Data-Analist (0,8 - 0,9 FTE)

Data-Analist (0,8 - 0,9 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
5 dec 16 dec Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben je een professional die graag samen met je team concrete resultaten behaalt? Ben je gedreven om te sturen op continue verbeteren met behulp van data in een ambitieuze onderwijsorganisatie?

De dienst Facility Services (FS) van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) is op zoek naar een:

Data-Analist (0,8 - 0,9 FTE)

Wat ga je doen

De afdeling Bureau Onderwijslogistiek (BOL) van Facility Services is op zoek naar een data-analist voor het procesteam roostering in het cluster Zaalbeheer en Roosterregie. Dit cluster omvat de processen rond onderwijszaalverdeling en het roosteren van onderwijs: van de uitvraag van roostergegevens, het beheren van planningen en het verdelen van onderwijszalen tot en met de publicatie van de onderwijs- en tentamenroosters voor alle opleidingen.

Als data-analist vervul je een belangrijke rol en werk je met jouw collega's aan een tijdige uitvoering van de PDCA-cyclus. Een belangrijk doel is met behulp van kwantitatieve analyses inzichten te verkrijgen. Deze dienen als basis om verbeteringen door te voeren die de onderwijslogistieke kwaliteit verhogen.

Samen met de clusterregisseur en procesanalist evalueer je processen die ten grondslag liggen aan de organisatie van ons onderwijs. Jij draagt bij aan het verzamelen en controleren van gegevens in een betrouwbare database en onderhoudt deze. De inzichten uit deze dataverzamelingen verwerk je tot stuurinformatie in heldere rapportages. Zo draag je bij aan het verhogen van de kwaliteit van de processen.

Voorbeelden van taken die je gaat doen:
  • Het ontwerpen van eenduidige, betrouwbare en informatieve databases
  • Analyseren van detailgegevens uit administratieve systemen op het gebied van onderwijs(logistiek), ten behoeve van informatievoorziening, -monitoring en -evaluatie.
  • Controleren van data op kwaliteit en validiteit
  • Verrichten van kwantitatief en kwalitatief onderzoek
  • Definiëren van nieuwe kengetallen en rapportages die voldoen aan de informatiebehoefte binnen het clusterteam
  • Opstellen van heldere rapportages, met aanbevelingen en uitbrengen van advies aan stakeholders
Het betreft een functie in een team dat volop in ontwikkeling is. Dit geeft jou de mogelijkheid om je werk mede vorm te geven en een verschil te maken: je creativiteit, je denkkracht, en je enthousiasme zijn van harte welkom.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Voor deze leuke en veelzijdige functie is het van belang dat je analytisch bent en goed overzicht kan houden. Omdat je veel samenwerkt, is het van belang dat je communicatief sterk bent. Je bent een verbinder, maar je werkt ook graag zelfstandig. Je bent proactief en innovatief, werkt efficiënt en resultaatgericht.
  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding en hebt bij voorkeur aantoonbare ervaring als data-analist
  • Deskundigheid op het gebied van en ervaring met dataverwerking en -analyse
  • Bij voorkeur beschik je over technische vaardigheden en bent bekend met PowerBI, MySQL, SQL, Python;
  • je beschikt over een sterke mate van organisatiesensitiviteit en bent in staat om verbinding te creëren en zelfstandig tot oplossingen te komen.
  • Oog voor kwaliteit en kwaliteitsverbetering, je hebt ruime ervaring met Agile werken (Lean/Scrum)
  • Je bent communicatief sterk, en vindt het leuk om in contact te staan met gebruikers, het onderwijs en leveranciers.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een dienstverband bij de UvA voor de periode van één jaar met een proeftijd van twee maanden. Zijn wij enthousiast over jouw functioneren én heb jij het naar je zin, dan gaan we in gesprek over een vaste aanstelling.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, € 2.818 tot € 3.764 bruto per maand (schaal 8) op basis van volledige werktijd (38 uur per week), exclusief 8% vakantie- en 8,3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?
  • Allereerst een super leuke werkplek met gedreven en enthousiaste collega's.
  • Daarnaast bieden wij uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleren wij medewerkers om zich blijvend te ontwikkelen. Bij ons heb je tevens gratis en onbeperkt toegang tot het trainingsaanbod van onze online leeromgeving GoodHabitz.
  • Wij vinden vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers belangrijk en bieden daarom op het werk onder andere stoelmassages en werkfruit.

Werkgever

Facility Services UvA

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

Het procesteam roostering is onderdeel van Bureau Onderwijslogistiek van Facility Services, de facilitaire organisatie van de UvA en de HvA. Dit deskundige, enthousiaste en sociaal-betrokken team bestaat momenteel uit tien medewerkers die met elkaar zorgen voor betrouwbare, passende en effectieve systeemoplossingen voor de onderwijslogistiek van de UvA en de HvA.

De dienstverlening van FS is essentieel, want wij maken onderzoek en onderwijs mogelijk. Wat we doen, doet er echt toe. Geen dag is bij ons hetzelfde en die variatie houdt ons scherp. Samen werken we keihard om ervoor te zorgen dat onze gebruikers zich onbezorgd bezig kunnen houden met waar zij goed in zijn: onderwijs en onderzoek.

Iedereen is bij ons een belangrijk deel van een divers geheel. We koesteren talent, stimuleren groei en zoeken nieuw talent. Kom jij binnenkort ons support team versterken?

Specificaties

  • IT
  • max. 38 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • 10940

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hogehilweg 21, 1101CB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you