Allround jurist (0,5-1,0 fte)

Allround jurist (0,5-1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
22 nov 1 dec Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Houd jij van
Een juridische werkomgeving op het terrein van zowel het bestuursrecht als privaatrecht met interessante juridische puzzels en veel afwisseling?

Dan is de functie van jurist bij de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) jou als breed inzetbare professional op het lijf

Functieomschrijving

Houd jij van
Een juridische werkomgeving op het terrein van zowel het bestuursrecht als privaatrecht met interessante juridische puzzels en veel afwisseling?

Dan is de functie van jurist bij de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) jou als breed inzetbare professional op het lijf geschreven.

Wat ga je doen?
Als allround universiteitsjurist geef je samen met collega’s vorm aan het RUG-brede juridische en bestuurlijke beleid en de naleving daarvan en je adviseert het College van Bestuur daarover. Daarnaast wordt specialistische kennis aan de verschillende onderdelen van de RUG (faculteiten en diensten) geleverd.

Je functioneert in een team van juridisch professionals met brede juridische kennis.

Het hoofdaccent van de taken ligt bij het bestuursrecht (onderwijsrecht) en het privaatrecht, en daarbinnen het aanbestedingsrecht.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

- je bent afgestudeerd als jurist
- je hebt aantoonbare juridische kennis en ervaring op het terrein van het bestuursrecht en privaatrecht
- ervaring met het aanbestedingsrecht is een pre
- je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels en legt gemakkelijk contacten
- je werkt zelfstandig, helpt anderen graag, denkt mee en vooruit en biedt op een juridisch bruikbare en creatieve manier oplossingen
- je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, bent je bewust van de verschillende belangen en houdt hier rekening mee.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

- een dienstverband voor de periode van één jaar, bij voorkeur met ingang van 1 januari 2023. Bij gebleken geschiktheid volgt hierna een vast dienstverband. Het dienstverband is voor 0,5-1,0 fte, in overleg.

Wij bieden verder:

- een uitdagende baan voor 20-38 uur per week (definitief aantal uren in overleg) in een van de mooiste gebouwen in harte Groningen
- een inspirerende werkomgeving
- flexibele werktijden en een afhankelijk van kennis en relevante werkervaring salaris tussen € 2.960,- (schaal 10) en € 5.439,- (schaal 11) bij volledige werktijd
- een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een arbeidsvoorwaardenkeuzemodel en een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%
- de mogelijkheid om hybride te werken.

Afdeling

University Services

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) verzorgt kwalitatief hoogstaand onderwijs en onderzoek, is internationaal georiënteerd, honoreert verschillen in ambities en talenten, werkt actief en intensief samen met bedrijfsleven, overheden en burgers, en behoort tot de top van Europese universiteiten.

De Afdeling Bestuurlijke en Juridische Zaken ondersteunt en adviseert het College van Bestuur en (de besturen/directies) van faculteiten en centrale eenheden. Wij adviseren de diverse onderdelen van de RUG over alle juridische aangelegenheden, van het opstellen van een contract of reglement tot de behandeling van geschil-, bezwaar- en beroepschriften van medewerkers en studenten van de universiteit. De belangrijkste adviesterreinen betreffen het onderwijsrecht, bestuursrecht, privacy-recht, contract- en aanbestedingsrecht, bouw- en vastgoedrecht en intellectueel eigendomsrecht. De Afdeling Bestuurlijke en Juridische Zaken zorgt ervoor dat er goede, heldere en juridisch houdbare afspraken worden gemaakt en dat de juiste stappen worden gezet in juridische dossiers.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de RUG: https://www.rug.nl/about-ug/work-with-us/?lang=nl

Specificaties

  • Juridisch personeel
  • Recht
  • max. €5439 per maand
  • Universitair
  • 222763

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you