Administratief medewerker DWHC (0,8 - 1,0 fte)

Administratief medewerker DWHC (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
23 nov 31 jan Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Hou jij van wilde dieren en dan vooral wilde vogels? En ben je een proactieve en enthousiaste administratief medewerker? Solliciteer dan nu!

Functieomschrijving

Het Dutch Wildlife Health Centre (DWHC) is gehuisvest bij de Faculteit Diergeneeskunde en bouwt kennis op over de gezondheid van wilde dieren in Nederland en bevordert het inzetten van deze kennis in de volksgezondheid en de gezondheid van in het wild levende dieren. Om het team, vanuit het oogpunt op het vaker voorkomen van vogelgriep, te versterken zijn we op zoek naar een proactieve en enthousiaste administratieve medewerker.

In deze rol:

 • heb je veel contact met vinders van dode vogels en diagnostische instituten via de telefoon of mail;
 • neem je besluiten omtrent mogelijk transport en onderzoek van deze dieren, op basis van de geldende criteria, en waar nodig in overleg met collega’s;
 • vul je diverse databases met informatie over aanmeldingen en resultaten;
 • heb je overleg en afstemming met andere leden uit het team;
 • heb je contact met andere instanties;
 • draai je, in overleg, mee in telefonische weekend diensten;
 • vervang je indien nodig de andere administratieve medewerker (vergaderingen voorbereiden, verslag legging, rapportages samenstellen);
 • bied je goede secretariële ondersteuning aan de wetenschappers van het team.

Je komt te werken in een klein team, dat geïntegreerd is binnen de afdeling pathologie. Je direct leidinggevende is de directeur van het DWHC; waarbij ook aandacht is voor jouw ontwikkeling en wat je daarvoor nodig hebt.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wie ben jij? Wij worden blij van een enthousiaste kandidaat die houdt van servicegericht en nauwkeurig werken en zich daarbij flexibel kan opstellen. Jij vindt het fijn om vooruit te kijken naar wat nodig is en hiermee aan de slag te gaan. Je hebt goed overzicht over je verschillende werkzaamheden en stelt prioriteiten in soms hectische situaties. Je bent een betrouwbare collega die er plezier in heeft samen te werken met collega’s.

Verder zien we graag dat je het volgende meebrengt:

 • interesse voor wilde dieren in Nederland;
 • affiniteit met (academisch) onderzoek;
 • een secretariële opleiding en/of secretariële ervaring is een plus;
 • goede communicatieve en contactuele vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel sprekend als schrijvend. Kennis van Engels is een plus;
 • het vermogen om in een team samen te werken en tevens zelfstandig te werken. Je hebt gevoel voor prioriteiten en belangen van anderen;
 • het vermogen om – ook onder hectische omstandigheden – proactief en gestructureerd met een grote mate van zorgvuldigheid en efficiëntie te werken;
 • een integere, betrouwbare en klantgerichte werkhouding;
 • een goede beheersing van de Microsoft Office programma's, m.n. Word, Excel, Powerpoint en Outlook en het vermogen je andere software snel eigen te maken.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar (0,8 - 1,0 fte). Het salaris bedraagt minimaal € 2.402,- en maximaal € 2.889,- (schaal 5 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Diergeneeskunde  is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.

Bij het departement Biomolecular Health Sciences (BHS) werken 200 medewerkers, verspreid over drie gebouwen. Binnen de afdeling Pathologie voeren we onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg uit met een focus op dieren ziekten en doodsoorzaken. Interessante en bekende voorbeelden zijn het signaleren en onderzoek naar vogelgriep en het doodsoorzaakonderzoek bij gestrande walvissen.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 28—40 uur per week
 • €2402—€2889 per maand
 • MBO
 • 1200478

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 1, 3584 CL, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you