Opleidingsadviseur Radboudumc Health Academy

Opleidingsadviseur Radboudumc Health Academy

Geplaatst Deadline Locatie
18 nov 2 dec Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij graag de spil in de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van leeractiviteiten binnen de verpleegkundige vervolgopleidingen? Op een positie waarin je de uitvoering coördineert en zorg draagt voor de evaluatie en kwaliteitszorg? Dan zoeken we jou!

De opleiders van de Radboudumc Health Academy hebben een passie voor leren en ontwikkelen. Zij ontwikkelen onderwijs, opleiding en trainingen en geven advies en ondersteuning bij opleidings- en verandertrajecten voor zorgberoepen die er toe doen. We zijn op zoek naar een collega die zich (vooral) inzet voor de ontwikkeling, organisatie en kwaliteitszorg van de Verpleegkundige Vervolgopleidingen.

Je ontwikkelt het theorieonderwijs samen met inhoudsdeskundigen. In het kader van het landelijke CZO flexlevel project is een herziening van de opleidingen gaande waarbij we met het theorie onderwijs het flexibel opleiden en bekwaam verklaren in de praktijk zo goed mogelijk ondersteunen. Dat vraagt inventiviteit, stressbestendigheid en lef. Daarnaast moet je goed luisteren naar en meedenken met (diverse) klanten en goed kunnen schakelen tussen verschillende functionarissen en afdelingen. Het is een veelzijdige en uitdagende functie waarin je je onderwijskundige expertise en creativiteit kwijt kunt.

Naast het team van opleiders werk je ook veel samen met de collega's van de unit organisatie en logistiek, toetsadviseurs, inhoudsdeskundigen en (gast)docenten. Binnen de RHA streven we naar een innovatief aanbod waarbij persoonsgerichte trajecten, persoonlijk leiderschap, werkplekleren en interprofessioneel leren belangrijke pijlers zijn.

Taken en verantwoordelijkheden
 • Het coördineren van de planning, organisatie en uitvoering van de Verpleegkundige Vervolg opleiding(en) en toetsen.
 • Het zorgdragen voor de kwaliteitcyclus binnen de opleiding(en) en het initiatief nemen tot het onderwijskundig, didactisch en inhoudelijk verbeteren en vernieuwen.
 • Het ontwerpen en (door)ontwikkelen van de opleiding (en) en toetsen, (digitale) leerinterventies en leermiddelen in co-creatie met inhoudsexperts uit het werkveld.
 • Het werven en het (didactisch) coachen van (gast)docenten.
 • Het onderhouden van interne en externe relaties en het participeren in diverse netwerken als sparringpartner, verbinder en mede-ontwikkelaar.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde opleiding Onderwijskunde, Opleidingskunde(L&D) of Leraren Opleiding Gezondheidszorg & Welzijn. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met de zorgsector. We zien het als toegevoegde waarde als je daarnaast ook ervaring in deze sector hebt. Je hebt een uitstekend organisatievermogen en je houdt graag meerdere ballen in de lucht. Ook zie je het als uitdaging de klant te verrassen met nieuwe mogelijkheden die het leerrendement verhogen en weet je dit enthousiast uit te dragen. Je hebt frisse en creatieve ideeën en weet deze ook om te zetten in concrete acties en resultaten. Dit alles doe je het liefst in een multidisciplinair team.

Verder heb je:
 • Ervaring met het coördineren van onderwijs.
 • Ervaring met het ontwikkelen van onderwijs.
 • Ervaring met projectmatig werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Zo kun je rekenen op:
 • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.047,- en € 4.800,- (schaal 10) op basis van een fulltime dienstverband.
 • Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een toelage wanneer je op onregelmatige tijden werkt.
 • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
 • De mogelijkheid om landelijk vastgestelde vrije feestdagen op andere dagen op te nemen.
 • Een vergoeding van 70% van jouw pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
 • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
 • Jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De Radboudumc Health Academy heeft een divers opleidingsaanbod voor verschillende doelgroepen: artsen, verpleegkundigen, paramedici en onderzoekers. Binnen de Radboudumc Health Academy komen professionals al tijdens de opleiding met elkaar in contact en worden vanuit één gedachte opgeleid. We geloven in continue professionele ontwikkeling van zorgprofessionals en daar hoort een leven lang leren bij om patiënten dagelijks de beste zorg te kunnen bieden.

Team Ontwerp & Ontwikkeling
Als Opleidingsadviseur maak je onderdeel uit van het team Ontwerp & Ontwikkeling (20 fte) van de Radboudumc Health Academy. De werkzaamheden van het team richten zich op het begeleiden van zorgprofessionals (individueel, groepen, afdelingen) bij leer- en ontwikkelvragen en/of het begeleiden van curricula, opleidingen en centra bij specifieke leer- en ontwikkelvraagstukken. Het team ontwikkelt en levert concrete producten en diensten voor onder andere de academische opleidingen, vervolgopleidingen (zorg) en bij- en nascholingsactiviteiten van zorgprofessionals. Je kunt hierbij denken aan (online en offline) leer- en ontwikkeltrajecten, scholing (maatwerk en standaard), vaardighedenonderwijs, toetsing, digitale leermiddelen en/of advisering hieromtrent.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health(care). We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

 • Onderwijs; Management; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Gezondheid
 • 32—36 uur per week
 • €3047—€4800 per maand
 • HBO
 • 173226-P1108768-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you