Medewerker Front Office

Medewerker Front Office

Geplaatst Deadline Locatie
22 nov 31 dec Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Help duizenden bezoekers van de Hortus en ontwikkel met veel ruimte je rol. Dat is jouw uitdaging als Front Office medewerker bij de Hortus Botanicus van de TU Delft.   
Als frontoffice medewerker ben jij het gezicht van TU Delft Hortus Botanicus voor al onze bezoekers. Je verantwoordelijkheden zijn onder meer het verkopen van toegangsbewijzen, producten uit onze winkel, het beantwoorden van vragen van bezoekers per e-mail, telefoon en in persoon, en het wijzen op de huidige hoogtepunten in de Hortus. Naast deze taken ondersteun je je collega's met de algemene administratie.
Voordat de Hortus opent voor het publiek en in periodes met minder bezoekers, ondersteun je ons met diverse administratieve taken zoals het beheren van de mailbox voor activiteiten, workshops en evenementen. Denk aan de jaarlijkse Hortusdagen, muziek optredens en andere evenementen. Bij reserveringen voor zakelijke evenementen maak je ook de afspraken met onze cateringservice. Er is ook de mogelijkheid om je in de richting van public relations te ontwikkelen. We helpen je te groeien en je krijgt alle training en coaching die je nodig hebt!

Functieomschrijving

We zijn zes dagen per week open voor publiek. Dit betekent dat je een dag in het weekend werkt, net als je collega's. Net als jij zijn we flexibel, dus we spreken een rooster af om alle diensten rond te krijgen. Je komt terecht in ons internationaal diverse team van vier kantoormedewerkers en acht tuinmannen. We zijn een gezellige, hechte groep en helpen elkaar. Je werkt tegen de achtergrond van enkele van de oudste kassen van Nederland. Je leert over het behoud van zeldzame planten en bomen, maar ook over de toepassingen in wetenschappelijk onderzoek, zoals stadsecologie in de architectuur, of onderzoek naar biobased brandstoffen. Kun je je een meer inspirerende werkplek voorstellen?

De 105-jarige TU Delft Hortus Botanicus is onderdeel van de faculteit Technische Natuurwetenschappen. De Hortus faciliteert onderzoeksprojecten en tentoonstellingen van verschillende faculteiten van de TU Delft en andere onderzoeks-/onderwijsorganisaties. De historische kassen bevatten een groot aantal tropische en subtropische planten, en ons arboretum is een etalage voor nuttige bomen en struiken. De Hortus heeft een groot aantal inheemse en exotische planten met een technische toepassing, waardoor het uniek is onder de Nederlandse en Europese botanische tuinen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een mbo-diploma.
 • Je hebt ervaring als frontoffice medewerker, bijvoorbeeld in een museum.
 • Je hebt ervaring met Microsoft Office en bent snel in het oppakken van nieuwe systemen, zoals onze reserverings- en voorraadbeheerapplicaties.
 • Je hanteert een klantgerichte aanpak bij het helpen van onze bezoekers, studenten en wetenschappers en zorgt voor gebruikerstevredenheid.
 • Je werkt goed onder druk tijdens piekperiodes, zoals evenementen en workshops, en blijft nauwkeurig en gestructureerd werken, waarbij je je organisatorische vaardigheden goed kunt benutten.
 • Je bent in het bezit van een CERT (BHV) certificaat, of bent bereid de opleiding te doen en het certificaat te behalen.
 • Je hebt een goede beheersing van het Nederlands en Engels, omdat je communiceert met bezoekers van over de hele wereld.  

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een salaris op basis van schaal 5 van de cao Nederlandse Universiteiten tussen € 2.310 en € 2.778 bruto per maand, plus 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.

 • Een prima pensioenregeling bij ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidspakket samen te stellen.
 • Kortingen op zorgverzekeringen.
 • Een flexibele werkweek.
 • 232 verlofuren per jaar (op basis van een 38-urige werkweek). Met uw individuele keuzebudget kunt u extra uren inkopen of overtollige uren verkopen.
 • Een uitgebreid opleidings- en trainingsaanbod.
 • Het International Child Centre biedt kinderopvang, voor- en buitenschoolse opvang en een internationale basisschool.
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

• Toegang tot ons Health Coach Programma dat gezond werken en vitaliteit stimuleert.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact

Faculteit Technische Natuurwetenschappen

De faculteit Technische Natuurwetenschappen richt zich op het vinden van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Daarbij staat het ontwikkelen van fundamentele kennis voor nieuwe technologische ontwikkelingen die breed in de maatschappij toegepast kunnen worden voorop. De wetenschappelijke staf heeft een uitstekende internationale reputatie in onderzoek en onderwijs. Met circa 177 vaste wetenschappelijke medewerkers, circa 400 promovendi en postdocs en zo’n 250 medewerkers in de ondersteuning verricht TNW vanuit zeven wetenschappelijke afdelingen onderzoek op de gebieden Life Sciences and Health, Nanosciences, Chemical Engineering, Radiation Sciences en Applied Physics.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 32—40 uur per week
 • €2402—€2889 per maand
 • MBO
 • TUD02929

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you