Projectleider Vastgoed (0,8 - 1,0 FTE)

Projectleider Vastgoed (0,8 - 1,0 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
28 nov 2 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een kei in plannen, organiseren en het creëren van draagvlak voor vastgoedprojecten. En krijg jij energie van het idee dat je dagelijks streeft naar het realiseren van een positieve maatschappelijke impact in zowel onderwijs als onderzoek? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

De projectleider vastgoed wordt vooral ingezet op diverse vastgoedprojecten. Denk hierbij aan het uitvoeren van gepland onderhoud alsmede diverse kleine verbouwingen aan onze panden. De projectleider draagt zelfstandig (of onder begeleiding van een projectmanager) zorg voor de uitvoering van deze projecten in samenwerking met externe partijen en collega‘s.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Realiseren van de uitvoering van het projectplan, inclusief coördinatie van verschillende partijen, alsmede zorgdragen voor periodieke rapportages;
 • Het zelfstandig uitvoeren van deelprojecten;
 • Zorgdragen voor de praktische projectcoördinatie en verrichten van uitvoerende werkzaamheden;
 • Bewaken van de voortgang/inspecteren van overeengekomen kwaliteit en bijsturen met corrigerende maatregelen in geval van afwijkingen;
 • Eindverantwoordelijk voor de oplevering en overdracht van de resultaten aan de afdeling Asset Management.
 • Aansturen van externe partijen uitgaande van het projectplan;
 • Zorgdragen voor een adequate financiële en projectadministratie;
 • Evalueren en afsluiten van het (deel) project;

Je bent onderdeel van de afdeling Projects die bestaat uit twee projectmanagers, drie projectleiders, een project ondersteuner en een opzichter. Je werkt voornamelijk samen met je collega projectleider aan onderhoudsprojecten en rapporteert hiërarchisch aan het afdelingshoofd Projects.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Als projectleider vastgoed ben je een kei in plannen, organiseren, creëren van draagvlak, sturen op gemaakte afspraken en uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast wordt het volgende gevraagd:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau, met een relevante opleiding in de techniek of facilitaire dienstverlening;
 • Minimaal 1 jaar werkervaring binnen het vakgebied vastgoed;
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels zowel in woord als geschrift (allebei aantoonbaar B2-niveau);
 • Affiniteit hebben met techniek en gebouwen;
 • Je hebt de ambitie om jezelf en je werkzaamheden te ontwikkelen en zoekt graag uitdagingen op;
 • Je bent zowel resultaat- als klantgericht, beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan zowel op operationeel en tactisch niveau helder communiceren en mensen meekrijgen;
 • Goede kennis en ervaring met MS Office (Word, Excel, Powerpoint en MS-projects).

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende functie in een kennisintensieve- en maatschappelijk bewogen en bevlogen organisatie met uitstekende arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling minimaal € 3.098,- bruto per maand en maximaal € 4.257, - (schaal 9, CAO NU). Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden.

Verder omvat de functie een aantrekkelijke pakket aan arbeidsvoorwaarden bestaande uit onder meer een carrièrebudget, vakantiegeld ad 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (41 vakantiedagen per jaar bij een fulltime aanstelling) voor een goede balans tussen werk en privé. Daarnaast een goede pensioenvoorziening, uitstekende collectieve verzekeringsmogelijkheden en de mogelijkheid tot flexibele inzet van arbeidsvoorwaarden. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals sportaccommodatie en bibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

Afdeling

Real Estate & Facilities

Real Estate & Facilities (RE&F) levert in nauwe samenwerking met Erasmus Digitalisation & Information Services (EDIS) onderliggende dienstverlening ten behoeve van Professional services de diensten onderwijsruimtes, werkplekken, wonen en campusvoorzieningen. Het bieden van (fysiek) inspirerende, juist functionerende en doelmatige huisvesting, zodat studenten, medewerkers en bezoekers op de locaties van de EUR optimaal kunnen presteren en zich thuis voelen. De unit Real Estate & Facilities bestaat uit de afdelingen Projects, Beleid en informatie, Dienstmanagement, Assetmanagement, Inkoop en Service Management.

Afdeling Projects

De afdeling Projects omvat de projectmanagers en projectleiders voor nieuw- en verbouwprojecten en facilitaire projecten. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle nieuwbouw, renovatie en herinrichtingsprojecten en gepland onderhoud van ons vastgoed, alsmede de facilitaire projecten die betrekking hebben op de dienstverlening van RE&F op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Specificaties

 • Beleid- en staf; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Techniek / laboratorium
 • max. 40 uur per week
 • €3098—€4257 per maand
 • MBO
 • PRO/REF/20221128

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you