Personal Assistant

Personal Assistant

Geplaatst Deadline Locatie
14 dec 27 jan Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben je goed in het overzicht bewaken en vind je het leuk om bij diverse taken te ondersteunen en het eerste

aanspreekpunt te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Prof. dr. Natali Helberger is per 1 november 2019 benoemd tot Universiteitshoogleraar Recht en Digitale Technologie met een speciale focus op Artificial Intelligence. Als haar Personal Assistant ben je verantwoordelijk voor alle zaken die haar in staat stellen haar werk zo efficiënt en effectief mogelijk uit te voeren. Hierbij houd je o.a. de agenda en mailbox bij, plan je afspraken en (internationale) reizen in en ondersteun je bij het organiseren van workshops en evenementen. Je denkt hierbij niet 1 maar 10 stappen vooruit en brengt prioritering aan in de planning. Tevens fungeer je als poortwachter en sta je mensen vriendelijk maar duidelijk te woord. Je laat niets aan het toeval over, zodat Natali er op kan vertrouwen dat elke taak bij jou in goede handen is.

Taken
  • agendabeheer en mail;
  • aanspreekpunt voor teamleden en eerste contact bij vragen rondom planning, organisatie en administratie;
  • verzorgen en onderhouden van de persoonlijke websites van Natali;
  • ondersteunen bij het organiseren van vergaderingen, workshops en evenementen;
  • ondersteunen bij het aanvragen en beheren van onderzoeksprojecten;
  • organiseren van (internationale) reizen en financiële afwikkeling.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Ervaring als Personal Assistant is fijn, maar geen must. Belangrijker is dat de rol bij je past en je het leuk vindt te ontzorgen en proactief bent. Je werkt netjes en gestructureerd en als je mogelijkheden ziet om te verbeteren doe je dat. Ook vind je het leuk om te ondersteunen binnen de onderzoeksteams. Begin 2022 heeft Natali het AI, Media & Democracy Lab opgericht en heeft zij het prestigieuze NWO Zwaartekrachtprogramma binnen gehaald, een tienjarig onderzoek genaamd 'de algoritmische samenleving' (algosoc), waarin zij met diverse mede-aanvragers onderzoek gaat doen hoe binnen de ontwikkeling van (semi-) geautomatiseerde processen publieke waarden en mensenrechten gewaarborgd kunnen worden. Het team waaraan ze leiding geeft bestaat uit een dynamische en enthousiaste groep jonge onderzoekers, postdocs en PhDs. Het team is ingebed in het Instituut voor Informatierecht.

Verder heeft de ideale kandidaat:
  • hbo werk- en denkniveau;
  • beschikt over goede communicatieve eigenschappen;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal (in woord en geschrift);
  • een goede beheersing van MS Office;
  • ervaring in het werken in teamverband;
  • goede organisatorische vaardigheden, oplossingsgericht denken en kan snel schakelen.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een dienstverband voor de periode van een jaar met een proeftijd van twee maanden, bij voorkeur met ingang per 1 maart of 1 april 2023. Het dienstverband is voor 24 uur per week. Bij gebleken geschiktheid is een vast dienstverband na 1 jaar mogelijk.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, €2.818 tot €3.764 bruto per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8 % vakantie- en 8.3 % eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

Als Personal Assistant van Natali kom je te werken bij het Instituut voor Informatierecht (IViR), onderdeel van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. Het instituut is opgericht in 1989 en is een van de grootste onderzoeksinstituten ter wereld op het gebied van informatierecht. Er werken meer dan 25 onderzoekers, die actief zijn op verschillende juridische onderwerpen binnen het informatierecht, zoals intellectuele eigendom (waaronder het auteursrecht en naburige rechten), octrooirecht, telecommunicatierecht, mediarecht, internet regulering, vrijheid van meningsuiting, privacy, digitale consumentenrechten etc.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Recht
  • max. 38 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • 10984

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 166, 1018WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you