Promovendus / PhD student beeldgestuurde chirurgie

Promovendus / PhD student beeldgestuurde chirurgie

Geplaatst Deadline Locatie
13 dec 10 feb Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 feb 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afgelopen decennia is er een sterke toename geweest in het aandeel van technologie bij de diagnose en behandeling van kanker. Binnen het operatiecomplex van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis wordt er al jaren gewerkt aan beeldgestuurd opereren met behulp van moderne navigatie technologie. Voor meerdere indicaties is dit inmiddels de standaard geworden in ons ziekenhuis.

Voor het verder ontwikkelen en implementeren van de techniek zoeken wij een promovendus. Je werkt hierbij op het operatiecomplex van het ziekenhuis en bent betrokken bij de uitvoering van de navigatie procedures bij o.a. minimaal invasieve ingrepen in de buik. Ook help je met verdere ontwikkeling van de techniek. Je functie is een combinatie van dagelijkse, navigatie-gerelateerde patiëntenzorg op het operatiecomplex en wetenschappelijk onderzoek. Binnen je onderzoek zal je in aanraking komen met facetten van beeldverwerking, augmented reality, artificial intelligence en instrument tracking. Binnen onze researchgroep werk je samen met natuurkundigen, ingenieurs, softwareontwikkelaars, AI experts, technisch geneeskundigen en clinici die samenwerken bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe technieken in de operatiekamer.

Als onderzoeksgroep binnen de Divisie Chirurgische Oncologie van het Nederlands Kanker Instituut/Antoni Van Leeuwenhoek ziekenhuis hebben we een sterke samenwerking met technische universiteiten, academische ziekenhuizen en medische industrie. Je wordt aangesteld op het Nederlands Kanker Instituut in Amsterdam en je volgt het PhD programma van de Universiteit Twente.

Specificaties

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Functie-eisen

Jouw profiel

 • Jij bent een teamspeler en hebt een sterke interesse voor onderzoek met een klinische impact en de implementatie van technologie in de medische praktijk.
 • Je hebt een proactieve “hands-on” houding met een master biomedische technologie, technische geneeskunde of een vergelijkbare studie.
 • Omdat je in een internationale omgeving werkt, moet je zowel Nederlands als Engels goed beheersen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden

 • Je komt te werken in een dynamische omgeving op het snijvlak van zorg en technologie.
 • Je wordt onderdeel van een internationaal onderzoeksteam en gaat samenwerken met onderzoekers uit verschillende disciplines.
 • Je promoveert aan de Technische Universiteit Twente en krijgt toegang tot een breed palet aan cursussen via de Universiteit.
 • Je wordt aangesteld voor een periode van 4 jaar met een brutosalaris van €3.043,- - €3.546,- per maand, afhankelijk van ervaring en volgens de arbeidsvoorwaarden vastgelegd in de cao ziekenhuizen.

Specificaties

 • PhD
 • Techniek; Gezondheid
 • max. 36 uur per week
 • €3043—€3546 per maand
 • Universitair
 • PA NK 20221213

Werkgever

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Plesmanlaan 121, 1066 CX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you