Projectleider / acquisiteur Open Teelten Zuidoost Nederland

Projectleider / acquisiteur Open Teelten Zuidoost Nederland

Geplaatst Deadline Locatie
24 nov 12 dec Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Een projectleider / acquisiteur Open teelten voor Zuidoost Nederland. Een toonaangevend project betreft het nog op te starten initiatief Boerderij van de Toekomst Zuidoost. Ben jij iemand met passie voor het vak en graag wil werken aan de uitdagingen waar de akkerbouw, vollegronds groenteteelt en ruwvoerteelt in Zuidoost Nederland voor staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je gaat o.a. de uitvoering van het project Boerderij van de Toekomst Zuidoost vorm geven op 4 locaties in de regio, als onderdeel van een landelijk platform. Je ontwikkelt daartoe samenwerkingsverbanden in de regio en met overheden, onderzoek en bedrijfsleven. Het opzetten van de communicatie en een regionaal stakeholdersnetwerk maakt daar onderdeel van uit.

Je draagt bij aan het agenderen en initiëren van onderzoeks- en innovatieprojecten. Je doet dit vanuit een goede kennis van de vraagstukken die leven in het gebied. Je zorgt ervoor dat deze onderzoeken op een goede wijze en in nauwe samenwerking met stakeholders in de regio en het proefbedrijf Vredepeel worden uitgevoerd. Je bent in staat om de resultaten uit te dragen op een wijze die past bij de doelen van het project en de wensen van de klant.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

 • een afgeronde HBO of Wetenschappelijke opleiding (bij voorkeur Plantenteelt).
 • een vernieuwer, verbinder en een netwerker, die iemand op inspirerende wijze kan meenemen in een ontwikkeling.
 • een sterke betrokkenheid bij de landbouw in de Zuidoost Nederland en bekend met de problematieken van de land- en tuinbouw in de regio.
 • ervaring als projectleider en je vindt het leuk om aan een grote diversiteit van onderwerpen te werken.
 • Je beschikt over een netwerk in de regio en/of vindt het leuk om dat netwerk verder te ontwikkelen.
 • Je bent een goede communicator en kunt goed luisteren.
 • Je bent creatief en in staat om de vraagstukken in het gebied te vertalen naar projecten (of projectideeën), die op draagvlak kunnen rekenen.
 • Je voelt goed aan wat stakeholders belangrijk vinden en gaat graag met hen in gesprek. Je hebt een goed inlevingsvermogen en kunt vragen van klanten goed vertalen in een onderzoeksopzet of projectidee. Je bent commercieel vaardig en hebt een zakelijke instelling.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B
 • In onze internationale werkomgeving wordt steeds meer in het Engels gecommuniceerd. Voor deze functie gaat het om taalniveau minimaal niveau C2. Heb je dit niveau nog niet, dan helpen wij je vanzelfsprekend en kun je terecht bij ons taalcentrum Wageningen in'to Language

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra compensatie uren op te bouwen;
 • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 4%;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 2.949,= tot maximaal € 5.479 bruto per maand bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 10-11). We zijn in principe op zoek naar iemand die fulltime werkt, maar een aanstelling van 32 uur per week is ook mogelijk. We starten met een jaarcontract met de intentie tot verlenging.

Standplaats: Vredepeel

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 17e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit" van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving. Met ongeveer 30 vestigingen, 7.200 medewerkers (6.400 fte) en 13.200 studenten en ruim 150.000 Leven Lang Leren-deelnemers behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

De Business Unit Open Teelten van Wageningen University & Research wil een belangrijke bijdrage leveren aan het ontwikkelen van economische gezonde open teelten met respect voor natuur, milieu en mens. De eenheid heeft daartoe een unieke positie verworven in de innovatiecyclus in de akkerbouw, fruitteelt, boomteelt en vollegrondsgroenteteelt en de groene ruimte. De BU Open Teelten brengt wetenschap in de praktijk.
De BU is gespecialiseerd in het toetsen en ontwikkelen van innovaties in akkerbouw, fruit-, boom-, vollegrondsgroenteteelt en de groene ruimte. We zijn expert in het succesvol ontwikkelen en toetsen op praktijkschaal op basis van wetenschappelijke verantwoorde methoden en technieken. We doen dit met name met onze unieke kennis, proefbedrijven en bewaarfaciliteiten

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

 • Marketing en communicatie
 • Landbouw
 • max. 36 uur per week
 • HBO
 • P1111471-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you