Medewerker Communicatie en Events (0,8 - 1 fte)

Medewerker Communicatie en Events (0,8 - 1 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
29 nov 31 dec Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ter ondersteuning van onze afdeling Communicatie zijn wij op zoek naar een professionele en ervaren

Medewerker Communicatie en Events (0,8 - 1 fte)

Functiebeschrijving
De afdeling communicatie is verantwoordelijk voor de externe en interne communicatie van CWI, inclusief de wetenschapscommunicatie, mediarelaties, PR, CWI website en intranet, etc. Ook verzorgt de afdeling diverse events voor het bedrijfsleven, wetenschappers en het algemeen publiek. Bijvoorbeeld CWI in Bedrijf, de CWI Lectures, en onze Open dag. Daarnaast coördineer je de productie van communicatiemiddelen, zoals ons bedrijfsblad wat 3x per jaar uitkomt.
De afdeling bestaat uit een manager, twee communicatieadviseurs, en een communicatiemedewerker.

Als communicatiemedewerker verricht je je werkzaamheden met een grote mate van zelfstandigheid, samen met interne opdrachtgevers en collega's van andere afdelingen. Je organiseert en communiceert over grote CWI-brede evenementen, en bent de linking pin bij het hosten van activiteiten, het ontvangen van delegaties en het gezamenlijk ontwikkelen van producten en evenementen. Hiervoor maak je heldere draaiboeken. Na afloop van een evenement, evalueer je met in- en extern betrokkenen en doe je suggesties voor verbeteringen.
Een ander belangrijk deel van je functie bestaat uit de redactie, ontwikkeling, productie en evaluatie van communicatiematerialen, zoals folders, verslagen, het personeelsblad, posters en content voor social media.

Tot slot verricht je voor de afdeling enkele administratieve en beheersactiviteiten, zoals het aansturen en briefen van externe en interne leveranciers, zoals grafisch ontwerpers, en het bewaken van de CWI huisstijl en je zorgt voor het ontwikkelen van huisstijlmaterialen.

Specificaties

Centrum Wiskunde en Informatica (CWI)

Functie-eisen

We zoeken een kandidaat met een HBO werk- en denkniveau, met enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie of met de capaciteit en bereidheid om een communicatieopleiding te volgen (Communicatie-B).

De ideale kandidaat is een aanpakker en een teamspeler, is gestructureerd, communicatief, nauwkeurig en klantgericht. Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels is een vereiste.

Diversiteitscode
CWI streeft naar een divers personeelsbestand: we willen talent en creativiteit ontwikkelen door mensen met verschillende achtergronden en culturen samen te brengen. We werven en selecteren op basis van competenties en talenten. Daarom moedigen we iedereen, die zich herkent in de vacature, ongeacht leeftijd, geslacht, origine, geaardheid of handicap, aan te reageren.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring minimaal € 2.875,- en maximaal € 4.358,- bruto per maand (schaal 8 of 9) op basis van een fulltime dienstverband, exclusief vakantie- en eindejaarsuitkering.

Onze gunstige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Onderzoekinstellingen, met onder andere ruime verlofmogelijkheden en mogelijkheid tot thuiswerken. De arbeidsvoorwaarden zijn flexibel en maken de combinatie van zorg en werk mogelijk.

Werkgever

Centrum Wiskunde & Informatica

Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) is het nationaal onderzoeksinstituut voor wiskunde en informatica en is onderdeel van de Institutenorganisatie van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). CWI verricht fundamenteel toponderzoek en draagt kennis over aan de maatschappij, in het bijzonder aan het bedrijfsleven. CWI is gevestigd op het Science Park Amsterdam, knooppunt van vooraanstaand onderwijs, hoogwaardig onderzoek en kennisintensieve bedrijven.

Samen met zijn ruim 150 wetenschappers uit meer dan 25 landen biedt CWI een prettige, collegiale en internationale werkomgeving voorzien van uitstekende faciliteiten. Voor meer informatie over CWI, bezoek dan www.cwi.nl of bekijk onze film over werken bij CWI.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • Gedrag en maatschappij; Taal en cultuur
  • €2674—€3583 per maand
  • HBO
  • 3436

Werkgever

Centrum Wiskunde en Informatica (CWI)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Science Park 123, 1098XG, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you