voor verpleegkundigen en voor medisch ondersteunende beroepen, zoals operatieassistent en anesthesiemedewerker. Je doelgroep bestaat uit studenten en ervaren zorgprofessionals die een vervolgopleiding gaan volgen. De academie is ook verantwoordelijk voor de centrale coördinatie van de mbo- en hbo-verpleegkundestudenten die in het UMC Utrecht worden opgeleid. Voor circa 200 verpleegkunde studenten verzorgt de Academie de werving, selectie, stageplanning en opleidingsroutes. De UMC Utrecht Academie is het één na grootste opleidingscentrum van de Universitaire Medische Centra. Op dit moment zijn we volop bezig met een grote onderwijsinnovatie, het flexibiliseren en vernieuwen van de CZO erkende (vervolg) opleidingen voor gespecialiseerd verpleegkundigen en medisch ondersteunende zorgprofessionals.

Specificaties

  • Onderwijs
  • 32—36 uur per week
  • max. €5584 per maand
  • Universitair
  • 2022-2166

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you