Programmamaker Radboud Reflects

Programmamaker Radboud Reflects

Geplaatst Deadline Locatie
17 nov 8 jan Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Klimaatverandering, groeiende ongelijkheid, privacy en fake news. Grote maatschappelijke kwesties vragen om een verdiepende wetenschappelijke blik. Dat is waar Radboud Reflects voor staat. Ben jij iemand die samenleving en wetenschap bij elkaar wil brengen? Dan ben jij nodig!

Als programmamaker filosofie bij Radboud Reflects ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de totstandkoming van de lezingen en gesprekken van Radboud Reflects. Onze organisatie is een van de belangrijkste organisatoren van verdiepende publiekslezingen in Nederland. Onze programma’s spelen zich af op het raakvlak van wetenschap, maatschappij, filosofie, ethiek en religie. De programma's die je, vaak in samenspraak met onze vele partners, ontwikkelt hebben een filosofische of verdiepende invalshoek. Als programmamaker filosofie is het je tweede natuur om de actualiteit met een brede, nieuwsgierige blik te bekijken. Je bent in staat om de link tussen maatschappij en wetenschap snel te maken. Hierbij maak je de koppeling met de ideeën van zowel klassieke als hedendaagse denkers. Samen met je collega's maak je publieksvriendelijke, uitdagende en vernieuwende programma's. Je werkt hierbij nauw samen in een gezellig en betrokken team met zowel de andere programmamakers, als de collega's van facility en communicatie. We werken in de basis op kantoor op de campus.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Je hebt een universitaire opleiding afgerond en hebt aantoonbare kennis van de (publieks)filosofie.
 • Je hebt een brede intellectuele, maatschappelijke en culturele belangstelling en bent uitstekend op de hoogte van de nieuwe trends in de filosofie.
 • Je weet de wetenschappelijke en maatschappelijke actualiteit te verbinden met filosofische, ethische en levensbeschouwelijke perspectieven.
 • Je bent initiatiefrijk en creatief en kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren.
 • Je weet van aanpakken, kan goed omgaan met deadlines en bent stressbestendig.
 • Je bent aantoonbaar communicatief vaardig zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Incidenteel in de avonden en in het weekend werken is voor jou geen probleem.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 • Het betreft een dienstverband van 0,8 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.960 en maximaal € 4.670 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
 • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans en diverse verlofregelingen. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen, waar Radboud Reflects deel van uitmaakt, is een compacte, ambitieuze organisatie met ongeveer 160 medewerkers en bijna 900 studenten uit binnen- en buitenland. Ons onderwijsprogramma bevat diverse topopleidingen en heeft zowel verdiepende disciplinaire studierichtingen als interdisciplinaire en interfacultaire studies. De faculteit heeft een innovatief onderwijs- en onderzoekprogramma dat sterk is gerelateerd aan actuele maatschappelijke vraagstukken. 

Radboud Reflects organiseert met haar twaalf medewerkers lezingen en gesprekken voor een breed publiek en voor studenten en medewerkers op het raakvlak van wetenschap, samenleving, filosofie, ethiek en levensbeschouwing. Binnen deze kleine, dynamische en creatieve organisatie worden jaarlijks in nauwe onderlinge samenwerking ruim 130 programma's voorbereid en gerealiseerd. Met deze programma's ontvangt Radboud Reflects 19.000 offline bezoekers en vele honderdduizenden belangstellenden online. Radboud Reflects biedt handvatten om verder te denken over de grote vragen van deze tijd en is  een belangrijke brug tussen wetenschap en maatschappij. De programma's van Radboud Reflects zijn toegankelijk voor iedereen. De verslagen, video's en podcasts zijn achteraf vrij te raadplegen. De programma's vinden plaats op de groene campus van de Radboud Universiteit, maar ook op andere locaties in Nijmegen en incidenteel in Den Haag.

Onze faculteit gelooft in gelijke kansen voor iedereen. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit bijdraagt aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We verwelkomen medewerkers die door hun verscheidenheid in achtergrond en perspectief bijdragen aan de diversiteit van onze faculteit.Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Onderwijs; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 32 uur per week
 • €2960—€4670 per maand
 • Universitair
 • 1200353

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you