Secretaresse Watermanagement

Secretaresse Watermanagement

Geplaatst Deadline Locatie
17 nov 15 jan Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zoeken een nieuwe collega voor onze afdeling Watermanagement!
Water is erg essentieel voor zowel jezelf, voor de natuur en al het andere om je heen. Denk maar aan hoeveel je met water doet zodra je dag begint. Maar hoe komen wij aan ons zuivere water, en wat voor informatie haal je hier eigenlijk uit?
Wil je ook werken in zo’n interessante omgeving waar dit onderzocht wordt? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou! Voor de sectie Gezondheidstechniek zoeken wij een vriendelijke secretaresse die ons ondersteunt op het gebied van inplannen, organiseren en registreren.

Functieomschrijving

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Je begint je dag met een warme kop koffie of thee, opent je mailbox en neemt met je collega de mailtjes en taken van de dag door. Jij weet als geen ander de urgente zaken te filteren en streept zo je to-do list af. Op een dag plan je zoal meetings in voor wetenschappers, studenten of andere (externe) partijen. Je reserveert ruimtes, regelt de catering en beantwoord de inkomende vragen. Je stelt nieuwe collega’s aan en zorgt voor de interne communicatie binnen de afdeling. Je kan overweg met sociale media en bent het eerste aanspreekpunt voor collega’s en gasten. Je helpt studenten met de voorbereidingen voor het afstuderen en promoveren. Tussendoor plan je ook nog die ene leuke bijeenkomst, dat (seizoensgebonden) feestje of een hoognodige coffeebreak in. 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Wat we van je vragen:
- Een afgeronde MBO opleiding en het liefst ervaring als secretaresse/management assistent.
- Ervaring met administratieve werkzaamheden en kennis van Office MS en Outlook. 
- Je bent vriendelijk, representatief en servicegericht.
- Je hebt goede communicatieve/sociale vaardigheden en bent enthousiast en proactief.
- Je bent zowel in spreek- en schrijfvaardigheid bekwaam in de Nederlandse en Engelse taal. 
- Je kan goed in een team maar ook zelfstandig werken. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Wat bieden wij:

 • De functies heeft een omvang van 24-40 uur per week (0.6-1.0 fte). Het salaris is afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring gebaseerd op schaal 6 of 7 (met een maximum van € 3.336,- bruto p/m op basis van fulltime contract).
 • Een gezellig team met meerdere secretaresses.
 • Veel mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Een bruisende campus als werkomgeving.
 • De mogelijkheid om in overleg thuis te werken.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Afdeling

De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) focust zich op internationaal onderzoek en onderwijs op het gebied van verschillende dingen. Zo wordt er onderzoek gedaan naar weg- en waterbouw, technische aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Ons onderzoek hier is van toepassing op wereldwijde maatschappelijke vraagstukken en is nauw verweven met zowel onderwijs als met het werk van andere kennisinstituten. De faculteit CiTG bestaat uit 28 secties verdeeld over de 7 afdelingen: Materials Mechanics Management & Design, Engineering Structures, Geoscience and Engineering, Geoscience and Remote Sensing, Transport & Planning, Hydraulic Engineering en Watermanagement.

Klik hier voor de website van faculteit CiTG en klik hier voor de website van Watermanagement.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 24—38 uur per week
 • €2471—€3336 per maand
 • MBO+
 • TUD03103

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you